Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obejrzałam ponownie całą galerie. Zdjęcia piękne. No napatrzeć się nie mogę! Super, Gosiu! Aj! :loveu:

A Hugo jaki boski! śliczna morda! :loveu:
Cud, miód i orzeszki. :loveu:

A na niektórych zdjęciach jest niesamowicie podobny do Sonki mojej, hehe. :lol:

Hm, a może kiedyś się umówimy na spacerek? W końcu teraz wakacje, dni dłuższe. :cool3:

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='gochgoch'][FONT=System]No to zaczynamy Hugonowe wspomnienia z wakacji....:evil_lol

Hugo nie jedz z pełna paszczą :evil_lol: :evil_lol:

Ahh kolejne serberko :loveu:

Posted

.:::Gosia:::. napisał(a):
Obejrzałam ponownie całą galerie. Zdjęcia piękne. No napatrzeć się nie mogę! Super, Gosiu! Aj! :loveu:

A Hugo jaki boski! śliczna morda! :loveu:
Cud, miód i orzeszki. :loveu:

A na niektórych zdjęciach jest niesamowicie podobny do Sonki mojej, hehe. :lol:

Hm, a może kiedyś się umówimy na spacerek? W końcu teraz wakacje, dni dłuższe. :cool3:

Pozdrawiamy!

Hej Gosiu! Fajnie, że znowu do nas wpadłaś!!!! dzięki za wszystkie pochlebstwa...lepiej z tym uważać, żeby mi się w głowie nie pomieszało...

co do spacerku to oczywiście!!! na razie jednak Hugo troszke słabowity..źle znosi upały i ucho do tego zachorowało....
jak tylko sie mu porawi - damy znać...
Buźka!!!

Posted

leemonca .. dzięki wielkie!!! kolejny raz mnie połechtałaś...:oops:

anetta .. :roflt::roflt:chcesz żebym umarła na bóle brzucha ze śmiechu??!!:mad:

Nugatowa .. dobra mama pełna troski .. dorzucę swoje: ' nie biegaj z patykiem w pysiu' :evil_lol::evil_lol:

chicken .. WITAMY WITAMY!!! Takich komplemenciarzy szczególnie, nieskromnie uwielbiamy!!! zapraszamy częściej!!!

Posted

Ale boskie zdjecia. Zwalają z nóg po prostu! :loveu:

Dobrze, to neich Maluch się wyleczy troszkę i sobie gdzieś pójdizemy, ale to póxniej, bo teraz wyjeżdżam. ;)
I możemy pójść w takich 'chłodniejszych' godzinach, czyli jakoś o 18?

Pozdrawiam! :lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:

Posted

bigos .. :loveu::loveu:

jo-jo .. to prawda...szczęśliwy był niesamowicie...kiedy szłam z nim przez plażę na smyczy pomiędzy kocykami tak mnie wlókł do wody, że się ludzie ze mnie śmiali...a potem kiedy wreszcie go uwalnialam robił takie cuda..takie skoki,że się zawsze zbierała ekipa obserwatorów...:evil_lol:

Esfera .. :cunao::sweetCyb:

Posted

[quote name='an3czka']Świetne!:multi:

dzięki an3czko! ciągle mam wrażenie,że na tej fotce to jakby jeszcze zupełnie malutki był...taki dzidziuś jeszcze...

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Ależ mieliście fantastyczne plażowe wakacje!! :loveu: :loveu: :loveu:

Ludzie się nie buntowali na psa na plaży?

Pozdrawiam
Marysia i Una

Hej Marysiu! otóż na plaży był w ogóle zakaz wprowadzania psów!!!!!!!!:crazyeye:
(o czym nie miałam pojęcia jadąc, a byłam tam już kiedyś..) zakaz nie był raczej przestrzegany, i było pełno czworonogów...i w sumie ludzie bardzo entuzjastycznie nas witali, a szczególnie kiedy Hugo robił popisy wodne...

zawsze jednak znajdzie się jedna baba na 50 bab i zapyta: 'czy pani wie, że tu nie wolno wprowadzać psów? zawsze sie może znależć ktoś życzliwy kto zadzwoni po straż miejską...' wyglądało to tak, że sama chetnie by zadzwoniła...z resztą powiedziała, że psy nie ogą się tu kąpać w morzu więc 'może już wystarczy...już się wykąpał..niech go Pani zabierze..'...
na szczęście straż miejska ani razu się nie pojawiła...
ufff..:eviltong: