sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='gochgoch'] O rany :crazyeye: o za mina, co za napaleniec:evil_lol: on chyba zahipnotyzowany:diabloti: [quote name='gochgoch']ech..na razie nie mamy odwagi..pozycja wystawowa nie jest naszą najmocniejszą stroną. jakoś nie poświęcaliśmy jej za dużo uwagi podczas naszego dotychczasowego szkolenia. może należało jednak od malucha psiaka uczyć tego...:placz: Nic straconego zacznij ćwiczyć.:p [quote name='wiq']nic straconego:cool3: psy dość szybko to łapią. a pierwsza wystawa?.. zwykle jest zawalona:evil_lol: ale najlepiej uczy się na własnych błędach;) Jaka tam zawalona my zaczeliśmy ćwiczena przed pierwsza wystawa i może poćwiczyliśmy tak dużo razy, że na palcach rąk można zliczyć a pokonaliśmy starsza o 8 miesiecy suczke:lol: [quote name='gochgoch']hmmm...pomyślimy zatem... mięliśmy taki mały plan, żeby się pojawić w antoninku...ale sza! Super licze na spotkanie:multi: My też zaczynaliśmy Antoninkiem, bardzo specyficzna wystawa taka powiedzmy kameralno - piknikowa:lol: [quote name='Honey']No nie mow, ze zamienila sie w rudego wegra (na przyklad..) ?! :evil_lol: [quote name='gochgoch']... Honey..muszę Cię rozczarować...pozostałą sobą pryszczata..choć na czterech łapach:evil_lol: ale by było gdyby się zamieniła w tego choćby węgra...to by potem Hugo opowiadał kumplom, że odczarował księżniczkę, ale nie była w jego typie...heeeeh Wredne baby co chcecie od rudych:angryy: :mad: Quote
Honey Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 sylrwia napisał(a):Wredne baby co chcecie od rudych:angryy: :mad: Myyyy?... Nic :diabloti: Ps. sama mam trzy rude w domu, ale zeby zaraz per 'wredna'... :obrazic: Quote
sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Honey napisał(a):Myyyy?... Nic :diabloti: Ps. sama mam trzy rude w domu, ale zeby zaraz per 'wredna'... :obrazic: A co włosy rodzinie przefarbowałać czy może braki miały wizyte u fryzjera:evil_lol: Quote
Honey Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 sylrwia napisał(a):A co włosy rodzinie przefarbowałać czy może braki miały wizyte u fryzjera:evil_lol: Dwa razy nie, nie przefarbowalam i nie - nie mialy wizyty :eviltong: :lol: Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Witam Gosiu :multi: Jak dobrze Was widzieć znowu wśród nas ;) Ja wymiękam :loveu: Zobaczcie jak steruje uszami :evil_lol: A to ostatnie.. :mdleje: :klacz: Hej hej!!!! Fajnie, że wpadłaś! A sterowanie uszami o podstawa! Bez nich by nawet chodzić nie mógł....:evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='sylrwia']Super licze na spotkanie:multi: My też zaczynaliśmy Antoninkiem, bardzo specyficzna wystawa taka powiedzmy kameralno - piknikowa:lol: A my też już tam raz byliśmy bo mieszkamy bliziutko, ale potraktowaliśmy to torchę obserwatorsko i towarzysko...:p i nawet Hugon był z nami...spotkał swoją matkę, która natychmiast postanowiła go pożreć...nie ma jak scysja rodzinna....:megagrin::megagrin: [quote name='sylrwia']Wredne baby co chcecie od rudych:angryy: :mad: [quote name='Honey']Myyyy?... Nic :diabloti: Ps. sama mam trzy rude w domu, ale zeby zaraz per 'wredna'... :obrazic: PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ ZAPOMINALSKIM, ŻE JA TEŻ MAM RUDE..NO MOŻE NIEZUPEŁNIE W DOMU, ALE BLIZIUTKO...:loveu: Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='*luthien*']Czesc:) A gdzie wy macie takie plotki?:razz: To nie żadne płotki moja droga, tylko ścieżka zdrowia na 'Piaskach' w Ostrowie Wielkopolskim, gdzieśmy poszli na spacerek ruchowy....:cool3: Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 