Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):
Super zdjęcia :loveu: :loveu: :multi: :multi: ...a poduszkę to będę musiała przymocować pod sufitem :razz: :evil_lol: :evil_lol:

CIESZYMY SIĘ, ŻE WZBUDZAMY TAK DUŻE EMOCJE....:lol:
POZDRAWIAMY!!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grzech nieskomentować. :lol:

fotki studyjne rewelacja, strasznie mi się podobają. :) a i zdjęcia w pozycji zapraszającej do zabawy całkowicie mnie zwaliły z nóg. świetne efekty, może warto spróbować i takie tyle ze w wersji studyjnej? :evil_lol: zrobisz furrorę... :lol: a sam model cud, miód i orzeszki. :D

strasznie mi się podobają fotki, więcej!

ps. jaki masz aparat jeśli można wiedzieć? i co to za materiał robiący za tło w zdjęciach studyjnych? :)

Posted

DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA POCHWAŁY I SŁOWA ZACHWYTU!!!! TO SPRAWIA, ŻE JESZCZE CHĘTNIEJ BĘDZIEMY SIE FOTOGRAFUJEMY....:multi:

hes. napisał(a):
grzech nieskomentować. :lol:

fotki studyjne rewelacja, strasznie mi się podobają. :) a i zdjęcia w pozycji zapraszającej do zabawy całkowicie mnie zwaliły z nóg. świetne efekty, może warto spróbować i takie tyle ze w wersji studyjnej? :evil_lol: zrobisz furrorę... :lol: a sam model cud, miód i orzeszki. :D

strasznie mi się podobają fotki, więcej!

ps. jaki masz aparat jeśli można wiedzieć? i co to za materiał robiący za tło w zdjęciach studyjnych? :)

APARATY TO CANONY: OD G5, PRZEZ EOSA 350D, AŻ PO EOSA 20D...
A TŁO TO ZWYKŁE CZARNE PŁÓTNO...MOŻE BYĆ BYLE CO - WAŻNE ŻEBY SIĘ NIE ŚWIECIŁO JAK GIPIURY ITP...

HES. DZIĘKUJEMY ZA PODPOWIEDZI..PEWNIE WKRÓTCE Z NICH SKORZYSTAMY :evil_lol: MOŻE SIĘ UDA.....:cool3:

Posted

bigos napisał(a):
Całuski dla pieknego Hugolinka:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

MELDUJĘ UCAŁOWANEGO HUGOLINKA!!!

a on dzisiaj rozciął sobie łapkę:placz::placz::placz:
ma zaszytą:lying::bigcry::bigcry:
i teraz oba nasze psiaki biegają zabandażowane :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

gochgoch napisał(a):

MELDUJĘ UCAŁOWANEGO HUGOLINKA!!!

a on dzisiaj rozciął sobie łapkę:placz::placz::placz:
ma zaszytą:lying::bigcry::bigcry:
i teraz oba nasze psiaki biegają zabandażowane :placz::placz::placz::placz::placz:

Bigoskowi to się nawet nie goi, bo cały czas mokro i bandarz z każdego spaceru jest przemoczony:shake: :shake: :shake:

A Hugo rozciął tak mocno, że poszła do szycia?

Posted

niestety mocno...chyb 3 szwy...
musisz mu pakować te łapke oprocz bandazy jeszcze w folie, albo gumowe rekawiczki....sa tez takie specjalne buciki...np. u weta...
łapka musi byc sucha..
pozdrawiamy chorą łapkę!!!!!

Posted

gochgoch napisał(a):
niestety mocno...chyb 3 szwy...
musisz mu pakować te łapke oprocz bandazy jeszcze w folie, albo gumowe rekawiczki....sa tez takie specjalne buciki...np. u weta...
łapka musi byc sucha..
pozdrawiamy chorą łapkę!!!!!

Muszę zakupić bucik, bo rękawiczkę gumową już przerabiałam i się niestety nie sprawdziła:shake:

A łapka cały czas mokra i rana nie chce się goić:-(

Posted

bigos napisał(a):
Muszę zakupić bucik, bo rękawiczkę gumową już przerabiałam i się niestety nie sprawdziła:shake:

A łapka cały czas mokra i rana nie chce się goić:-(
Ja na szczęście mam buciki na wszelki wypadek... biedne psiaki :shake: :-(

Posted

-PRADA- napisał(a):
Gosiu zajmujesz się profesjonalnie fotografią? czy Twoje zdjęcia są może na plfoto?

niezupelnie profesjonalnie..:) a na plfoto nas nie ma :( tak dobrych fotek nie mam....eeech...

Posted

Jak dla mnie BOMBA!!!:loveu: Ja raczej nie mogę fotografować moich psów w tej pozycji, bo mam cały aparat zapluty :angryy: ....niewspomnę o mojej twarzy i ubraniu :mad: ....nie wiem czemu, ale zaraz zaczyna się wieeeelkieee kichanie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
Jak dla mnie BOMBA!!!:loveu: Ja raczej nie mogę fotografować moich psów w tej pozycji, bo mam cały aparat zapluty :angryy: ....niewspomnę o mojej twarzy i ubraniu :mad: ....nie wiem czemu, ale zaraz zaczyna się wieeeelkieee kichanie :evil_lol: :evil_lol:

kichajacy piesek to też niezły obiekt...zawsze można mu jeszcze pomóc piórkiem :evil_lol::evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: fajny obiekt do fotografowania, ale z daleka :evil_lol:

W SUMIE FAKTYCZNIE...
SZCZEGÓLNIE NIE OD DOŁU :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='gochgoch']i mój ulubiony nochalek specjalnie dla Państwa:loveu::loveu::loveu:

extra fota i prześliczny piecholek :loveu: