Honey Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosia gdzies sobie przysiadla i wymysla w jakich jeszcze pozach mam sfotografowac zasrance ... :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Honey napisał(a):Gosia gdzies sobie przysiadla i wymysla w jakich jeszcze pozach mam sfotografowac zasrance ... :diabloti: Spiesz się, spiesz ! Bo wkrótce skończy się kupa-story ... :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hugo-śliczny, czekam na więcej zdjęć. pozdrawiam Blaki i Ania :) Quote
gochgoch Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 zastanawiałam się ile czasu minie aż ktoś nas odwiedzi...no i duuużo minęlo....:placz: w związku z tym trochę olaliśmy dogomanię.... Quote
gochgoch Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 zastanawiałam się ile czasu minie aż ktoś nas odwiedzi...no i duuużo minęlo....:placz: w związku z tym trochę olaliśmy dogomanię.... :p Quote
gochgoch Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o matko!!!!! nie miałam pojęcia, że mozna dwa razy wkleić ten sam post!!! popełniłam rekord chyba...:multi::multi: Quote
gochgoch Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Gosia, gdzie Cię wcięło ? Wyciagam Was z czeluści jakichś :cool1: jesteś Haniu niesamowita, że Ci się wyciągać chce!!!! senkju!!!!:loveu: i ucałowania dla Twej córy co całkowicie po mojej linii jest!!! Quote
gochgoch Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Honey napisał(a):Gosia gdzies sobie przysiadla i wymysla w jakich jeszcze pozach mam sfotografowac zasrance ... :diabloti: a czy ja Cię juz prosiłam o ujęcia en face???? Quote
gochgoch Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Hugo-śliczny, czekam na więcej zdjęć. pozdrawiam Blaki i Ania :) Witamy w naszej galerii!!!! wszyscy mile widziani nawet czarne owce!!!!!:multi::multi::multi: pozdrawiamy!!! Quote
gochgoch Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 a tu Państwu szanownemu pokażę szaleństwa patyczkowe w malarskich nastrojach mgielnych.... Quote
Shikka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Cudo zdjęcia... :-o:-o:-o Quote
Honey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 W nastrojach mgielno-sepiowych ;) Sliczne :loveu: Quote
gochgoch Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Shikka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Cudo zdjęcia... :-o:-o:-o hej Shikka!!! dzięki! zapraszamy częściej!!!:multi: Quote
gochgoch Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Honey napisał(a):W nastrojach mgielno-sepiowych ;) Sliczne :loveu: no...takie gigantyczne ziarno w tym wypadku dodaje uroku!!! dzięki!!! Quote
bazylowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 o i mrozik był !!!! Czyżby wczesnoporanny wypad ?? Quote
gochgoch Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='mamabazyla'] o i mrozik był !!!! Czyżby wczesnoporanny wypad ?? nie kpij koleżanko!!!!:mad::mad: nie mrozik tylko obfita rosa i nie wczesnoporanna tylko głębokopołudniowa... z bliska wyglądała tak: wierz mi albo nie, ale z myślą o Tobie robiłam te fotki!!!! Quote
bazylowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='gochgoch'] wierz mi albo nie, ale z myślą o Tobie robiłam te fotki!!!! :calus: Dziewanny i takie śmieszne trawki też u nas rosną :p Trawki są fajne tak gdzieś w sierpniu, kolorowe. A kolorki mają prześliczne, takie pastelowe :loveu: Quote
bazylowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Szukam i szukam, bo trawke miałam gdzieś ufoconą, ale chyba wyrzuciłam...:wallbash: Juto zrobię foto :p Quote
alive Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='gochgoch'] bardzo fajny klimacik mają te zdjęcia :razz: Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='gochgoch']a tu Państwu szanownemu pokażę szaleństwa patyczkowe w malarskich nastrojach mgielnych.... Ale fajne :crazyeye: :crazyeye: :multi: Ja to bym jesczez trupią czache walneła :diabloti: :diabloti: Quote
gochgoch Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 mamabazyla napisał(a):Szukam i szukam, bo trawke miałam gdzieś ufoconą, ale chyba wyrzuciłam...:wallbash: Juto zrobię foto :p CZEKAM!!!!:mad: Quote
gochgoch Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 alive dzięki!!!!! Nugatowa ale dlaczego czachę???!!!:-o przecież to są bardzo ciepłe nastroje..... Quote
Nugatowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='gochgoch']alive dzięki!!!!! Nugatowa ale dlaczego czachę???!!!:-o przecież to są bardzo ciepłe nastroje..... Hahahahaha chcialam napisać czapę ze sniegu a nie czache :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahah ale ze mnie diiiureń :eviltong: :eviltong: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Nugatowa napisał(a):Hahahahaha chcialam napisać czapę ze sniegu a nie czache :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahah ale ze mnie diiiureń :eviltong: :eviltong: czyli chciałaś po prostu dorobić trupią czapę ze śniegu tak??!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts