bigos Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 gochgoch napisał(a): hej Bigoliny! dopiero teraz wpadłam na dogo...taki był łikend zajęty...damy rade w przyszły łikend pospacerować? nie gniewacie się, że nie wyszło?:roll: Hugolinki, nie gniewam się:roll: Niestety ten weekend odpada:cool1: Wrocław przyjeżdża:razz::razz::razz::multi: Quote
gochgoch Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 bigos napisał(a):Hugolinki, nie gniewam się:roll: Niestety ten weekend odpada:cool1: Wrocław przyjeżdża:razz::razz::razz::multi: nie gniewam, ale taka jakaś niewyraźna jestem....?;) kurcze no szkoda....tymbardziej, że ta pogoda zimowa wyklucza popołudnia po pracy.....jak był śnieg, to jakoś jakby jaśniej przynajmniej było ... Quote
bigos Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 gochgoch napisał(a):nie gniewam, ale taka jakaś niewyraźna jestem....?;) Ja niewyraźna???:roll: No masz!... Więc jeszcze raz: Hugolinki, nie gniewam się:calus::calus::calus::buzi: Lepiej?:razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 bigos napisał(a):Ja niewyraźna???:roll: No masz!... Więc jeszcze raz: Hugolinki, nie gniewam się:calus::calus::calus::buzi: Lepiej?:razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ło boszszsz! no to dobrzzz....:multi::multi::multi::multi: Quote
gochgoch Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 uwaga! chłopaki znowu w akcji! języczek gonitwa patyczek i wszystko razem..... pieski pociągowe Quote
shangri_la Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 witam :lol: piekne fotki a tu jakie zawzięcie na twarzach obydwu ale wygląda jakby Hugo prowadził "zaprzęg" :evil_lol: pozdrawiam Quote
Mi. Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='gochgoch'] o Luthien! Dawno Cię u nas nie było! Dzięki!:multi: Dawno, ale już nadrabiam zaległości:lol: Quote
gochgoch Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='shangri_la']witam :lol: piekne fotki a tu jakie zawzięcie na twarzach obydwu ale wygląda jakby Hugo prowadził "zaprzęg" :evil_lol: pozdrawiam witaj Shangri! jak miło, że się ujawinłaś!!!!:multi: dzięki za komplementy.... chłopaki zawsze taki zaprzęg tworzą...głównie po to , zwalać wszystkich z nóg...:evil_lol::evil_lol: Quote
asia_i_bora Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 gochgoch napisał(a):czy to znaczy Asiu, że się już spotkałyśmy? :p gratulujemy super wyników.. pewnie sie spotkamy jutro, albo w przyszłym tygodniu i sobie pogadamy! dzięki za odwierdziny!!! pozdrawiamy!!!:multi: no i dopadłaś mnie :evil_lol: Hugo na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na fotach :) na jednej focie sam się nawet pieknie wystawił, więc pokaż się z nim na jakiejś wystawie:loveu: słusznie ten labek z Twojej grupy się ślinił, bo następnego dnia Bora dostała pierwszą cieczkę:cool3: niestety mamy dłuuuuuugą przerwę.....:-( Quote
gochgoch Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='*luthien*']Dawno, ale już nadrabiam zaległości:lol: no to faajnie!!!!!:multi: Quote
gochgoch Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 asia:) napisał(a):no i dopadłaś mnie :evil_lol: Hugo na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na fotach :) na jednej focie sam się nawet pieknie wystawił, więc pokaż się z nim na jakiejś wystawie:loveu: słusznie ten labek z Twojej grupy się ślinił, bo następnego dnia Bora dostała pierwszą cieczkę:cool3: niestety mamy dłuuuuuugą przerwę.....:-( no na razie nie mięliśmy jakoś śmiałości zabrać Hugola na wystawę...z resztą on nie umie tak ładnie biegać na smyczy i nie chce stac spokojnie....i w ogóle..... ale dzięki za zachętę!!!!!!!!!!! to pewnie Wam teraz miną ze trzy tygodnie, aż się pieski odczepią...:roll: Quote
EveL_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Osz, ale mnie tu dawno nie było :evil_lol: Nie bij :eviltong: [quote name='gochgoch'] Ale mu extra uszka się zwinęły :evil_lol: Ale widać, że chłopak ma zadatki na agility'owca!! :p Może się wybierzecie gdzieś na treningi? :eviltong: Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 EveL napisał(a):A tu co tak cicho? :mad: ano widzisz...tak jakoś...nie zaglądają.... Quote
bazylowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 gochgoch napisał(a):ano widzisz...tak jakoś...nie zaglądają.... zaglądają zaglądają tyle, że... pocichu :evil_lol: Quote
gonek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Za mało fot (ja zaglądam jak jest conajmniej 5 nowych):evil_lol: Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 mamabazyla napisał(a):zaglądają zaglądają tyle, że... pocichu :evil_lol: gonek napisał(a):Za mało fot (ja zaglądam jak jest conajmniej 5 nowych):evil_lol: łe jesuuuu..a ja już powoli zaczęłam se odpuszczać...bo tak tu wklejam, wklejam...a tu cicho i cicho... a Wy takie myszki pod miotłą czy co?? no dobra...zaraz będą...może nawet więcej niż 5.. Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 EveL napisał(a):Osz, ale mnie tu dawno nie było :evil_lol: Nie bij :eviltong: Ale mu extra uszka się zwinęły :evil_lol: Ale widać, że chłopak ma zadatki na agility'owca!! :p Może się wybierzecie gdzieś na treningi? :eviltong: no powiem Ci , że kusząca sugestia.....BAAARDZO!!!!!:p:p Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 na początek ciekawostki... - jak to możliwe, że piesek stoi , a uszki lecą....albo inaczej: jak to możliwe, że uszki lecą, a piesek nadal stoi???!!!!:crazyeye: nie tylko teriery są zawzięte!!!! elegancki portret pamiątkowy z kijkiem takie, takie..jak mówi Oksana.. piesek preriowy, nieco zamyślony....czyli: jak stanąć równocześnie przodem i bokiem.... Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 GONEK!!!! jest 6!!!! wpadniesz??? :diabloti: Quote
bazylowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 gochgoch napisał(a):GONEK!!!! jest 6!!!! wpadniesz??? :diabloti: Ot zebrało się babie na złosliwości !!! Ja nie powiem na głos na co mi to wygląda :evil_lol: Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 mamabazyla napisał(a):Ot zebrało się babie na złosliwości !!! Ja nie powiem na głos na co mi to wygląda :evil_lol: a przepraszam...na co ci to wygląda?? :cool1: Quote
gochgoch Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 mamabazyla napisał(a):No wklejaj foty wklejaj bo czekamy... boszszsz....ile jeszcze, żeby Was zaspokoić???!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts