Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gochgoch']przy okazji 'pływania' spotkaliśmy ptasiów trochę...

Foty 'piesa' jak zwykle przesliczne ! A te powyzej mnie poprostu oczarowaly :loveu:

Pozdrowienia!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bigos']Az dziwne, ale Bigosek ma to samo:shake: :shake: :shake: Ergunia też nie umie :lol: I troche się wody boi...

Posted

[quote name='bigos']gochgoch - foteczki z jeziorka swarzędzkiego, jak sie domyslam???:razz: :razz: :razz:

OCZYWIŚCIE, OCZYWIŚCIE - JEZIORKO SWARZĘDZKIE!!!
A JAK SIĘ UDAŁ NIEDZIELNY SPACER NAD WARTĄ?

Posted

ASIA WYGRAŁAŚ, WYGRAŁAŚ KONKURS!!!!!! :multi::multi::multi::klacz::Rose::sweetCyb::tort:

A W NAGRODĘ.....TYLKO DLA CIEBIE 'PIESEK ZZA SŁONIA" !!!:megagrin::megagrin::megagrin:

POZDRAWIAMY!!!

Posted

:sweetCyb:Dziekuje:loveu: czy moge sobie uprowadzic 'Pieska zza słonia' do swojej galerii i sie pochwalić nagroda?:evil_lol:

co do reszty fot...Kobieto jak ja Ci zazdroszcze umiejętnośći robienia TAKICH zdjęc:p
A Hugo prezentuje się cudownie:loveu: ta fota jak zbiega taki przyczajony po prostu powala:multi:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
:sweetCyb:Dziekuje:loveu: czy moge sobie uprowadzic 'Pieska zza słonia' do swojej galerii i sie pochwalić nagroda?:evil_lol:

co do reszty fot...Kobieto jak ja Ci zazdroszcze umiejętnośći robienia TAKICH zdjęc:p
A Hugo prezentuje się cudownie:loveu: ta fota jak zbiega taki przyczajony po prostu powala:multi:

KOCHANA 'PIESEK ZZA SŁONIA JEST TWÓJ!!! MOŻESZ Z NIM ZROBIĆ CO ZECHCESZ I ZABIERAJ GO GDZIE ZECHCESZ!!!

CO DO FOT TO MYŚLĘ TO NIE MA CZEGO ZAZDROSCIĆ TYLKO BRAĆ SIĘ DO ROBOTY!!! ODROBINA ZAANGAZOWANIA I ZASTANOWIENIA POZWOLI CI BEZ TRUDU ZROBIĆ TAKIE ZDJĘCIA JAKIE TYLKO SOBIE WYMARZYSZ... WYSTARCZY CHCIEĆ, TROCHĘ CZASU POŚWIĘCIĆ, A POTEM DELIKATNIE PODKADROWAĆ...GOTOWE! POWODZENIA!!!

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):

KOCHANA 'PIESEK ZZA SŁONIA JEST TWÓJ!!! MOŻESZ Z NIM ZROBIĆ CO ZECHCESZ I ZABIERAJ GO GDZIE ZECHCESZ!!!

CO DO FOT TO MYŚLĘ,ŻE NIE MA CZEGO ZAZDROSCIĆ TYLKO BRAĆ SIĘ DO ROBOTY!!! ODROBINA ZAANGAZOWANIA I ZASTANOWIENIA POZWOLI CI BEZ TRUDU ZROBIĆ TAKIE ZDJĘCIA JAKIE TYLKO SOBIE WYMARZYSZ... WYSTARCZY CHCIEĆ, TROCHĘ CZASU POŚWIĘCIĆ, A POTEM DELIKATNIE PODKADROWAĆ...GOTOWE! POWODZENIA!!!

Posted

[quote name='Esfera']za niedługo sam ogonek będzie wystawał :evil_lol: :loveu:
piękne foty :cool3: :cool3:
A OTO COŚ NA DOWÓD,ŻE TAK WŁAŚNIE BYŁO POTEM...JUŻ PRZY NASTĘPNEJ OKAZJI :evil_lol::evil_lol:

Posted

gochgoch napisał(a):
OCZYWIŚCIE, OCZYWIŚCIE - JEZIORKO SWARZĘDZKIE!!!
A JAK SIĘ UDAŁ NIEDZIELNY SPACER NAD WARTĄ?

Udał się, udał:multi::multi::multi:
Zapraszam do wątku "Poznańskie spacerki"-tam znajdziesz galerię zdjęć ze spacerku.

A fotki Hugo...odebrało mi mowę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

bigos napisał(a):
Udał się, udał:multi::multi::multi:
Zapraszam do wątku "Poznańskie spacerki"-tam znajdziesz galerię zdjęć ze spacerku.

A fotki Hugo...odebrało mi mowę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

'poznańskie spacerki obejrzałam i zazdrościłam...ech...następnym razem będziemy z wami...
a z tym zaniemówieniem to się wstrzymaj!!! TO NIE JEST NASZE OSTATNIE SŁOWO!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: