Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiq napisał(a):
hugolasty, wracaj do zdrowia..
coś końcówka roku marna, sporo psów choruje:(
a fotki:loveu:

no właśnie dziwna sprawa z tym chorowaniem... trochę się z nas ludzie śmieją, a szczególnie ze mnie, że takiego dużego i poważnego psa ubieram..sama jeszcze nikogo z ubranym psem nie spotkałam...a pani wet już dawno mi radziła psa ubrać, aż się w końcu przeziębił porządnie...ale kurcze myślałam, że to w bardziej minusowych temperaturach potrzeba ubrania...z resztą nie widziałam, żeby jakikolwiek wyżeł chodziła ubrany.....nawet podczas mrozów...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Proszę chorowitka ucałować:)

łoj dawno mnie nie było, ale jak widze foty nadal tak samo piekne, a pies cuuuudoooo jeszcze wieksze, jesli to mozliwe w ogóle:D

ps. fajna obroża;)

Asiu!!! strrasznie dawno Cię u nas nie było! Jak miło!!!! no i dziękujemy za pochwały..

Posted

anetta napisał(a):
Gochgoch, robisz zarabiste foty...ale to juz wiesz :p

:iloveyou:

Ciebie kobito też trochę u nas nie było.....:) a co do fotek to muszę się przyznać, że częściowo są autorstwa TZ'a

Posted

ciekawe, od czego ta podatnosc zalezy..
owszem, wyzeł ma krótką sierść, ale jest przecież ruchliwy..
nic to, musisz znieść te uśmieszki, aż Hugol nie wyzdrowieje;) moze dawaj mu aktimel:eviltong:
p.s. moje się jeszcze kąpią;)

Posted

anetta - melduję, że TZ'owi pogratulowano! wiq - ale te twoje psiury normalnie w domu mieszkają? bo to jednak ma znaczenie jak sie w cipełku chowają.... aśka-od-dagona - fajnie, że o nas pamiętałaś po tak długim czasie!!! czy Wam też nie działają adne obcje edytorskie?????!!!!

Posted

gochgoch - pół na pół - trochę kojec, trochę dom.. mozliwe, ze się zahartowały... ale przez parę lat kojca nie miały i problemów z przeziębieniem też;) może to jednak futro..;)

Posted

[quote name='Nugatowa']Hhahaha Gochu nie mogę :lol: :lol: :lol: !!!!

Hugo bawi sie w bobra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

w różne zwierzątka się bawimy.....:) moło Cię widzieć Kiniu!

Posted

wiq napisał(a):
gochgoch - pół na pół - trochę kojec, trochę dom.. mozliwe, ze się zahartowały... ale przez parę lat kojca nie miały i problemów z przeziębieniem też;) może to jednak futro..;)

a widzisz...jednak... no cóż....futra się nie zmieni.... ale zawsze można założyć sztuczne dodatkowo! :):)

Posted

gochgoch napisał(a):
a widzisz...jednak... no cóż....futra się nie zmieni.... ale zawsze można założyć sztuczne dodatkowo! :):)

właśnie o tym pomyślałam:lol:

Posted

[quote name='mamabazyla']

O rany Gosia !!!! Ależ on zmeżniał :crazyeye: Normalnie pikne jest chłopisko :crazyeye:
I niech zdrowieje szybciutko :-(

no tak...to już prawie mężczyzna...zaczyna się oglądać za dziewczynami.....:)