Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gochgoch napisał(a):
no ja właśnie jestem ciekawa jak Hugol by sie spisał na próbach polowych..bo z tego co czytałam to pies powinien na komendę wchodzić do wody... każdy rzut czegokolwiek na zachętę to jest o punkt mniej, prawda? a Hugol sam z siebie do wody nie wchodzi, a wystarczy rzucić cokolwiek to nawet siłą go nie zatrzymasz...

ano jest tak jak piszesz! Ja z Czuchą nie mam takich problemów. Ona sama włazi do wody i potrafi sobie pływać dla samego relaksu! Nie trzeba jej niczego rzucać :cool3:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']Jestem :sweetCyb:
Gratuluje ukonczenia szkolki :klacz:
Foty swietne :iloveyou: Zastanawiam sie po co mu krzeselko na mostku? :lol:

no jak miło!!!!
a do szkółki jeszcze mamy zamiar się wybrać...:p

krzesełko..cóż Hugo lubi podumać w samotności...:loveu:

mam nadzieję, że jeszcze nas zaszczycisz...

[quote name='Czarna_Owieczka']Jak to po co, toż to wędkarz jest :p

:megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='alive']ano jest tak jak piszesz! Ja z Czuchą nie mam takich problemów. Ona sama włazi do wody i potrafi sobie pływać dla samego relaksu! Nie trzeba jej niczego rzucać :cool3:

no to Ci powiem, że Czucha wymiata...
chociaż w pewnym sensie to, że Hugol sam z siebie mało włazi do wody, nawet jest mi trochę na rękę, mamy koło domu jeziorko, nad które często chodzimy, ale jest ono raczej z tych mało czystych...i przynajmniej nie muszę go specjalnie pilnować..czasem łapy zamoczy.. i tyle.

Posted

mam nadzieję, że jeszcze nas zaszczycisz...

Łoczywiście :p

a do szkółki jeszcze mamy zamiar się wybrać...

W celu ulepszania sie? :lol:

Jakie tajemniczne foteczki :ghost_2::loveu:

Posted

gochgoch napisał(a):

no to Ci powiem, że Czucha wymiata...
chociaż w pewnym sensie to, że Hugol sam z siebie mało włazi do wody, nawet jest mi trochę na rękę, mamy koło domu jeziorko, nad które często chodzimy, ale jest ono raczej z tych mało czystych...i przynajmniej nie muszę go specjalnie pilnować..czasem łapy zamoczy.. i tyle.

Oj jak Ci fajnie!! Ja to muszę Czuszkę na smycz brać bo mi wchodzi do każdego zbiornika wodnego a jak jest ciepło to i w kałuże się lubi położyć... więcej z tym problemów niż pociechy...

Posted

alive napisał(a):
Oj jak Ci fajnie!! Ja to muszę Czuszkę na smycz brać bo mi wchodzi do każdego zbiornika wodnego a jak jest ciepło to i w kałuże się lubi położyć... więcej z tym problemów niż pociechy...

Moja borzojka robi to samo, żadnej wodzie nie odpuści - ale ona nie pływa :evil_lol: ona się tylko moczy, ew biegi po wodzie uprawia ;-) Czasem z braku laku i w błotko się walnie ;-)

Posted

anetta napisał(a):
W celu ulepszania sie? :lol:

Jakie tajemniczne foteczki :ghost_2::loveu:

Jasne, że się będziemy ulepszać...chcemy być doskonali!!!! I tajemniczy!!!:evil_lol:

Czarna_Owieczka napisał(a):
Czyżby Hugo robił za tajnego agenta :razz:
Super zdjęcia ;)

senkju! Hugol jak zawsze agentem... tylko nie mówcie, że to on...
wiq napisał(a):
ciekawy pomysł:p

:p:p

:: FiGa :: napisał(a):
Jaki nastrój :loveu:

mroczny...:cool3:

gonek napisał(a):
Hugol Czarrny Charrakterrr ;-)
hoho ale klaciora to mu się rozrosła...:p

no właśnie ta klaciora taka jakaś jeszcze cieniutka...a twój długo się rozrastał?

Posted

alive napisał(a):

gonek napisał(a):
Moja borzojka robi to samo, żadnej wodzie nie odpuści - ale ona nie pływa :evil_lol: ona się tylko moczy, ew biegi po wodzie uprawia ;-) Czasem z braku laku i w błotko się walnie ;-)

no powiem Wam, że gdyby Hugol tak robił to bym miała przechlapane..u nas wzdłuż jeziora płynie strumyczek śmierdziuszek...takie totalne ścieki..i gdyby on w tym....ło matko....nawet nie chce myśleć....:smhair2:

Posted

dzisiaj miałam cudowny sen.. śniło się, że miałam dwa weimary, jednego niemca, jednego italiano i jednego słodkiego małego owerniaka...
po co ja się budziłam...:loveu::loveu::loveu:

Posted

a teraz pokaże Wam nasze bagienka...mamy je bardzo bliziutko domu..

i na koniec koślawiec... zawsze musi te łapki powyginać..to ciągle jeszcze dzieciak...

Posted

wiq napisał(a):
typowy dogomaniacki sen... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

weź flaty na bagienka, będą dozgonnie wdzięczne;)

anetta napisał(a):
Och, jak Ci zazdroszcze tych bagienek, tzn. Kaja Ci zazdrosci :lol::evil_lol:

no to co? przyjeżdżacie do mnie z psiakami? :multi::multi:

Posted

jeżeli kiedyś będę w Poznaniu z psiarnią dam Ci znać:evil_lol:

Możliwe, że wkrótce się tam całkiem przeprowadzę..;) (tfu, tfu, tfu, nie zapeszać..)

Posted

gochgoch napisał(a):

no właśnie ta klaciora taka jakaś jeszcze cieniutka...a twój długo się rozrastał?

Hmm tak gdzieś do dwóch lat, , ale mój nie należy do szarokoklaciastych raczej... :p
Ale co mnie zdziwiło - że mu głowa też długo 'rosła' :evil_lol:

Posted

gonek napisał(a):
Hmm tak gdzieś do dwóch lat, , ale mój nie należy do szarokoklaciastych raczej... :p
Ale co mnie zdziwiło - że mu głowa też długo 'rosła' :evil_lol:

a rozumek razem z głową? :cool3:

• 2 weeks later...