Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z pozdrowieniami dla Kiessy i Luny:
PRZEDSTAWIAM MOJEGO KOCHANEGO ALBERTA, KTÓREGO NIE MA JUŻ NIESTETY ZE MNĄ...

to był juz staruszek choć jak tak patrze na te zdjecia z perspektywy czasu..wygląda niezwykle młodzieńczo i słodko :loveu::loveu::loveu:

Posted

może mała ciapa, co za wszelka cenę próbowała usiąść mimo,że decha przeszkadzała, rozchmurzy smuteczki..
pani prosiła to siadamy....
:lol:

uff udało się jakoś...

Posted

:lol: GochGoch, dużo nas chyba łączy.
Obie mamy weimara, mieszkamy w poznaniu, miałyśmy dalmata... :lol:

A zjdecia- cudmiódiorzeszki! :loveu:
Więcej!
Z jakiej Hugo jest hodowli?
Z A-Awa? Tak! :)
A kiedy macie 1 wystawę? Warzieczego, to ja chętna do wystawiania szkraba. :> :lol:

Posted

.:::Gosia:::. napisał(a):
:lol: GochGoch, dużo nas chyba łączy.
Obie mamy weimara, mieszkamy w poznaniu, miałyśmy dalmata... :lol:

A zjdecia- cudmiódiorzeszki! :loveu:
Więcej!
Z jakiej Hugo jest hodowli?
Z A-Awa? Tak! :)
A kiedy macie 1 wystawę? Warzieczego, to ja chętna do wystawiania szkraba. :> :lol:

HEJ GOSIU,
BARDZO MI MIŁO, ŻE PODOBAJA CI SIE NASZE ZDJĘCIA I ZE TAK WIELE NAS ŁACZY..:multi:
HUGO RZECZYWIŚCIE JEST A-AWA, ALE JESZCZE JAKOŚ NIE ZAREJESTROWAŁAM GO WIĘC NA RAZIE NA WYSTAWĘ NIE MOŻE...ALE CHYBA SIE NIE OPRE I KIEDYŚ GO POKAŻĘ..

NO I JESZCZE CHCĘ DODAĆ, ŻE MOŻE BYŚMY SIĘ KIEDYS SPOTKAŁY Z NASZYMI PSIAKAMI..TO SIĘ FOTKI FAJNE ZROBI...I W OGÓLE...:lol::multi:

Posted

[quote name='gochgoch']HEJ GOSIU,
BARDZO MI MIŁO, ŻE PODOBAJA CI SIE NASZE ZDJĘCIA I ZE TAK WIELE NAS ŁACZY..:multi:
HUGO RZECZYWIŚCIE JEST A-AWA, ALE JESZCZE JAKOŚ NIE ZAREJESTROWAŁAM GO WIĘC NA RAZIE NA WYSTAWĘ NIE MOŻE...ALE CHYBA SIE NIE OPRE I KIEDYŚ GO POKAŻĘ..

NO I JESZCZE CHCĘ DODAĆ, ŻE MOŻE BYŚMY SIĘ KIEDYS SPOTKAŁY Z NASZYMI PSIAKAMI..TO SIĘ FOTKI FAJNE ZROBI...I W OGÓLE...:lol::multi:
A po której jest suczce?

Posted

[quote name='gochgoch']a po Frazie :))
a czemu pytasz? znasz te psiaki? czy może jesteśmy zpokrewnieni? :multi::loveu::loveu:
A znam:eviltong: z wystaw.
Moja znajoma ma psa po tej drugiej suczce. Jest niewiele starszy od Twojego (ma teraz coś koło roku).

Posted

no tak co tu durzo mówić :-o :-o :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :multi: :multi: :multi: :multi:

wspaniałe foty

a ta seria mnie zdjeła z krzesła

Posted

:lol:

gochgoch napisał(a):
HEJ GOSIU,

Hej Gosiu,

Az dziwne, że nas tak dużo łaczy. :lol:
no to jak go zarejestrujesz, to pamietaj, moge go wystawiac jak by co. :lol:

Nom, musimy się spotkac, już tyle się umawiamy a to pogoda a to nauka psuje nasze plany. :shake:
A zdjecia to na peno będą super! Dwa sreberka razem, mraau.

Ty masz własne mini studio fotograficzne? A moze jestes z zawodu fotografem? :razz:
Ile masz lat?

Posted

JinnyAl napisał(a):
Boszeee, piękne zdjęcia robisz!!! Podziwiam szczerze. Pies piękny - pewnie po części dlatego takie zdjecia :)
Pozdrawiam!

dziekuję, dziękuję za miłe słowa!
myślę, że każdego psiaka można zrobić na bóstwo!!!!:evil_lol:
pozdrawiamy!!!!

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ale on cudownY! I jakie ubranko... ;) szkoda, ze tylko 3 fotki :p

na pewno będą następne fotki... no niestety już bez ubranka...jest już dawno za małe..ale służy za ulubioną maskotkę..
:lol::lol:

Posted

[quote name='an3czka']A znam:eviltong: z wystaw.
Moja znajoma ma psa po tej drugiej suczce. Jest niewiele starszy od Twojego (ma teraz coś koło roku).

no to pewnie znasz też z wystaw mamusie mojego Hugonka:multi::multi::loveu:...