Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gochgoch']

O rany :crazyeye: o za mina, co za napaleniec:evil_lol: on chyba zahipnotyzowany:diabloti:

[quote name='gochgoch']ech..na razie nie mamy odwagi..pozycja wystawowa nie jest naszą najmocniejszą stroną. jakoś nie poświęcaliśmy jej za dużo uwagi podczas naszego dotychczasowego szkolenia. może należało jednak od malucha psiaka uczyć tego...:placz:
Nic straconego zacznij ćwiczyć.:p

[quote name='wiq']nic straconego:cool3:
psy dość szybko to łapią.
a pierwsza wystawa?.. zwykle jest zawalona:evil_lol: ale najlepiej uczy się na własnych błędach;)
Jaka tam zawalona my zaczeliśmy ćwiczena przed pierwsza wystawa i może poćwiczyliśmy tak dużo razy, że na palcach rąk można zliczyć a pokonaliśmy starsza o 8 miesiecy suczke:lol:

[quote name='gochgoch']hmmm...pomyślimy zatem...
mięliśmy taki mały plan, żeby się pojawić w antoninku...ale sza!
Super licze na spotkanie:multi: My też zaczynaliśmy Antoninkiem, bardzo specyficzna wystawa taka powiedzmy kameralno - piknikowa:lol:

[quote name='Honey']No nie mow, ze zamienila sie w rudego wegra (na przyklad..) ?! :evil_lol:
[quote name='gochgoch']... Honey..muszę Cię rozczarować...pozostałą sobą pryszczata..choć na czterech łapach:evil_lol:
ale by było gdyby się zamieniła w tego choćby węgra...to by potem Hugo opowiadał kumplom, że odczarował księżniczkę, ale nie była w jego typie...heeeeh

Wredne baby co chcecie od rudych:angryy: :mad:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
Wredne baby co chcecie od rudych:angryy: :mad:

Myyyy?... Nic :diabloti:
Ps. sama mam trzy rude w domu, ale zeby zaraz per 'wredna'... :obrazic:

Posted

Honey napisał(a):
Myyyy?... Nic :diabloti:

A co włosy rodzinie przefarbowałać czy może braki miały wizyte u fryzjera:evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
A co włosy rodzinie przefarbowałać czy może braki miały wizyte u fryzjera:evil_lol:

Dwa razy nie, nie przefarbowalam i nie - nie mialy wizyty :eviltong: :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Witam Gosiu :multi:
Jak dobrze Was widzieć znowu wśród nas ;)

Ja wymiękam :loveu:

Zobaczcie jak steruje uszami :evil_lol:

A to ostatnie.. :mdleje: :klacz:

Hej hej!!!!
Fajnie, że wpadłaś!
A sterowanie uszami o podstawa! Bez nich by nawet chodzić nie mógł....:evil_lol:

Posted

[quote name='sylrwia']Super licze na spotkanie:multi: My też zaczynaliśmy Antoninkiem, bardzo specyficzna wystawa taka powiedzmy kameralno - piknikowa:lol:

A my też już tam raz byliśmy bo mieszkamy bliziutko, ale potraktowaliśmy to torchę obserwatorsko i towarzysko...:p i nawet Hugon był z nami...spotkał swoją matkę, która natychmiast postanowiła go pożreć...nie ma jak scysja rodzinna....:megagrin::megagrin:
[quote name='sylrwia']Wredne baby co chcecie od rudych:angryy: :mad:

[quote name='Honey']Myyyy?... Nic :diabloti:

PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ ZAPOMINALSKIM, ŻE JA TEŻ MAM RUDE..NO MOŻE NIEZUPEŁNIE W DOMU, ALE BLIZIUTKO...:loveu:

Posted

[quote name='*luthien*']Czesc:)
A gdzie wy macie takie plotki?:razz:

To nie żadne płotki moja droga, tylko ścieżka zdrowia na 'Piaskach' w Ostrowie Wielkopolskim, gdzieśmy poszli na spacerek ruchowy....:cool3:

Posted

[quote name='gochgoch']A my też już tam raz byliśmy bo mieszkamy bliziutko, ale potraktowaliśmy to torchę obserwatorsko i towarzysko...:p i nawet Hugon był z nami...spotkał swoją matkę, która natychmiast postanowiła go pożreć...nie ma jak scysja rodzinna....:megagrin::megagrin:

PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ ZAPOMINALSKIM, ŻE JA TEŻ MAM RUDE..NO MOŻE NIEZUPEŁNIE W DOMU, ALE BLIZIUTKO...:loveu:

To może nawet mijaliśmy sie na scieżkach pozaringowych, czy Ty byłaś wśród tej ekipy co siedziała pod drzewami koło miejsca gdzie myśliwi strzelają do wyrzutek?:cool3:
Rany ale masz super swoje własne duże rude. :lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
To może nawet mijaliśmy sie na scieżkach pozaringowych, czy Ty byłaś wśród tej ekipy co siedziała pod drzewami koło miejsca gdzie myśliwi strzelają do wyrzutek?:cool3:
Rany ale masz super swoje własne duże rude. :lol:

a bywałam w tej ekipie...
ale najczęściej siedziałam na trawce po prostu przy ringu weimarków...z moim szarym szczawikiem wówczas jeszcze...

a rude owszem suuuper :p

Posted

wiq napisał(a):
pełna determinacja na pysku;)

dopiero na fotkach to wszystko widać...szczególnie, że ja najczęściej pędzącą dupkę oglądam...:megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='gochgoch']To nie żadne płotki moja droga, tylko ścieżka zdrowia na 'Piaskach' w Ostrowie Wielkopolskim, gdzieśmy poszli na spacerek ruchowy....:cool3:
hahaha fajnie wiedziec:cool1:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
KOŃ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
też chce konika :-(
Fotki super ;)

hej czarna owieczko!
dzięki za odwiedziny!
a konik.. na pewno przyjdzie pora...:p

Posted

gochgoch Ty masz konia?? :crazyeye: Własnego?? :crazyeye: A wiesz, że ja Cię lubię!! :loveu: :loveu: :loveu: ;)

Rozpędzoną dupeczkę to ja znam, też taką widuję :evil_lol:

Zaduma na mostku urokliwa :) a co po niej? :cool1:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']gochgoch Ty masz konia?? :crazyeye: Własnego?? :crazyeye: A wiesz, że ja Cię lubię!! :loveu: :loveu: :loveu: ;)

:p:p:p

[quote name='Marysia_i_gończy']
Zaduma na mostku urokliwa :) a co po niej? :cool1:

a potem było...oj było....