Esfera Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='gochgoch']JAKŻE SIĘ CIESZĘ, ŻE JEDNAK SĄ WIERNI FANI!!! TOBIE ESFERO TEŻ COŚ ZADEDYKUJĘ...A CO MI TAM!!! jestem zaszczycona tak piękną dedykacją :loveu: :cool3: i strasznie mi się podoba to zdjęcie :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='gochgoch']JA MYŚLĘ,ŻE TO NIE TWOJA WINA!! MOŻE TO TAKI WYJĄTKOWY WYŻEŁ CO WODY NIE LUBI.... A MOŻE GO LOEGA PRZEKONA??? UMÓWMY SIĘ RAZEM NA PŁYWANKO...MOŻE SIĘ PRZEKONA, ŻE JEST FAJNIE.. SZCZEGÓLNIE W TE UPAŁY... a jak tam niedzielne zawody? byłaś? my tylko do 13...tak mniej więcej jak pisałam. szkoda,że się nie spotkałyśmy... Na pływanko to by był potrzebny jakiś rosły facet, co by z nim do tej wody wszedł i podtrzymał pod brzuszkiem;)Ale jestem jak najbardziej za:multi::multi::multi: Byłam na zawodach około godziny 11-stej i tylko przez około pół godzinki, bo był straszny upał a była z Bigoskiem. Szkoda tylko, że się nie spotkałyśmy, ale mam nadzxieję to nadrobić:razz::razz: Quote
an3czka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='gochgoch']ZATEM DEDYKUJĘ CI ASIU KOLEJNĄ ODSŁONĘ HUGONOWEJ WALKI Z ŻYWIOŁEM... NIEEE NO.. W SUMIE NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ! PIESIO ROBI OGROMNE POSTĘPY W PŁYWANIU!!!!! Gochgoch bajki opowiadasz. Nie wygląda jakby walczył. On się poddaje żywiołowi:evil_lol: Quote
gochgoch Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='bigos']Na pływanko to by był potrzebny jakiś rosły facet, co by z nim do tej wody wszedł i podtrzymał pod brzuszkiem;)Ale jestem jak najbardziej za:multi::multi::multi: Byłam na zawodach około godziny 11-stej i tylko przez około pół godzinki, bo był straszny upał a była z Bigoskiem. Szkoda tylko, że się nie spotkałyśmy, ale mam nadzxieję to nadrobić:razz::razz: spotkajmy się zatem jakoś w przyszłym tygodniu.. jesli wybierzemy jakieś czyste jeziorko to wleziemy do wody i podtrzymamy brzuszek Bigoska!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='an3czka']Gochgoch bajki opowiadasz. Nie wygląda jakby walczył. On się poddaje żywiołowi:evil_lol: no bo ja tak lubie podkolorować...:roll: :oops::oops::oops: no i rzeczywiście muszę powiedzieć jasno i wyraźnie: HUGO PŁYWA CUDOWNIE!!! Z NICZYM I NIKIM NIE WALCZY!!!:cool3: Quote
bigos Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 gochgoch napisał(a):spotkajmy się zatem jakoś w przyszłym tygodniu.. jesli wybierzemy jakieś czyste jeziorko to wleziemy do wody i podtrzymamy brzuszek Bigoska!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeste za!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:A jeżeli chodzi o wybór jeziorka to sie dostosuję;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja zem sie czuje zaszczycona niezmiernie:p i nezmierniem zadowolona z dedykowanych mi zdjęc:loveu: Widac że Hugo wlaczy i wygrywa:loveu: Więcej fot!:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Morduchna:loveu: A na ostanim zdjęciu to bardzo porawne 'sieg heil' jest:evil_lol: Quote
gochgoch Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Morduchna:loveu: A na ostanim zdjęciu to bardzo porawne 'sieg heil' jest:evil_lol: łoo matkooo, ja go tego nie uczyłam...:mad::mad: hmm.. w końcu to weimar....ALE URODZONY I WYCHOWANY W POLSCE!!!!:crazyeye::crazyeye: Quote
bigos Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hugo to nie kaczka!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='bigos'] Hugo to nie kaczka!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale on nie gonił tego łabędzia!!!! wręcz przeciwnie!!! On się go bał!!! Płynął do patysia a łabędź go odstraszał...syczał na piesia i w ogóle...Hugo biedaczek pływał w kółko i pluskał łapkami ze strachu...tak jakoś pionowo płynął...:oops::oops: Quote
