Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gochgoch napisał(a):

boszszsz....ile jeszcze, żeby Was zaspokoić???!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Zaspokoić?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Latające uszka przy stojący psie to dla mnie normalka :lol: też mam uszaka :eviltong:
A jako piesek preriowy stoi ślicznie - tylne łapki ma po prostu idealnie ustawione. Kiedy jedziecie na jakąś wystawkę? :cool3:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Latające uszka przy stojący psie to dla mnie normalka :lol: też mam uszaka :eviltong:
A jako piesek preriowy stoi ślicznie - tylne łapki ma po prostu idealnie ustawione. Kiedy jedziecie na jakąś wystawkę? :cool3:

w sumie mamy ochotę-kusi bardzo...ale jakoś nie ptrafię się zabrać za 'pozycje i wdzięki'...strasznie dziki ten Hugol się robi jak tylko go próbuję ustawiać...
ale przyznaję, że słabo się zabierałam...:p

Posted

[quote name='gochgoch']GONEK!!!! jest 6!!!! wpadniesz???
:diabloti:

JEEEEEESTEM!!!!!!:evil_lol:
[quote name='gochgoch']na początek ciekawostki...
- jak to możliwe, że piesek stoi , a uszki lecą....albo inaczej: jak to możliwe, że uszki lecą, a piesek nadal stoi???!!!!:crazyeye:

Twój pies nie kontroluje własnych uszu!:shake: Nie pokazuj takich zdjęć, nie wiadomo jakie konsekwencje może przynieść taki brak kontroli :o :evil_lol:

W jakim wieku jest Hugolek?

Posted

[quote name='mamabazyla']I tak nie dasz rady :diabloti:

[quote name='Marysia_i_gończy']Zaspokoić?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

NO TO UWAGA!!!! próbuję!!!!!! żebyście potem nie narzekały jak wam sie wszystko pozawiesza....:diabloti:

Posted

gonek napisał(a):
JEEEEEESTEM!!!!!!:evil_lol:
W jakim wieku jest Hugolek?

no przynajmniej nie rzuca słów na wiatr!!!!!!:diabloti:

2 kwietnia Hugol będzie miał półtora roku...
czy jakieś uwagi w związku z tym???:razz:

Posted

[quote name='gochgoch']
no przynajmniej nie rzuca słów na wiatr!!!!!!:diabloti:

2 kwietnia Hugol będzie miał półtora roku...
czy jakieś uwagi w związku z tym???:razz:

Niee, chciałam porównać jak mój wyglądał w jego wieku - też taki szczypior, a właściwie był jeszcze bardziej szczypiorowaty :evil_lol: W sumie teraz bykiem też nie jest :p

Ps.
Ale nas rozpieszczasz! http://i122.photobucket.com/albums/o277/gochgoch/spacerki%20z%20kolegami/bazyl/ligowiec%20wietrzny/img_7146.jpg heheheh świetne! :D

Posted

gonek napisał(a):
Niee, chciałam porównać jak mój wyglądał w jego wieku - też taki szczypior, a właściwie był jeszcze bardziej szczypiorowaty :evil_lol: :D

no my musimy się w końcu skusić na jakąś wystwe..strasznie chcę go zobaczyć w towarzystwie rówieśników. Najbardziej bym chciała spotkać jego rodzeństwo!

Posted

gochgoch napisał(a):
no my musimy się w końcu skusić na jakąś wystwe..strasznie chcę go zobaczyć w towarzystwie rówieśników. Najbardziej bym chciała spotkać jego rodzeństwo!

Koniecznie! może złapiecie bakcyla, poza tym Hugonek ładny chłopok .....
Ja tam lubię wystawy, ale w roli oglądacza :razz:

Posted

[quote name='anetta']BUhahahha to jest super!! :roflt:
http://i122.photobucket.com/albums/o277/gochgoch/spacerki%20z%20kolegami/bazyl/ligowiec%20wietrzny/img_7192.jpg
Widzicie jego oczy? Wygladaja jakby robil taka minke ":icon_roc:"

:roflt::roflt::roflt:

Super, suuuperrr foty :sweetCyb:

Dzięki Anetta!!! Na ciebie zawsze można liczyć!!! a co do oczy Hugola, to chłopak wie jak działać na kobiety....:razz:

[quote name='gonek']Koniecznie! może złapiecie bakcyla, poza tym Hugonek ładny chłopok .....
Ja tam lubię wystawy, ale w roli oglądacza :razz:

no znając mojego ogólego hugolowego świra, pewnie bym załapała bakcyla... i to mnie przeraża!!!!!:p

[quote name='Jupi']
ale się wplatał, fajna fotka:evil_lol:

senkju Jupi!!!! oni nie zważają na trudności terenowo-chaszczowe...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']ale Wy tam macie fajne łąki...taka dluuuga trawa..a raczej chyba siano :P

No łąki fajne...ale trzeba szukać...ciągle gdzieś szukamy...

[quote name='mamabazyla']

Ja wiem on pił tą specjalną wodę mineralną !!!!
Zgadłam zgadłam????
Jaka jest nagroda???

już prędzej bym uwierzyła w podpaski ze skrydełkami....ale woda???:crazyeye: co to za specjalna woda????:-o

[quote name='agabass']po obejrzeniu tych energetyzujących fotosów dostrzegłam sens książki buszujący w zbożu :evil_lol:

Miło Cię widzieć Agabass!!!
rzeczywiście jakiś w tym sens jest....a Hugo jest uzależniony od buszowania..:evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
A czy temu Panu nie mówiono że w jego rasie uszy naturalne tylko dozwolone? :evil_lol:

może nie słyszał jak mówili......:megagrin::megagrin::megagrin:

fajnie, że wpadłaś...dawno was nie było!

Posted

gochgoch napisał(a):
może nie słyszał jak mówili......:megagrin::megagrin::megagrin:

fajnie, że wpadłaś...dawno was nie było!

To może mu oprawie wzorzec w ramkę w prezencie? :evil_lol:

A wpadłam bo nareszcie chwila czasu i nadrabiam wszędzie zaległości ;)
Tylko jest tego tyle że nie wiem kiedy skończe..

Posted

gochgoch napisał(a):
już prędzej bym uwierzyła w podpaski ze skrydełkami....ale woda???:crazyeye: co to za specjalna woda????:-o

No co Ty !!! Nie masz w domu telewizora kobieto :crazyeye: Nie widziałaś takiej reklamy, w której kobiecie po wypiciu jakiejś tam wody mineralnej (nie pamiętam jaka to była woda. Czy to oznacza, że reklama nie działa??) same ruszają się włosy związane w kucyk ??

Posted

mamabazyla napisał(a):
No co Ty !!! Nie masz w domu telewizora kobieto :crazyeye: Nie widziałaś takiej reklamy, w której kobiecie po wypiciu jakiejś tam wody mineralnej (nie pamiętam jaka to była woda. Czy to oznacza, że reklama nie działa??) same ruszają się włosy związane w kucyk ??

łe jezu! faktycznie!!!!!! się zagapiłam...
:p

Posted

ostatnio mamy ciągle zajęcia w hali co jest raczej mało atrakcyjne zdjęciowo...także tylko tak troszkę...
zobaczcie jak dzieci się łądnie uczą...
cokolwiek by się nie działo trzeba grzecznie siedzieć:

a potem było bardzo ciasne, grzeczne siedzenie

i trzebabyło też usiąść przed wszystkimi...i tak siedzieć....