gochgoch Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 mamabazyla napisał(a):A no właśnie !!!! Gdzie się podziały zdjęcia z początku Twojej galerii ???? Bo ja ich nie widzę :shake: no właśnie kurcze kiedyś wstawiałam na taką stronę która ma jakieś problemy....i ostatnio często nie funkcjonuje...no i widzisz...tak to jest.... ale teraz już używam innej i te nowsze fotki są...:roll: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='gochgoch']kurcze już nikt nie ogląda nas tu..................:( to chyba koniec......:( Hahahaha ! Ale kokietka :p A to : Trener się pięknie kolorystycznie wpasował ... :loveu: Quote
gochgoch Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ! Ale kokietka :p A to : Trener się pięknie kolorystycznie wpasował ... :loveu: trener lubi pomarańczowy! :loveu::loveu::loveu: wcależenie kokietka-to najprawdziwsza prawda!!!!teraz się tak zmobilizowali na chwilę....:angryy: a banerek Haniu...miodzio kurcze!!! Quote
alive Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='gochgoch']pieski na dywaniku (u dyrektora heeeh) oo tu widać, że kolega terrierek kabluje na Hugola :evil_lol: - to nie ja, ja byłem grzeczny, to ON!!! A Hugola zatkało - yyyyy :lol: a kim jest ten śliczny mały kolega/koleżanka? i żeby nie było - my zaglądamy tylko cichaczem :p pozdrawiam :) Quote
alive Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='gochgoch'] cudo :loveu: moje dziewczyny też się tak bawią :) Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 no to teraz ze specjalną dedykacją dla Anezki i jej Bazyla dzikiego!!!!! Hugo na widok kijka robi grzecznie tak: a Bazyl robi tak: Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 a potem Bazyl robi jeszcze dziko tak: Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 alive napisał(a):oo tu widać, że kolega terrierek kabluje na Hugola :evil_lol: - to nie ja, ja byłem grzeczny, to ON!!! A Hugola zatkało - yyyyy :lol: a kim jest ten śliczny mały kolega/koleżanka? i żeby nie było - my zaglądamy tylko cichaczem :p pozdrawiam :) teraz już pewnie wiesz, że Bazyl to pies pewnej koleżanki Anezki - terierek walijski - super-najlepszy kumpel Hugola!!!! jest fajowy..jak maskotka..i tak śmiesznie biega...jakby była na baterie...i bardzo szybko biega- Hugol ledwo umie mu uciec.... pozdrawiamy!!!!! częściej gadać prosimy!!!!!:mad: Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']A coś dla mnie ???? :razz: specjalnie dla Ciebie Haniu taka śliczność: Quote
bigos Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No więc gadamy: HUGOL! Ty sie nie wygłupiaj i zdrowiej szybciutko co by z kumplami pobiegać, odwiedzić Bigola i Unkę:mad:Szybciutko:mad: Unka nam naskarżyła;):diabloti: Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 bigos napisał(a):No więc gadamy: HUGOL! Ty sie nie wygłupiaj i zdrowiej szybciutko co by z kumplami pobiegać, odwiedzić Bigola i Unkę:mad:Szybciutko:mad: Unka nam naskarżyła;):diabloti: zatem melduję, że chyba jutro pójdziemy na szkolenie i jeśli potem będzie wszystko ok to się spikniemy spacerowo!!!!!!!!!!!! i Eleganta spróbuję wreszcie zaprosić... Quote
gonek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='gochgoch'] Hugo na widok kijka robi grzecznie tak: Baaaaczność! :evil_lol: Ale mu się klaciora rozrosła, uż nie jest taki szczypiorek [quote name='gochgoch'] a Bazyl robi tak: Ale Hugolinek cierpliwy chłopak! Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 gonek napisał(a): Ale Hugolinek cierpliwy chłopak! oj to sie rzadko zdaża....... Gonek oglądałam Twoje psiury na stronce! Są świetne! Fotki tez fajowe! Szczególnie mnie urzekł charcik ( bo weimar to normalka:razz:). Zawsze mi się podobały takie 'chudzielce':p Quote
gonek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 gochgoch napisał(a):oj to sie rzadko zdaża....... U nas w okolicy jest taki sam piesek, ale nie dprowadzam do konfrontacji bo terierek pogonił moją suczynkę a Oziego próbował ugryźć więc Ozik sobie o nim zdanie wyrobić zdążył :razz: gochgoch napisał(a): Gonek oglądałam Twoje psiury na stronce! Są świetne! Fotki tez fajowe! Szczególnie mnie urzekł charcik ( bo weimar to normalka:razz:). Zawsze mi się podobały takie 'chudzielce':p Dzięki! :oops: Ja też zawsze lubiłam psy w wersji sportowej :-) A wyżeł i chart można powiedzieć się dopełniają, bo to dwa zupełnie odmienne charaktery :-) Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='gochgoch']specjalnie dla Ciebie Haniu taka śliczność: Oj, cudne ! Dziękuję :p :p :p Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='gochgoch'] łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakie fajowskie :p Gosia to jest Twoje foto ?? Jeśli tak, to jak zrobiłaś takie tło ?? Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 mamabazyla napisał(a):łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakie fajowskie :p Gosia to jest Twoje foto ?? Jeśli tak, to jak zrobiłaś takie tło ?? nasze...moje i TZ' a. takie tło robi się np. z papieru....:p fajne to: 'łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii' !!! Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Oj, cudne ! Dziękuję :p :p :p Bardzo Ciem proszem! Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 To łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to nie mój wynalazek tylko Tekluni i też mi się pododa :diabloti: A co do tła to chodzi mi o to, że nie widać zagięć na przykład. Było do tego jakieś specjalne oswietlenie? Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 mamabazyla napisał(a):To łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to nie mój wynalazek tylko Tekluni i też mi się pododa :diabloti: A co do tła to chodzi mi o to, że nie widać zagięć na przykład. Było do tego jakieś specjalne oswietlenie? no bo tam nie ma zagięć po prostu... trzeba położyć arkusz papieru tak by nie było załamań...tylko miękkie przejścia. a oświetlenie przy ruszającym się zwierzu musi być mocne... Quote
gochgoch Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 muszę się pochwalić: wczoraj pierwszy raz w życiu zrobiłam bezy! nie miałam pojecia czy mi się uda...znalazłam kilka przepisów, skompilowałam własny i UDAłO SIę!!!! były ekstra!!!! a dla tych którzy się martwili o Hugopieska, oznajmiam, że już dużo lepiej. Dziś na kolejnym z naszych krótkich przeziębieniowych spacerków, Hugol zaproponował żebyśmy zostali dłużej. Polegało to na tym, że stanął swoim zwyczajem na środku łąki i gapił się na mnie nieruchomo kiedy zaczęłam się kierować w drogę powrotną. Stał, stał, stał....i nagle tak mocno zaczęło świecić słońce!!!!!...i się pani dała przekonać!!!!!! no stwierdziłam, że skoro piesek ma ochote poszalęc to musi się czuć duuużo lepiej:p:p:p:p:p Quote
wiq Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 mniaaaamm... smaka mi narobilas... Hugol, nareszcie wziales sie w garsc!:multi: Quote
gochgoch Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 wiq napisał(a):mniaaaamm... smaka mi narobilas... Hugol, nareszcie wziales sie w garsc!:multi: jaaa???!!!! to ten kichulec zasmarkany się ślimaczył....:diabloti: a na smaka mam rade: SPRÓBUJ SAMA!!!! przełatwe!!!!! Quote
Recommended Posts