Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej....mi też często wychodzą rozmazane...to w dużej mierze kwestia ilości światła....
słoneczny dzień, duża przestrzeń bez drzew...to sprzyja...

a za 'cudo' baaardzo DZIĘKUJEMY!!!!!

Posted

gochgoch napisał(a):
hej....mi też często wychodzą rozmazane...to w dużej mierze kwestia ilości światła....
słoneczny dzień, duża przestrzeń bez drzew...to sprzyja...

a za 'cudo' baaardzo DZIĘKUJEMY!!!!!

myślę, że to jeszcze kwestia moich umiejętności , no i aparatu też.

Posted

Czy ktos mi powie, jak to jest, ze weimar + aparat = zawsze kupa smiechu ?? :evil_lol: Co one takiego w sobie maja :roll:
A tutaj ewidentnie jest wlasciwy pies we wlasciwych rekach, bo zdjecia sa przecudowne. Gratuluje pieknego psiska i talentu :loveu: Po prostu super! :p

Posted

anetta .. ach, jaki wierny oglądacz...na życzenie będzie więcej...

Kenduś .. a mnie on się kojarzy z tyranozaurusem....:evil_lol:

ma-ja .. witamy witamy Maaju!!! dziękujemy za wszystkie komplementy :oops: i zapraszamy!!! odwiedzaj nas!!!!:multi::multi:
a na dowód 'kupy śmiechu' będą fotki niebawem...

Posted

gochgoch napisał(a):
a oto coś dla wszystkich tych niedowiarków co myślą, że Hugol to się zabawić nie umie... (Haniu..):evil_lol:

Chyba pod tym piaseczkiem trampolinę zainstalowali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agatek napisał(a):
Ehh...to było tak.Najpierw powiedziałam że ukragnę Hugonka.A właścicielka powiedziała że mi się nie uda,bo was hodowców weimarów jest dużo i sie za nią wstawicie.Więc ja mówię że może i jest was trochę ale zwoła się kolegów itd...
Łapiesz już ?
Co do wyławiania z jeziorek biżuteri-to może lepiej nie wyławiajmy.Pomyślcie tylko...za 1000 lat np. kałuża wyschnie,ktoś to znajdzie i wyląduje w muzeum..dzieci będą się uczyć na histrorii że taki sygnet nosili ludzie wczesnopierwotni w XXI wieku... ;-)

Łapię, łapię:lol:

Ja tam bym z chęcią wyłowiła. Mimo wszystko:evil_lol:

Posted

gochgoch napisał(a):
a oto coś dla wszystkich tych niedowiarków co myślą, że Hugol to się zabawić nie umie... (Haniu..):evil_lol:

:-o :-o :-o to on do badyla tak lata???:-o Erga by się nie nadwyrężała bo wiedziałaby, że badyl po jakimś czasie na ziemi się znajdzie:evil_lol: A jeżeli juz skoczy to mnie bierze za podpórke:cool3: Jestem wtedy cała podrapana:p

Posted

bigos, leemonca .. dzięęęęęki!!!

*luthien* .. no hugol jest jeszcze młody baaaardzo więc nie kuma, że możnaby się oszczędzić....

anetta .. pomyślimy o pelerynce....byłoby extra!!!