Nugatowa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 gochgoch napisał(a):czyli chciałaś po prostu dorobić trupią czapę ze śniegu tak??!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :obrazic: Tak Tak Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 heloł! chciałabym Wam dzis pokazać dziewczynki jak sie pilnie Hugol ostatnio uczy. a ile ma koleżanek i kolegów...uuuuu dzieciaki w klasie i pan nauczyciel z dyscypliną różnie bywa... jeśli wszyscy siedzą to ktoś musi stać... no a potem łażenie w kółko no ale ile można tak grzecznie łazić Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 a potem były zajęcia w ciaśniejszym kółku.... chwilę można wysiedzieć... ale trzeba kontrolować co robi mama... z resztą czy to ważne co robią wszyscy jak mama stoi tak blisko... ale w końcu trzeba się na chwilkę skupić...bo to wstyd tak ciągle nie uważać! Quote
Goshka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 gochgoch, psina cudowna:loveu: A zdjęcia robisz genialne!!Talent w Tobie drzemie:lol: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Goshka']gochgoch, psina cudowna:loveu: A zdjęcia robisz genialne!!Talent w Tobie drzemie:lol: fajnie, że wpadłaś!!! dzięki za pochwały...moja rodzina uważa, że mam świra....:p zapraszamy częściej!!!! pozdrawiamy!!! Quote
Goshka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale to pozytywny świr, bo przynosi taaaakie efekty:cool3: A w jakim Hugolek jest wieku?:lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 gochgoch napisał(a): moja rodzina uważa, że mam świra....:p Nie jesteś sama :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Goshka napisał(a):Ale to pozytywny świr, bo przynosi taaaakie efekty:cool3: A w jakim Hugolek jest wieku?:lol: Hugol to jeszcze młodziak....jeszcze półtora roku nie ma... jeszcze jest ciapą, ale już udaje groźnego..:evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Nie jesteś sama :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty też już sobie coraz częściej odpuszczasz temat..? bo ja czasem skracam opowieści widząc te dziwne uśmiechy..choć mimo wszystko pozytywne. a z drugiej strony rodzinka też Hugola uwielbia..tato za każdym razem jest szczęśliwy, że może przetrenować wszystkie ' siad-waruj-siad-zostań' itp. :lol::lol::lol: Quote
sylrwia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No, no nie było mnie ostatnio troche a widze, ze Hugo to juz poważny facet do szkoły poszedł:evil_lol: Quote
Goshka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 no, niestety, nie wszyscy to rozumieją:roll: I jak wam idzie na szkoleniu? Dopiero zaczynacie?:lol: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Goshka napisał(a):no, niestety, nie wszyscy to rozumieją:roll: I jak wam idzie na szkoleniu? Dopiero zaczynacie?:lol: muszę powiedzieć, że jesteśmy baardzo zadowoleni ze szkolenia. Zaczęliśmy dwa miesiące temu. Hugo idzie jak błyskawica! Jest cholernie inteligentny i wszystko błyskawicznie łapie. Chociaż jest niesamowicie żywym i niecierpliwym psema poza tym to twardziel i bardzo rywalizuje o dominację. Tak przynajmniej twierdzą zwolennicy td. Ja na razie zbieram dane i póki co przychylam sie do przekonań tych którym ufam, czyli w tym wypadku naszego pana 'trenera'. Chociaz musze przyznać, że interesują mnie poglądy tych, którzy mają odmienne zdanie. A przy tak silnym charakterze dominanta jaki ma Hugol na razie nie umiem sobie z tym radzić inaczej niż tak jak każe td. Quote
sylrwia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dwa miesiące temu:crazyeye: a ja dopiero teraz załapałam:oops: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 sylrwia napisał(a):Dwa miesiące temu:crazyeye: a ja dopiero teraz załapałam:oops: wcześniej tylko marudziłam...nie pokazywałam zdjęć... Quote
Nugatowa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 gochgoch napisał(a):wcześniej tylko marudziłam...nie pokazywałam zdjęć... Gosik ale pilne masz to dziecię:lol: Quote
