Rinuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='gochgoch'] czasem piesek przypomina sobie wśród młodszych kolegów jak to było za czasów szczenięcych....tak się wtedy krzywo siadało...:loveu: taki dzidziuś... ale potem trzeba się znowu skupić, bo pani odchodzi dość daleko...a piesek ma czekać! ta fota jak siedzi jest boska:loveu::loveu::loveu: a co do 2 hm... :) Brutus by chwili nie wy3mal jak bym mu kazala siedziec tam beze mnie :cool3::cool3::evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Rinuś napisał(a):Brutus by chwili nie wy3mal jak bym mu kazala siedziec tam beze mnie :cool3::cool3::evil_lol: ja też tak myślałam... ale to tylko kwestia ćwiczeń!! może nie od razu, ale na pewno się uda! Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 tymczasem po szkole szaleństwo!! Quote
AgaiPhara Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='gochgoch'] mocarna kobieto! jak Ty takim badylem miotasz :evil_lol: ??!! Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='AgaiPhara']mocarna kobieto! jak Ty takim badylem miotasz :evil_lol: ??!! mam wymagającego pupila...porzuciłby mnie dla innej gdybym nie dawała rady..:evil_lol::evil_lol: (miło, że tym razem (i innym) wydałaś z siebie głos :) ) Quote
Rinuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hugo jest naprawde sliczny :loveu::loveu::loveu: a ja tak zadko u siebie w miescie widuje weimary :( Quote
Honey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sliczne fotki ! :loveu: ( i jaki madry ten szkolony piesek :evil_lol: ) Przyszlam sie pozegnac zanim uciekne ze strachu przed Toba.. Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Rinuś napisał(a):Hugo jest naprawde sliczny :loveu::loveu::loveu: a ja tak zadko u siebie w miescie widuje weimary :( dziękujemy Ci Rinuś!!! u nas tez niestety mało weimarów...ciągle szukamy kumpli spacerowych Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Honey']Sliczne fotki ! :loveu: ( i jaki madry ten szkolony piesek :evil_lol: ) Przyszlam sie pozegnac zanim uciekne ze strachu przed Toba.. nie nie!!!!!!!!!!!!! ja już będę dobra!!! i miła!!!!!! bardzo miła!!!!!!!!!!!!!! może herbaty????:diabloti: Quote
bazylowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :turn-l:sierota... kolanka razem :roflt: Quote
sylrwia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 mamabazyla napisał(a)::turn-l:sierota... kolanka razem :roflt: Żadna sierota Pies elegancko siedzi jajkami ne świeci Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 mamabazyla napisał(a)::turn-l:sierota... kolanka razem :roflt: sylrwia napisał(a):Żadna sierota Pies elegancko siedzi jajkami ne świeci widzę, że zdania podzielone.... a mnie to rozczula...aż zaczynam się cieciać...:loveu: i przypomina mi się taki maluch co ledwo ogonek nad kanapę wystawał.....:loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 on strasznie slodko wyglada z tymi lapkami :D:D Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Rinuś napisał(a):on strasznie slodko wyglada z tymi lapkami :D:D niooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 tymczasem fotki z serii 'gdzie jest pies?' Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 hihihihi jakie dziewicze ujęcie kolanek hugonka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pięknie wygląda :loveu: Quote
Honey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 gochgoch napisał(a):tymczasem fotki z serii 'gdzie jest pies?' No wlasnie, gdzie jest pies? I czemu Ty suche zielsko zamiast psa focisz ?? :diabloti: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a): hihihihi jakie dziewicze ujęcie kolanek hugonka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pięknie wygląda :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:no taki słodziasty chłopczyk.... Honey napisał(a):No wlasnie, gdzie jest pies? I czemu Ty suche zielsko zamiast psa focisz ?? :diabloti: :evil_lol: ależ Ty mało romantyczna dusza jesteś:evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu Cię lubie...:diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: człowiek się stara...i na marne.... Quote
Rinuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 gochgoch napisał(a):tymczasem fotki z serii 'gdzie jest pies?' ale macie tam super tereny :D Brutus by sie strasznie cieszyl jak by mial taka trawe :D uwielbia skakac w takie wieeeeelkiej trawie :Di gdyby jeszcze tam bloto bylo to juz wogole :mad::evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Rinuś napisał(a):ale macie tam super tereny :D Brutus by sie strasznie cieszyl jak by mial taka trawe :D uwielbia skakac w takie wieeeeelkiej trawie :Di gdyby jeszcze tam bloto bylo to juz wogole :mad::evil_lol: no to Ci powiem, że błoto też się znajdzie.... rzeczywiście można poszaleć.... proponuję wybrać się na poszukiwania terenowe..zawsze można coś znaleźć.... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 gochgoch napisał(a):ależ Ty mało romantyczna dusza jesteś:evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu Cię lubie...:diabloti: u nas tez takie pola są, tylko pod trawskiem niespodzianek moc, czytaj bagna i bażanty :lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 gochgoch napisał(a):no to Ci powiem, że błoto też się znajdzie.... rzeczywiście można poszaleć.... proponuję wybrać się na poszukiwania terenowe..zawsze można coś znaleźć.... na wiosne chyba sie wybierzemy...pojdziemy sobie wzdłuz Wisśy jak sie jedzie na Bydgoszcz...zobaczymy dokad dam rade dojsc /dojechac rowerem :) Quote
bigos Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hugoliny!:loveu::loveu::loveu:Czy organizujemy się na jakieś weekendowe spotkanko?:cool3: Quote
gochgoch Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 bigos napisał(a):Hugoliny!:loveu::loveu::loveu:Czy organizujemy się na jakieś weekendowe spotkanko?:cool3: jeeezu!!! bigoliny!!!! gdzieście byli???!!miło Was widzieć!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: weekendowe spotkanie musi się odbyć!!!!! jeszcze nie widziałam bigosu na śniegu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts