gochgoch Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 wiq napisał(a):hugolasty, wracaj do zdrowia.. coś końcówka roku marna, sporo psów choruje:( a fotki:loveu: no właśnie dziwna sprawa z tym chorowaniem... trochę się z nas ludzie śmieją, a szczególnie ze mnie, że takiego dużego i poważnego psa ubieram..sama jeszcze nikogo z ubranym psem nie spotkałam...a pani wet już dawno mi radziła psa ubrać, aż się w końcu przeziębił porządnie...ale kurcze myślałam, że to w bardziej minusowych temperaturach potrzeba ubrania...z resztą nie widziałam, żeby jakikolwiek wyżeł chodziła ubrany.....nawet podczas mrozów... Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Proszę chorowitka ucałować:) łoj dawno mnie nie było, ale jak widze foty nadal tak samo piekne, a pies cuuuudoooo jeszcze wieksze, jesli to mozliwe w ogóle:D ps. fajna obroża;) Asiu!!! strrasznie dawno Cię u nas nie było! Jak miło!!!! no i dziękujemy za pochwały.. Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 anetta napisał(a):Gochgoch, robisz zarabiste foty...ale to juz wiesz :p :iloveyou: Ciebie kobito też trochę u nas nie było.....:) a co do fotek to muszę się przyznać, że częściowo są autorstwa TZ'a Quote
anetta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 No nie bylo, nie bylo, w wielu galeriach mnie nie bylo...:shake: To pogratuluj TZtowi :bigok: Quote
wiq Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ciekawe, od czego ta podatnosc zalezy.. owszem, wyzeł ma krótką sierść, ale jest przecież ruchliwy.. nic to, musisz znieść te uśmieszki, aż Hugol nie wyzdrowieje;) moze dawaj mu aktimel:eviltong: p.s. moje się jeszcze kąpią;) Quote
aśka-od-dagona Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Gochgoch-miałam po prostu dośc długie wakacje od forum;) ale miło po powrocie takie cudo ujrzec:) Quote
gochgoch Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 anetta - melduję, że TZ'owi pogratulowano! wiq - ale te twoje psiury normalnie w domu mieszkają? bo to jednak ma znaczenie jak sie w cipełku chowają.... aśka-od-dagona - fajnie, że o nas pamiętałaś po tak długim czasie!!! czy Wam też nie działają adne obcje edytorskie?????!!!! Quote
Nugatowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='gochgoch'] Hhahaha Gochu nie mogę :lol: :lol: :lol: !!!! Hugo bawi sie w bobra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 gochgoch - pół na pół - trochę kojec, trochę dom.. mozliwe, ze się zahartowały... ale przez parę lat kojca nie miały i problemów z przeziębieniem też;) może to jednak futro..;) Quote
bazylowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 O rany Gosia !!!! Ależ on zmeżniał :crazyeye: Normalnie pikne jest chłopisko :crazyeye: I niech zdrowieje szybciutko :-( Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Nugatowa']Hhahaha Gochu nie mogę :lol: :lol: :lol: !!!! Hugo bawi sie w bobra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w różne zwierzątka się bawimy.....:) moło Cię widzieć Kiniu! Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 wiq napisał(a):gochgoch - pół na pół - trochę kojec, trochę dom.. mozliwe, ze się zahartowały... ale przez parę lat kojca nie miały i problemów z przeziębieniem też;) może to jednak futro..;) a widzisz...jednak... no cóż....futra się nie zmieni.... ale zawsze można założyć sztuczne dodatkowo! :):) Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='leemonca'] Szczęśliwego Nowego Roku!!! senkju, senkju leemonca!!!!!! Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 gochgoch napisał(a):a widzisz...jednak... no cóż....futra się nie zmieni.... ale zawsze można założyć sztuczne dodatkowo! :):) właśnie o tym pomyślałam:lol: Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='mamabazyla'] O rany Gosia !!!! Ależ on zmeżniał :crazyeye: Normalnie pikne jest chłopisko :crazyeye: I niech zdrowieje szybciutko :-( no tak...to już prawie mężczyzna...zaczyna się oglądać za dziewczynami.....:) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='gochgoch'] Śliczne :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 a tu kilka fotek z kumplami: ( dziki Bazyl!) Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Śliczne :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Pozdrawiam Marysia i Una ach!!!! Dziękujemy!!!!:) Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 łehehehe skąd ja znam ten wyraz pyska... Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='mamabazyla']łehehehe skąd ja znam ten wyraz pyska... przeszczęśliwy, uciekający: 'nikt mnie nie dogoni'! ????? :):) Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 dostojny JEM z gilem na pysiu: modlitwa do kijka Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 gochgoch napisał(a):przeszczęśliwy, uciekający: 'nikt mnie nie dogoni'! ????? :):) nie nie nie u Bazyla ona oznacza "to Ci się nie uda i tak Cię dogonię !!" Quote
gochgoch Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 mamabazyla napisał(a):nie nie nie u Bazyla ona oznacza "to Ci się nie uda i tak Cię dogonię !!" no tak! każdy myśłi , że jest najlepszy...........:) Quote
Recommended Posts