Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gochgoch']

czasem piesek przypomina sobie wśród młodszych kolegów jak to było za czasów szczenięcych....tak się wtedy krzywo siadało...:loveu: taki dzidziuś...

ale potem trzeba się znowu skupić, bo pani odchodzi dość daleko...a piesek ma czekać!

ta fota jak siedzi jest boska:loveu::loveu::loveu:
a co do 2 hm... :) Brutus by chwili nie wy3mal jak bym mu kazala siedziec tam beze mnie :cool3::cool3::evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rinuś napisał(a):
Brutus by chwili nie wy3mal jak bym mu kazala siedziec tam beze mnie :cool3::cool3::evil_lol:

ja też tak myślałam... ale to tylko kwestia ćwiczeń!!
może nie od razu, ale na pewno się uda!

Posted

[quote name='AgaiPhara']mocarna kobieto! jak Ty takim badylem miotasz :evil_lol: ??!!

mam wymagającego pupila...porzuciłby mnie dla innej gdybym nie dawała rady..:evil_lol::evil_lol:
(miło, że tym razem (i innym) wydałaś z siebie głos :) )

Posted

Rinuś napisał(a):
Hugo jest naprawde sliczny :loveu::loveu::loveu:
a ja tak zadko u siebie w miescie widuje weimary :(

dziękujemy Ci Rinuś!!!
u nas tez niestety mało weimarów...ciągle szukamy kumpli spacerowych

Posted

[quote name='Honey']Sliczne fotki ! :loveu: ( i jaki madry ten szkolony piesek :evil_lol: )

Przyszlam sie pozegnac zanim uciekne ze strachu przed Toba..

nie nie!!!!!!!!!!!!! ja już będę dobra!!! i miła!!!!!! bardzo miła!!!!!!!!!!!!!!
może herbaty????:diabloti:

Posted

mamabazyla napisał(a):
:turn-l:sierota...
kolanka razem :roflt:

sylrwia napisał(a):
Żadna sierota Pies elegancko siedzi jajkami ne świeci

widzę, że zdania podzielone....
a mnie to rozczula...aż zaczynam się cieciać...:loveu: i przypomina mi się taki maluch co ledwo ogonek nad kanapę wystawał.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Rinuś napisał(a):
on strasznie slodko wyglada z tymi lapkami :D:D

niooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gochgoch napisał(a):
tymczasem fotki z serii 'gdzie jest pies?'

No wlasnie, gdzie jest pies? I czemu Ty suche zielsko zamiast psa focisz ?? :diabloti: :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

hihihihi jakie dziewicze ujęcie kolanek hugonka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pięknie wygląda :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:no taki słodziasty chłopczyk....

Honey napisał(a):
No wlasnie, gdzie jest pies? I czemu Ty suche zielsko zamiast psa focisz ?? :diabloti: :evil_lol:

ależ Ty mało romantyczna dusza jesteś:evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu Cię lubie...:diabloti:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: człowiek się stara...i na marne....

Posted

gochgoch napisał(a):
tymczasem fotki z serii 'gdzie jest pies?'

ale macie tam super tereny :D
Brutus by sie strasznie cieszyl jak by mial taka trawe :D uwielbia skakac w takie wieeeeelkiej trawie :Di gdyby jeszcze tam bloto bylo to juz wogole :mad::evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
ale macie tam super tereny :D
Brutus by sie strasznie cieszyl jak by mial taka trawe :D uwielbia skakac w takie wieeeeelkiej trawie :Di gdyby jeszcze tam bloto bylo to juz wogole :mad::evil_lol:

no to Ci powiem, że błoto też się znajdzie....
rzeczywiście można poszaleć....
proponuję wybrać się na poszukiwania terenowe..zawsze można coś znaleźć....

Posted

gochgoch napisał(a):
no to Ci powiem, że błoto też się znajdzie....
rzeczywiście można poszaleć....
proponuję wybrać się na poszukiwania terenowe..zawsze można coś znaleźć....

na wiosne chyba sie wybierzemy...pojdziemy sobie wzdłuz Wisśy jak sie jedzie na Bydgoszcz...zobaczymy dokad dam rade dojsc /dojechac rowerem :)

Posted

bigos napisał(a):
Hugoliny!:loveu::loveu::loveu:Czy organizujemy się na jakieś weekendowe spotkanko?:cool3:

jeeezu!!! bigoliny!!!! gdzieście byli???!!miło Was widzieć!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
weekendowe spotkanie musi się odbyć!!!!! jeszcze nie widziałam bigosu na śniegu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: