Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gochgoch napisał(a):
czyli chciałaś po prostu dorobić trupią czapę ze śniegu tak??!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

:obrazic:

Tak Tak

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heloł!
chciałabym Wam dzis pokazać dziewczynki jak sie pilnie Hugol ostatnio uczy. a ile ma koleżanek i kolegów...uuuuu

dzieciaki w klasie i pan nauczyciel

z dyscypliną różnie bywa...

jeśli wszyscy siedzą to ktoś musi stać...

no a potem łażenie w kółko

no ale ile można tak grzecznie łazić

Posted

a potem były zajęcia w ciaśniejszym kółku....

chwilę można wysiedzieć...

ale trzeba kontrolować co robi mama...

z resztą czy to ważne co robią wszyscy jak mama stoi tak blisko...

ale w końcu trzeba się na chwilkę skupić...bo to wstyd tak ciągle nie uważać!

Posted

[quote name='Goshka']gochgoch, psina cudowna:loveu: A zdjęcia robisz genialne!!Talent w Tobie drzemie:lol:

fajnie, że wpadłaś!!!
dzięki za pochwały...moja rodzina uważa, że mam świra....:p
zapraszamy częściej!!!!
pozdrawiamy!!!

Posted

Goshka napisał(a):
Ale to pozytywny świr, bo przynosi taaaakie efekty:cool3: A w jakim Hugolek jest wieku?:lol:

Hugol to jeszcze młodziak....jeszcze półtora roku nie ma...
jeszcze jest ciapą, ale już udaje groźnego..:evil_lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Nie jesteś sama :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty też już sobie coraz częściej odpuszczasz temat..?
bo ja czasem skracam opowieści widząc te dziwne uśmiechy..choć mimo wszystko pozytywne.
a z drugiej strony rodzinka też Hugola uwielbia..tato za każdym razem jest szczęśliwy, że może przetrenować wszystkie ' siad-waruj-siad-zostań' itp.
:lol::lol::lol:

Posted

Goshka napisał(a):
no, niestety, nie wszyscy to rozumieją:roll:

I jak wam idzie na szkoleniu? Dopiero zaczynacie?:lol:

muszę powiedzieć, że jesteśmy baardzo zadowoleni ze szkolenia. Zaczęliśmy dwa miesiące temu. Hugo idzie jak błyskawica! Jest cholernie inteligentny i wszystko błyskawicznie łapie. Chociaż jest niesamowicie żywym i niecierpliwym psema poza tym to twardziel i bardzo rywalizuje o dominację. Tak przynajmniej twierdzą zwolennicy td. Ja na razie zbieram dane i póki co przychylam sie do przekonań tych którym ufam, czyli w tym wypadku naszego pana 'trenera'. Chociaz musze przyznać, że interesują mnie poglądy tych, którzy mają odmienne zdanie. A przy tak silnym charakterze dominanta jaki ma Hugol na razie nie umiem sobie z tym radzić inaczej niż tak jak każe td.

Posted

Nugatowa napisał(a):
Gosik ale pilne masz to dziecię:lol:

no muszę przyznać, że to prawda!!!
może na tych zdjęciach tego nie widać :evil_lol::evil_lol: ale on pięknie pracuje!!! Pan trener nas parę razy pochwalił mocno!!!

Posted

czołem! fajne te zdjęcia :) I jaka zdyscyplinowana grupa..
[quote name='gochgoch'] Pan trener nas parę razy pochwalił mocno!!!
gratuluję. To dużo daje - my z Pharulskim usłyszeliśmy dnia pewnego: "dobra, przechodzicie z przedszkola na szkolenie szybciej, bo widzę, że to trudny przypadek" - i to była nasza wersja motywacji :diabloti:

Posted

[quote name='AgaiPhara']czołem! fajne te zdjęcia :) I jaka zdyscyplinowana grupa..

gratuluję. To dużo daje - my z Pharulskim usłyszeliśmy dnia pewnego: "dobra, przechodzicie z przedszkola na szkolenie szybciej, bo widzę, że to trudny przypadek" - i to była nasza wersja motywacji :diabloti:

no to na maksa mobilizuje... na początku usłyszałam, że będzie trudo, bo dość póię za to zabraliśmy.. potem okazało się, że Hugo to trudna sztuka w obsłudze, a teraz już wiem, że 'mam charakter i dobrzez nim pracuję'...a efekty rzeczywiście są! sama się nie spodziewałam, że dotrę do takiego poziomu..a idziemy dalej...:p

a wy już skończyliście swoją szkółkę?

Posted

gochgoch napisał(a):
CZEKAM!!!!:mad:

:shocked!::shocked!: siem bojem jak mi tak machasz tym bejzbolem :shocked!::shocked!:

ale ryzykuję i piszę, że traffki niet :shake: nie dotarłam na traffkowe miejsce, ale może dam radę w piątek :p
:shocked!::shocked!::shocked!:

Posted

[quote name='gochgoch']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty też już sobie coraz częściej odpuszczasz temat..?

Jasne :lol: A pewnymi ludźmi to w ogóle nie poruszam pewnych tematów :lol: np. takich jak TD :evil_lol: ;)

[quote name='gochgoch'] bo ja czasem skracam opowieści widząc te dziwne uśmiechy..choć mimo wszystko pozytywne.[quote name='gochgoch']
a z drugiej strony rodzinka też Hugola uwielbia..tato za każdym razem jest szczęśliwy, że może przetrenować wszystkie ' siad-waruj-siad-zostań' itp.
:lol::lol::lol:

Moja rodzinka też Unę uwielbia :lol: a najbardziej Tato, który rozpuszcza ją jak dziadowski bicz i wszystkim znajomym się chwali, że mu pies kapcie przynosi :cool3:
Niemniej domownicy pukają się w głowy, kiedy mówię o kolejnej wystawie/seminarium/zawodach itp :roll:

Pozdrawiam
Ta stuknięta :evil_lol:

Posted

mamabazyla napisał(a):
:shocked!::shocked!: siem bojem jak mi tak machasz tym bejzbolem :shocked!::shocked!:

ale ryzykuję i piszę, że traffki niet :shake: nie dotarłam na traffkowe miejsce, ale może dam radę w piątek :p
:shocked!::shocked!::shocked!:

ten bejzbol to na chwalipient co tylko gadają....:razz:

Posted

[quote name='mamabazyla']

czy ja dobrze widzę :crazyeye::crazyeye: ten boksiu (chyba boksiu) lewituje w pozycji "kołami do góry"

nooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
widziałam, że fika, ale nie widziałam, że aż tak....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a jego Pan z takim stoickim spokojem to znosi....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: