Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamabazyla napisał(a):
A no właśnie !!!! Gdzie się podziały zdjęcia z początku Twojej galerii ???? Bo ja ich nie widzę :shake:

no właśnie kurcze kiedyś wstawiałam na taką stronę która ma jakieś problemy....i ostatnio często nie funkcjonuje...no i widzisz...tak to jest....
ale teraz już używam innej i te nowsze fotki są...:roll:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gochgoch']kurcze już nikt nie ogląda nas tu..................:( to chyba koniec......:(

Hahahaha ! Ale kokietka :p

A to :

Trener się pięknie kolorystycznie wpasował ... :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ! Ale kokietka :p

A to :

Trener się pięknie kolorystycznie wpasował ... :loveu:

trener lubi pomarańczowy! :loveu::loveu::loveu:
wcależenie kokietka-to najprawdziwsza prawda!!!!teraz się tak zmobilizowali na chwilę....:angryy:
a banerek Haniu...miodzio kurcze!!!

Posted

[quote name='gochgoch']pieski na dywaniku (u dyrektora heeeh)

oo tu widać, że kolega terrierek kabluje na Hugola :evil_lol: - to nie ja, ja byłem grzeczny, to ON!!! A Hugola zatkało - yyyyy :lol:

a kim jest ten śliczny mały kolega/koleżanka?

i żeby nie było - my zaglądamy tylko cichaczem :p
pozdrawiam :)

Posted

alive napisał(a):
oo tu widać, że kolega terrierek kabluje na Hugola :evil_lol: - to nie ja, ja byłem grzeczny, to ON!!! A Hugola zatkało - yyyyy :lol:

a kim jest ten śliczny mały kolega/koleżanka?

i żeby nie było - my zaglądamy tylko cichaczem :p
pozdrawiam :)

teraz już pewnie wiesz, że Bazyl to pies pewnej koleżanki Anezki - terierek walijski - super-najlepszy kumpel Hugola!!!! jest fajowy..jak maskotka..i tak śmiesznie biega...jakby była na baterie...i bardzo szybko biega- Hugol ledwo umie mu uciec....

pozdrawiamy!!!!!
częściej gadać prosimy!!!!!:mad:

Posted

No więc gadamy:
HUGOL! Ty sie nie wygłupiaj i zdrowiej szybciutko co by z kumplami pobiegać, odwiedzić Bigola i Unkę:mad:Szybciutko:mad:

Unka nam naskarżyła;):diabloti:

Posted

bigos napisał(a):
No więc gadamy:
HUGOL! Ty sie nie wygłupiaj i zdrowiej szybciutko co by z kumplami pobiegać, odwiedzić Bigola i Unkę:mad:Szybciutko:mad:

Unka nam naskarżyła;):diabloti:

zatem melduję, że chyba jutro pójdziemy na szkolenie i jeśli potem będzie wszystko ok to się spikniemy spacerowo!!!!!!!!!!!! i Eleganta spróbuję wreszcie zaprosić...

Posted

[quote name='gochgoch']

Hugo na widok kijka robi grzecznie tak:

Baaaaczność! :evil_lol:

Ale mu się klaciora rozrosła, uż nie jest taki szczypiorek

[quote name='gochgoch']

a Bazyl robi tak:

Ale Hugolinek cierpliwy chłopak!

Posted

gonek napisał(a):

Ale Hugolinek cierpliwy chłopak!

oj to sie rzadko zdaża.......

Gonek oglądałam Twoje psiury na stronce! Są świetne! Fotki tez fajowe! Szczególnie mnie urzekł charcik ( bo weimar to normalka:razz:). Zawsze mi się podobały takie 'chudzielce':p

Posted

gochgoch napisał(a):
oj to sie rzadko zdaża.......

U nas w okolicy jest taki sam piesek, ale nie dprowadzam do konfrontacji bo terierek pogonił moją suczynkę a Oziego próbował ugryźć więc Ozik sobie o nim zdanie wyrobić zdążył :razz:

gochgoch napisał(a):

Gonek oglądałam Twoje psiury na stronce! Są świetne! Fotki tez fajowe! Szczególnie mnie urzekł charcik ( bo weimar to normalka:razz:). Zawsze mi się podobały takie 'chudzielce':p

Dzięki! :oops: Ja też zawsze lubiłam psy w wersji sportowej :-) A wyżeł i chart można powiedzieć się dopełniają, bo to dwa zupełnie odmienne charaktery :-)

Posted

mamabazyla napisał(a):
łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakie fajowskie :p Gosia to jest Twoje foto ?? Jeśli tak, to jak zrobiłaś takie tło ??

nasze...moje i TZ' a.
takie tło robi się np. z papieru....:p

fajne to: 'łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii' !!!

Posted

To łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to nie mój wynalazek tylko Tekluni i też mi się pododa :diabloti:
A co do tła to chodzi mi o to, że nie widać zagięć na przykład. Było do tego jakieś specjalne oswietlenie?

Posted

mamabazyla napisał(a):
To łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to nie mój wynalazek tylko Tekluni i też mi się pododa :diabloti:
A co do tła to chodzi mi o to, że nie widać zagięć na przykład. Było do tego jakieś specjalne oswietlenie?

no bo tam nie ma zagięć po prostu...
trzeba położyć arkusz papieru tak by nie było załamań...tylko miękkie przejścia.
a oświetlenie przy ruszającym się zwierzu musi być mocne...

Posted

muszę się pochwalić:
wczoraj pierwszy raz w życiu zrobiłam bezy! nie miałam pojecia czy mi się uda...znalazłam kilka przepisów, skompilowałam własny i UDAłO SIę!!!!
były ekstra!!!!

a dla tych którzy się martwili o Hugopieska, oznajmiam, że już dużo lepiej. Dziś na kolejnym z naszych krótkich przeziębieniowych spacerków, Hugol zaproponował żebyśmy zostali dłużej. Polegało to na tym, że stanął swoim zwyczajem na środku łąki i gapił się na mnie nieruchomo kiedy zaczęłam się kierować w drogę powrotną. Stał, stał, stał....i nagle tak mocno zaczęło świecić słońce!!!!!...i się pani dała przekonać!!!!!! no stwierdziłam, że skoro piesek ma ochote poszalęc to musi się czuć duuużo lepiej:p:p:p:p:p

Posted

wiq napisał(a):
mniaaaamm... smaka mi narobilas...

Hugol, nareszcie wziales sie w garsc!:multi:

jaaa???!!!!
to ten kichulec zasmarkany się ślimaczył....:diabloti:

a na smaka mam rade:
SPRÓBUJ SAMA!!!! przełatwe!!!!!