Honey Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gochgoch']przy okazji 'pływania' spotkaliśmy ptasiów trochę... Foty 'piesa' jak zwykle przesliczne ! A te powyzej mnie poprostu oczarowaly :loveu: Pozdrowienia! Quote
bigos Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Patka napisał(a):Lilith też nurkuje :evil_lol: bo nie umie pływac ;) Az dziwne, ale Bigosek ma to samo:shake: :shake: :shake: Quote
bigos Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 gochgoch - foteczki z jeziorka swarzędzkiego, jak sie domyslam???:razz: :razz: :razz: Quote
Mi. Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='bigos']Az dziwne, ale Bigosek ma to samo:shake: :shake: :shake: Ergunia też nie umie :lol: I troche się wody boi... Quote
gochgoch Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 agabass napisał(a): on chyba oddycha pod wodą hahaha świetny nur TAK TAK A W DODATKU PUSZCZA BĄBELKI :crazyeye: Quote
gochgoch Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='bigos']gochgoch - foteczki z jeziorka swarzędzkiego, jak sie domyslam???:razz: :razz: :razz: OCZYWIŚCIE, OCZYWIŚCIE - JEZIORKO SWARZĘDZKIE!!! A JAK SIĘ UDAŁ NIEDZIELNY SPACER NAD WARTĄ? Quote
gochgoch Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 UWAGA KONKURS!!! NA TYM ZDJECIU MOŻNA ZNALEŻĆ DWA SŁONIE...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: KTO PIERWSZY ZNAJDZIE? Quote
aśka-od-dagona Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 jeden to to drzewo na pierwszym planie w lewym rogu...a drugi to... hmmm...dupcia Hugo;) Quote
gochgoch Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ASIA WYGRAŁAŚ, WYGRAŁAŚ KONKURS!!!!!! :multi::multi::multi::klacz::Rose::sweetCyb::tort: A W NAGRODĘ.....TYLKO DLA CIEBIE 'PIESEK ZZA SŁONIA" !!!:megagrin::megagrin::megagrin: POZDRAWIAMY!!! Quote
aśka-od-dagona Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :sweetCyb:Dziekuje:loveu: czy moge sobie uprowadzic 'Pieska zza słonia' do swojej galerii i sie pochwalić nagroda?:evil_lol: co do reszty fot...Kobieto jak ja Ci zazdroszcze umiejętnośći robienia TAKICH zdjęc:p A Hugo prezentuje się cudownie:loveu: ta fota jak zbiega taki przyczajony po prostu powala:multi: Quote
Jureja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gochgoch']a to Hugo ze swoim przyjacielem Bazylem Piękne zdjęcia;) . Świetne szaleństwa:cool3: :p Quote
gochgoch Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 aśka-od-dagona napisał(a)::sweetCyb:Dziekuje:loveu: czy moge sobie uprowadzic 'Pieska zza słonia' do swojej galerii i sie pochwalić nagroda?:evil_lol: co do reszty fot...Kobieto jak ja Ci zazdroszcze umiejętnośći robienia TAKICH zdjęc:p A Hugo prezentuje się cudownie:loveu: ta fota jak zbiega taki przyczajony po prostu powala:multi: KOCHANA 'PIESEK ZZA SŁONIA JEST TWÓJ!!! MOŻESZ Z NIM ZROBIĆ CO ZECHCESZ I ZABIERAJ GO GDZIE ZECHCESZ!!! CO DO FOT TO MYŚLĘ TO NIE MA CZEGO ZAZDROSCIĆ TYLKO BRAĆ SIĘ DO ROBOTY!!! ODROBINA ZAANGAZOWANIA I ZASTANOWIENIA POZWOLI CI BEZ TRUDU ZROBIĆ TAKIE ZDJĘCIA JAKIE TYLKO SOBIE WYMARZYSZ... WYSTARCZY CHCIEĆ, TROCHĘ CZASU POŚWIĘCIĆ, A POTEM DELIKATNIE PODKADROWAĆ...GOTOWE! POWODZENIA!!! Quote
gochgoch Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 aśka-od-dagona napisał(a)::sweetCyb:Dziekuje:loveu: czy moge sobie uprowadzic 'Pieska zza słonia' do swojej galerii i sie pochwalić nagroda?:evil_lol: co do reszty fot...Kobieto jak ja Ci zazdroszcze umiejętnośći robienia TAKICH zdjęc:p A Hugo prezentuje się cudownie:loveu: ta fota jak zbiega taki przyczajony po prostu powala:multi: KOCHANA 'PIESEK ZZA SŁONIA JEST TWÓJ!!! MOŻESZ Z NIM ZROBIĆ CO ZECHCESZ I ZABIERAJ GO GDZIE ZECHCESZ!!! CO DO FOT TO MYŚLĘ,ŻE NIE MA CZEGO ZAZDROSCIĆ TYLKO BRAĆ SIĘ DO ROBOTY!!! ODROBINA ZAANGAZOWANIA I ZASTANOWIENIA POZWOLI CI BEZ TRUDU ZROBIĆ TAKIE ZDJĘCIA JAKIE TYLKO SOBIE WYMARZYSZ... WYSTARCZY CHCIEĆ, TROCHĘ CZASU POŚWIĘCIĆ, A POTEM DELIKATNIE PODKADROWAĆ...GOTOWE! POWODZENIA!!! Quote
aśka-od-dagona Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Hmm...może to rzeczywiście o zastanowienie chodzi...ja foty raczej na zywioł robie:oops: Największy problem mam z ostrościa...ale poradzimy sobie:lol: Quote
gochgoch Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Esfera']za niedługo sam ogonek będzie wystawał :evil_lol: :loveu: piękne foty :cool3: :cool3: A OTO COŚ NA DOWÓD,ŻE TAK WŁAŚNIE BYŁO POTEM...JUŻ PRZY NASTĘPNEJ OKAZJI :evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 gochgoch napisał(a):OCZYWIŚCIE, OCZYWIŚCIE - JEZIORKO SWARZĘDZKIE!!! A JAK SIĘ UDAŁ NIEDZIELNY SPACER NAD WARTĄ? Udał się, udał:multi::multi::multi: Zapraszam do wątku "Poznańskie spacerki"-tam znajdziesz galerię zdjęć ze spacerku. A fotki Hugo...odebrało mi mowę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Mi. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 jeeee nowe fotki naszej kochanej profesjonalistki :multi: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No zuch chłopak :klacz: Brawo Hugonek :loveu: Quote
gochgoch Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 bigos napisał(a):Udał się, udał:multi::multi::multi: Zapraszam do wątku "Poznańskie spacerki"-tam znajdziesz galerię zdjęć ze spacerku. A fotki Hugo...odebrało mi mowę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: 'poznańskie spacerki obejrzałam i zazdrościłam...ech...następnym razem będziemy z wami... a z tym zaniemówieniem to się wstrzymaj!!! TO NIE JEST NASZE OSTATNIE SŁOWO!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='*luthien*']jeeee nowe fotki naszej kochanej profesjonalistki :multi: :loveu: bez przesady...:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts