an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='gochgoch'] Kij w dziób!:evil_lol: Quote
gochgoch Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Kij w dziób!:evil_lol: i to nie raz :evil_lol::evil_lol: Quote
Esfera Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='gochgoch'] uwaga Hugo się wznosi :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
gochgoch Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Esfera napisał(a):uwaga Hugo się wznosi :evil_lol: :evil_lol: :loveu: na razie umie tylo pół metra nad ziemię...:evil_lol: Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='gochgoch'] "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!" :diabloti: :mdrmed: Quote
gochgoch Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='*luthien*'] Kłania Ci się:lol: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
gochgoch Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 pierwsze wodowanie czyli Hugo odkrywa swój nowy żywioł :multi: Quote
bigos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='gochgoch']pierwsze wodowanie czyli Hugo odkrywa swój nowy żywioł :multi: Pięknie:multi::multi::multi: A Bigosek z pływania ma dwóję:shake::shake::shake: Wejść wejdzie, ale tylko po to by się troszkę schłodzić i pochlipać:shake::shake::shake:Wczoraj byłam nad jeziorkiem i ja weszłam do wody, ale wtedy to już wogóle się nie zamoczy mimo podawania smakołyków. Może to wina tego, że przy jego pierwszych kontaktach z wodą, ja się stresowałam i on to wyczuł??? Quote
anetta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Aaaaahahaha co za szaleniec :megagrin: wyglada jak pies Pluto :eviltong: http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/215604.jpg Quote
aśka-od-dagona Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Matko Ziemio;) ja uwielbiam tego psa:D Quote
gochgoch Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 bigos napisał(a):Pięknie:multi::multi::multi: A Bigosek z pływania ma dwóję:shake::shake::shake: Wejść wejdzie, ale tylko po to by się troszkę schłodzić i pochlipać:shake::shake::shake:Wczoraj byłam nad jeziorkiem i ja weszłam do wody, ale wtedy to już wogóle się nie zamoczy mimo podawania smakołyków. Może to wina tego, że przy jego pierwszych kontaktach z wodą, ja się stresowałam i on to wyczuł??? JA MYŚLĘ,ŻE TO NIE TWOJA WINA!! MOŻE TO TAKI WYJĄTKOWY WYŻEŁ CO WODY NIE LUBI.... A MOŻE GO LOEGA PRZEKONA??? UMÓWMY SIĘ RAZEM NA PŁYWANKO...MOŻE SIĘ PRZEKONA, ŻE JEST FAJNIE.. SZCZEGÓLNIE W TE UPAŁY... a jak tam niedzielne zawody? byłaś? my tylko do 13...tak mniej więcej jak pisałam. szkoda,że się nie spotkałyśmy... Quote
gochgoch Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='anetta']Aaaaahahaha co za szaleniec :megagrin: wyglada jak pies Pluto :eviltong: http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/215604.jpg ta moja mysza to rzeczywiście szaleniec !!! mam więcej fotek na dowód...będą soon... tylko kurcze nie mam motywacji bo prawie nikt tu do nas nie wpada....:placz::placz::placz: Quote
gochgoch Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Matko Ziemio;) ja uwielbiam tego psa:D miód na moje uszy!!!:loveu::loveu: zapraszamy częściej!!! przyprowadz znajomych!!! Quote
aśka-od-dagona Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ta... nikt nie wpada...a ja to co?! a Ci co nie wpadają nie wiedzą co tracą;) Quote
gochgoch Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Ta... nikt nie wpada...a ja to co?! a Ci co nie wpadają nie wiedzą co tracą;) ŁEE NO TY TO JESTEŚ PRZYJACIEL NAD PRZYJACIOŁY!!! PIERWSZA LIGA! Z RESZTA WYGRAŁAŚ NASZ KONKURS :cool3::cool3: ( i jako jedyna wzięłaś w nim udział...:placz:] Quote
gochgoch Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 ZATEM DEDYKUJĘ CI ASIU KOLEJNĄ ODSŁONĘ HUGONOWEJ WALKI Z ŻYWIOŁEM... NIEEE NO.. W SUMIE NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ! PIESIO ROBI OGROMNE POSTĘPY W PŁYWANIU!!!!! Quote
gochgoch Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='Esfera']ja też wpadam :cool3: i uwielbiam Huga ! :D JAKŻE SIĘ CIESZĘ, ŻE JEDNAK SĄ WIERNI FANI!!! TOBIE ESFERO TEŻ COŚ ZADEDYKUJĘ...A CO MI TAM!!! Quote
Recommended Posts