gochgoch Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 na przykład tak było... i tak było... Quote
shangri_la Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 przyznam szczerze, że to jest moje marzenie :loveu: tzn przejazdzka konna z psem :p niekopniecznie swoim koniem :eviltong: ale byłoby super baaardzo urokliwe foto :lol: powaga musi być, nawet w wodzie :evil_lol: pozdrawiam Quote
gochgoch Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 shangri_la napisał(a):przyznam szczerze, że to jest moje marzenie :loveu: tzn przejazdzka konna z psem :p ja też o tym marzyłam baardzo dłuugo...i dopiero teraz mogłam sobie to marzenie spełnić, bo mój poprzedni pies traktował konie jak przekąskę...:-o i było dla wszystkich baaardzo niebezpiecznie... także cierpliwości! marzenia sa poto, żeby się spełniały (tak banalnie to podsumuję...) :razz: Quote
gochgoch Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 pewnego dnia podczas spacerku mijaliśmy ulicą taką małą dzidzię..taką co ledwo szła sama...no i oczywiście słabo mówiła...i co widzę..? paluszek wyciągnięty w stronę Hugolai i : ' miau, miau.." :loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 gochgoch napisał(a):kobieto, że też Ty masz o 7 rano ochotę siedzieć na forum....:crazyeye: problem ze snem i czasem - rozwiązanie samo się nasuwa:evil_lol: śliczne są te wodne fotki:D pasji konikowej nie podzielam:shake::evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 wiq napisał(a):problem ze snem i czasem - rozwiązanie samo się nasuwa:evil_lol: śliczne są te wodne fotki:D matko!!!! w tym wieku problemy ze snem...jesuuuu..a może Ty zestresowana jesteś?? a za pochwały skwapliwie dziękuję!!!!:loveu: Quote
wiq Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 stres jest, matura za 2 tyg;) najgorsze i tak będzie czekanie na wyniki:roll: Quote
gochgoch Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 wiq napisał(a):stres jest, matura za 2 tyg;) najgorsze i tak będzie czekanie na wyniki:roll: no to wszystko jasne.... TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='gochgoch']a potem to juz tak było... Ale on ma świetny kolorek... mmmm :loveu::loveu::loveu: ps. co ja bym dała żeby moja psina choć na 2 sekundy weszła do wody :roll::roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='gochgoch'] On biega po wodzie? :crazyeye: (patrz przednie łapy) Quote
EveL_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzień doberek :multi: Co u was Hugonki? :cool3: Wodne fotki śliczne :loveu: :loveu: Quote
alive Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='gochgoch']a potem to juz tak było... czy Hugo oszukuje i stoi na dnie? bo coś pupy nie widać... :lol: Quote
gochgoch Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):co ja bym dała żeby moja psina choć na 2 sekundy weszła do wody :roll::roll: a co ona taka uparta? smakołykami się nie da? tam gdzieś gdzie płyciutko....razem z Tobą....powolutku..stopniowo... ??? Czarna_Owieczka napisał(a):On biega po wodzie? :crazyeye: (patrz przednie łapy) niczym Dżizas... taki psowy mesjasz...:p EveL napisał(a):Dzień doberek :multi: Co u was Hugonki? :cool3: Wodne fotki śliczne :loveu: :loveu: Heloo!!! Dziękujemy..u nas super! Sezon otwrty na dobre..już dwa kleszcze były..i mamy duuużo biegania! A co u Was? Quote
gochgoch Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 alive napisał(a):czy Hugo oszukuje i stoi na dnie? bo coś pupy nie widać... :lol: bo on jak widzi piłeczkę to ma zawieszkę...i on w tej wodzie czekał na rzut prawie nieruchomo....tak wolniutko tylko łapami tylko suwał, żeby się na powierzchni trzymać....:grins: Fajnie, że nas odwiedziliście!!!!:multi: Quote
gochgoch Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 a to ciąg dalszy serii inauguracyjnej: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jaki mokry :razz: Cudowny :loveu: masz jeszcze jakieś "mokre" fotki? :p Quote
gochgoch Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Jaki mokry :razz: Cudowny :loveu: masz jeszcze jakieś "mokre" fotki? :p jasne!!!! mokry gapiący się mokry trzepiący się mokry uparciuch i mokry taki w trasie:p Quote
gochgoch Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 gonek napisał(a):To drugie foto bardzo bardzo :loveu::mdleje: o witaj gonek! senkju za pochwały.. ja też tam do Was zaglądam i mi się baardzo zawsze podoba!!! Fotki przednie!!!:grins: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='gochgoch'] Oho widzę że "mokry pies" już nie chodzi po wodzie :evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Oho widzę że "mokry pies" już nie chodzi po wodzie :evil_lol: no tak... ta umiejętność bardzo szybko minęła..wręcz w ułamku sekundy :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
gochgoch Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 a zobaczcie co znalazłam w trawie.....:-o i to było żywe... i trochę śmierdzące:evil_lol: Quote
bazylowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 gochgoch napisał(a):a zobaczcie co znalazłam w trawie.....:-o i to było żywe... i trochę śmierdzące:evil_lol: To w Poznaniu macie taką trawę ?? :crazyeye: Quote
Recommended Posts