a oto proszę Was dzikość z jaką Hugo angażuje się w pogoń za piłeczką.... ja się nie mogę napatrzeć na te miny...:loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='gochgoch']A my też już tam raz byliśmy bo mieszkamy bliziutko, ale potraktowaliśmy to torchę obserwatorsko i towarzysko...:p i nawet Hugon był z nami...spotkał swoją matkę, która natychmiast postanowiła go pożreć...nie ma jak scysja rodzinna....:megagrin::megagrin: PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ ZAPOMINALSKIM, ŻE JA TEŻ MAM RUDE..NO MOŻE NIEZUPEŁNIE W DOMU, ALE BLIZIUTKO...:loveu: To może nawet mijaliśmy sie na scieżkach pozaringowych, czy Ty byłaś wśród tej ekipy co siedziała pod drzewami koło miejsca gdzie myśliwi strzelają do wyrzutek?:cool3: Rany ale masz super swoje własne duże rude. :lol: Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 sylrwia napisał(a):To może nawet mijaliśmy sie na scieżkach pozaringowych, czy Ty byłaś wśród tej ekipy co siedziała pod drzewami koło miejsca gdzie myśliwi strzelają do wyrzutek?:cool3: Rany ale masz super swoje własne duże rude. :lol: a bywałam w tej ekipie... ale najczęściej siedziałam na trawce po prostu przy ringu weimarków...z moim szarym szczawikiem wówczas jeszcze... a rude owszem suuuper :p Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 wiq napisał(a):pełna determinacja na pysku;) dopiero na fotkach to wszystko widać...szczególnie, że ja najczęściej pędzącą dupkę oglądam...:megagrin::megagrin: Quote
wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dokładnie:evil_lol: dopiero na fotkach widać bogactwo psich min :grin: Quote
Mi. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='gochgoch']To nie żadne płotki moja droga, tylko ścieżka zdrowia na 'Piaskach' w Ostrowie Wielkopolskim, gdzieśmy poszli na spacerek ruchowy....:cool3: hahaha fajnie wiedziec:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='gochgoch'] KOŃ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: też chce konika :-( Fotki super ;) Quote
gochgoch Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):KOŃ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: też chce konika :-( Fotki super ;) hej czarna owieczko! dzięki za odwiedziny! a konik.. na pewno przyjdzie pora...:p Quote
gochgoch Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 no to kilka bieganek.... jeszcze jeden dziki Hugonek... i trochę spokojniejsi... Quote
gochgoch Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 i jeszcze tacy poważni Panowie Hugonowie :loveu: Quote
gochgoch Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 wiq napisał(a):pasuje do tego tła jak ulał;) kobieto, że też Ty masz o 7 rano ochotę siedzieć na forum....:crazyeye: Quote
gochgoch Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Drodzy przyjaciele i odwiedzający! Sezon pływacki się rozpoczyna... na początek chwila namysłu i zadumy... Quote
Marysia_i_gończy Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 gochgoch Ty masz konia?? :crazyeye: Własnego?? :crazyeye: A wiesz, że ja Cię lubię!! :loveu: :loveu: :loveu: ;) Rozpędzoną dupeczkę to ja znam, też taką widuję :evil_lol: Zaduma na mostku urokliwa :) a co po niej? :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
gochgoch Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']gochgoch Ty masz konia?? :crazyeye: Własnego?? :crazyeye: A wiesz, że ja Cię lubię!! :loveu: :loveu: :loveu: ;) :p:p:p [quote name='Marysia_i_gończy'] Zaduma na mostku urokliwa :) a co po niej? :cool1: a potem było...oj było.... Quote
Recommended Posts