gochgoch Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Cola napisał(a):Super zdjęcia :loveu: :loveu: :multi: :multi: ...a poduszkę to będę musiała przymocować pod sufitem :razz: :evil_lol: :evil_lol: CIESZYMY SIĘ, ŻE WZBUDZAMY TAK DUŻE EMOCJE....:lol: POZDRAWIAMY!!! Quote
gochgoch Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 umiemy czasem pokazać ząbki....i języczek :laugh2_2::megagrin::megagrin: :loveu: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Jakie świetne fotki :loveu: ta jest nieźle zakręcona:lol: :lol: :loveu: Quote
hes. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 grzech nieskomentować. :lol: fotki studyjne rewelacja, strasznie mi się podobają. :) a i zdjęcia w pozycji zapraszającej do zabawy całkowicie mnie zwaliły z nóg. świetne efekty, może warto spróbować i takie tyle ze w wersji studyjnej? :evil_lol: zrobisz furrorę... :lol: a sam model cud, miód i orzeszki. :D strasznie mi się podobają fotki, więcej! ps. jaki masz aparat jeśli można wiedzieć? i co to za materiał robiący za tło w zdjęciach studyjnych? :) Quote
bigos Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Całuski dla pieknego Hugolinka:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Nie no fotki po prostu zabujcze:loveu: Można wiedzieć jaki aparacik?:cool3: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 buhahaha jaki wąsacz :evil_lol: i nawet całkiem pokaźna bródka :cool3: :evil_lol: P.S. Podłączam się do pytań hes. :p Quote
an3czka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='gochgoch']umiemy czasem pokazać ząbki....i języczek :laugh2_2::megagrin::megagrin: :loveu: :lol: :lol: :lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No, ja po prostu kocham ogladac tego psa:D Quote
gochgoch Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA POCHWAŁY I SŁOWA ZACHWYTU!!!! TO SPRAWIA, ŻE JESZCZE CHĘTNIEJ BĘDZIEMY SIE FOTOGRAFUJEMY....:multi: hes. napisał(a):grzech nieskomentować. :lol: fotki studyjne rewelacja, strasznie mi się podobają. :) a i zdjęcia w pozycji zapraszającej do zabawy całkowicie mnie zwaliły z nóg. świetne efekty, może warto spróbować i takie tyle ze w wersji studyjnej? :evil_lol: zrobisz furrorę... :lol: a sam model cud, miód i orzeszki. :D strasznie mi się podobają fotki, więcej! ps. jaki masz aparat jeśli można wiedzieć? i co to za materiał robiący za tło w zdjęciach studyjnych? :) APARATY TO CANONY: OD G5, PRZEZ EOSA 350D, AŻ PO EOSA 20D... A TŁO TO ZWYKŁE CZARNE PŁÓTNO...MOŻE BYĆ BYLE CO - WAŻNE ŻEBY SIĘ NIE ŚWIECIŁO JAK GIPIURY ITP... HES. DZIĘKUJEMY ZA PODPOWIEDZI..PEWNIE WKRÓTCE Z NICH SKORZYSTAMY :evil_lol: MOŻE SIĘ UDA.....:cool3: Quote
gochgoch Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 bigos napisał(a):Całuski dla pieknego Hugolinka:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: MELDUJĘ UCAŁOWANEGO HUGOLINKA!!! a on dzisiaj rozciął sobie łapkę:placz::placz::placz: ma zaszytą:lying::bigcry::bigcry: i teraz oba nasze psiaki biegają zabandażowane :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 gochgoch napisał(a): MELDUJĘ UCAŁOWANEGO HUGOLINKA!!! a on dzisiaj rozciął sobie łapkę:placz::placz::placz: ma zaszytą:lying::bigcry::bigcry: i teraz oba nasze psiaki biegają zabandażowane :placz::placz::placz::placz::placz: Bigoskowi to się nawet nie goi, bo cały czas mokro i bandarz z każdego spaceru jest przemoczony:shake: :shake: :shake: A Hugo rozciął tak mocno, że poszła do szycia? Quote
gochgoch Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 niestety mocno...chyb 3 szwy... musisz mu pakować te łapke oprocz bandazy jeszcze w folie, albo gumowe rekawiczki....sa tez takie specjalne buciki...np. u weta... łapka musi byc sucha.. pozdrawiamy chorą łapkę!!!!! Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 gochgoch napisał(a):niestety mocno...chyb 3 szwy... musisz mu pakować te łapke oprocz bandazy jeszcze w folie, albo gumowe rekawiczki....sa tez takie specjalne buciki...np. u weta... łapka musi byc sucha.. pozdrawiamy chorą łapkę!!!!! Muszę zakupić bucik, bo rękawiczkę gumową już przerabiałam i się niestety nie sprawdziła:shake: A łapka cały czas mokra i rana nie chce się goić:-( Quote
Mi. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 bigos napisał(a):Muszę zakupić bucik, bo rękawiczkę gumową już przerabiałam i się niestety nie sprawdziła:shake: A łapka cały czas mokra i rana nie chce się goić:-(Ja na szczęście mam buciki na wszelki wypadek... biedne psiaki :shake: :-( Quote
gochgoch Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 i mój ulubiony nochalek specjalnie dla Państwa:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 -PRADA- napisał(a):Gosiu zajmujesz się profesjonalnie fotografią? czy Twoje zdjęcia są może na plfoto? niezupelnie profesjonalnie..:) a na plfoto nas nie ma :( tak dobrych fotek nie mam....eeech... Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jak dla mnie BOMBA!!!:loveu: Ja raczej nie mogę fotografować moich psów w tej pozycji, bo mam cały aparat zapluty :angryy: ....niewspomnę o mojej twarzy i ubraniu :mad: ....nie wiem czemu, ale zaraz zaczyna się wieeeelkieee kichanie :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Cola napisał(a):Jak dla mnie BOMBA!!!:loveu: Ja raczej nie mogę fotografować moich psów w tej pozycji, bo mam cały aparat zapluty :angryy: ....niewspomnę o mojej twarzy i ubraniu :mad: ....nie wiem czemu, ale zaraz zaczyna się wieeeelkieee kichanie :evil_lol: :evil_lol: kichajacy piesek to też niezły obiekt...zawsze można mu jeszcze pomóc piórkiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: fajny obiekt do fotografowania, ale z daleka :evil_lol: Quote
gochgoch Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: fajny obiekt do fotografowania, ale z daleka :evil_lol: W SUMIE FAKTYCZNIE... SZCZEGÓLNIE NIE OD DOŁU :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :lol: :lol: ja codziennie jestem obsmarkiwana przez psa :angryy: Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='gochgoch']i mój ulubiony nochalek specjalnie dla Państwa:loveu::loveu::loveu: extra fota i prześliczny piecholek :loveu: Quote
Recommended Posts