gochgoch Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Nugatowa napisał(a):Gosik ale pilne masz to dziecię:lol: no muszę przyznać, że to prawda!!! może na tych zdjęciach tego nie widać :evil_lol::evil_lol: ale on pięknie pracuje!!! Pan trener nas parę razy pochwalił mocno!!! Quote
AgaiPhara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czołem! fajne te zdjęcia :) I jaka zdyscyplinowana grupa.. [quote name='gochgoch'] Pan trener nas parę razy pochwalił mocno!!! gratuluję. To dużo daje - my z Pharulskim usłyszeliśmy dnia pewnego: "dobra, przechodzicie z przedszkola na szkolenie szybciej, bo widzę, że to trudny przypadek" - i to była nasza wersja motywacji :diabloti: Quote
gochgoch Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='AgaiPhara']czołem! fajne te zdjęcia :) I jaka zdyscyplinowana grupa.. gratuluję. To dużo daje - my z Pharulskim usłyszeliśmy dnia pewnego: "dobra, przechodzicie z przedszkola na szkolenie szybciej, bo widzę, że to trudny przypadek" - i to była nasza wersja motywacji :diabloti: no to na maksa mobilizuje... na początku usłyszałam, że będzie trudo, bo dość póię za to zabraliśmy.. potem okazało się, że Hugo to trudna sztuka w obsłudze, a teraz już wiem, że 'mam charakter i dobrzez nim pracuję'...a efekty rzeczywiście są! sama się nie spodziewałam, że dotrę do takiego poziomu..a idziemy dalej...:p a wy już skończyliście swoją szkółkę? Quote
bazylowa Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 gochgoch napisał(a):CZEKAM!!!!:mad: :shocked!::shocked!: siem bojem jak mi tak machasz tym bejzbolem :shocked!::shocked!: ale ryzykuję i piszę, że traffki niet :shake: nie dotarłam na traffkowe miejsce, ale może dam radę w piątek :p :shocked!::shocked!::shocked!: Quote
bazylowa Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czy ja dobrze widzę :crazyeye::crazyeye: ten boksiu (chyba boksiu) lewituje w pozycji "kołami do góry" Quote
Marysia_i_gończy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='gochgoch']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty też już sobie coraz częściej odpuszczasz temat..? Jasne :lol: A pewnymi ludźmi to w ogóle nie poruszam pewnych tematów :lol: np. takich jak TD :evil_lol: ;) [quote name='gochgoch'] bo ja czasem skracam opowieści widząc te dziwne uśmiechy..choć mimo wszystko pozytywne.[quote name='gochgoch'] a z drugiej strony rodzinka też Hugola uwielbia..tato za każdym razem jest szczęśliwy, że może przetrenować wszystkie ' siad-waruj-siad-zostań' itp. :lol::lol::lol: Moja rodzinka też Unę uwielbia :lol: a najbardziej Tato, który rozpuszcza ją jak dziadowski bicz i wszystkim znajomym się chwali, że mu pies kapcie przynosi :cool3: Niemniej domownicy pukają się w głowy, kiedy mówię o kolejnej wystawie/seminarium/zawodach itp :roll: Pozdrawiam Ta stuknięta :evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 mamabazyla napisał(a)::shocked!::shocked!: siem bojem jak mi tak machasz tym bejzbolem :shocked!::shocked!: ale ryzykuję i piszę, że traffki niet :shake: nie dotarłam na traffkowe miejsce, ale może dam radę w piątek :p :shocked!::shocked!::shocked!: ten bejzbol to na chwalipient co tylko gadają....:razz: Quote
gochgoch Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='mamabazyla'] czy ja dobrze widzę :crazyeye::crazyeye: ten boksiu (chyba boksiu) lewituje w pozycji "kołami do góry" nooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye: widziałam, że fika, ale nie widziałam, że aż tak....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a jego Pan z takim stoickim spokojem to znosi....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ordnung mus zajn:evil_lol: to mówisz, ze chlopak pojetny? super:p jaki zakres cwiczycie? PT? Quote
EveL_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ooo, widzę, że z wami chodzi berneńczyk na szkolenie :loveu: Masz go gdzieś jeszcze na fotkach? :razz: Quote
Recommended Posts