Kenduś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Zaglądam tu, bo: 1. Śliczny weimarek :loveu: 2. Świetne zdjęcia :cool3: Na takie galerie warto poświęcić więcej czasu :grins: Quote
anetta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Swietne, swietne http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/216922.jpg plywalas razem z nim? :cool3: Quote
an3czka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='gochgoch'] Że też łabądź nie zwiał... Stalowe nerwy cholera musiał mieć:evil_lol: Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 to jest naprawdę świetne, jak ci się udaje robić takie zdjęcia??? Quote
gochgoch Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Kenduś napisał(a): Zaglądam tu, bo: 1. Śliczny weimarek :loveu: 2. Świetne zdjęcia :cool3: Na takie galerie warto poświęcić więcej czasu :grins: Dięki, dzięki!!! Dla takich słów warto się starać dalej!!!! Quote
bigos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 gochgoch napisał(a):...Hugo biedaczek pływał w kółko i pluskał łapkami ze strachu...tak jakoś pionowo płynął...:oops::oops: No i to jest właśnie ten nieszcześliwy "styl pływania" Bigoska:shake::shake::shake::shake: Quote
gochgoch Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 anetta napisał(a):Swietne, swietne http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/216922.jpg plywalas razem z nim? :cool3: Dzięki Anettka!!! Ja z nim jeszcze nie pływałam...ale 'ten mój' pływał...i go hugo za kijek wyholowywał z wody :ekmm::roflt::roflt::ylsuper: Quote
aśka-od-dagona Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No, prosze nie doś ze ss-hund:evil_lol: to jeszcze jaki silny:cool3: mamusiu...ja wyjeżdzam na dwa tygodnie i nie bede mogła zdjec Hugo oglądac:placz: ale mam nadzieje ze jak wróce to będe miała duzooooo Hugonka:loveu: do nadrobienia?:razz: Quote
gochgoch Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 an3czka napisał(a):Że też łabądź nie zwiał... Stalowe nerwy cholera musiał mieć:evil_lol: no był twardziel na maksa!!! na psa ruszał bez zastanawiajki...:mad::mad: hugo wymiękał - on jest jeszcze taki dzieciuch... an3czka takie pytanko: bo Basco taki się zrobił agresor lekki prawda...i czy on od początku się jawił jako dominant i stopniowo mu się aostrzało czy był łagodniutki za młodu? bo Hugo jest na razie baaardzo strachliwyi taki, że zupełnie mi nie wygląda żeby się kiedyś twardzielem mógł stać.się zastanawiam jak mocno się może zmienić...w końcu one dłuuugo dojrzewają... eech.. Quote
gochgoch Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 leemonca napisał(a):to jest naprawdę świetne, jak ci się udaje robić takie zdjęcia??? się zaczajam, wyczekuję iiii... PSTRYK!!! :evil_lol: dzięki za miłe słowa leemonca! Zapraszamy częściej!!! Quote
gochgoch Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 bigos napisał(a):No i to jest właśnie ten nieszcześliwy "styl pływania" Bigoska:shake::shake::shake::shake: nauczymy Bigoska, przekonamy, zachecimy... :multi: Quote
gochgoch Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):No, prosze nie doś ze ss-hund:evil_lol: to jeszcze jaki silny:cool3: mamusiu...ja wyjeżdzam na dwa tygodnie i nie bede mogła zdjec Hugo oglądac:placz: ale mam nadzieje ze jak wróce to będe miała duzooooo Hugonka:loveu: do nadrobienia?:razz: oooo, to jak wrócisz Hugo też będzie po wakacjach!! jadę pokazać mu morze... może się tam fajne fotki trafią... miłych wakacji!!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts