an3czka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='gochgoch'] nie no kij w gębie!!!!! drąg właściwie....:p Drągalisko!:lol: Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hugolinki! Wszystkiego naj...naj...naj... na Święta :tree1::santagri::tree1:i na nowy Rok. Zadowolenia, radosci, mnóstwa wspólnych zabaw i szaleństw z Hugolem i zdróweczka :beerchug:życzą Kasia i Bigos:p Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 gochgoch napisał(a): kochana!!!! nawet nie masz pojęcia co on jeszcze potrafi!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihihih nie pisz tak, bo się będę bała tu zaglądać :shocked!: Kochani !! Wszystiego naj w te święta... i żeby były kolorowe i spokojne i rodzinne ... Buźka :p Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 nasi kochani odwiedzacze! życzymy Wam wspaniałych świąt i duuużo szczęścia w Nowym Roku!!! no i oczywiście smacznej rybki :p Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='bigos']Hugolinki! Wszystkiego naj...naj...naj... na Święta :tree1::santagri::tree1:i na nowy Rok. Zadowolenia, radosci, mnóstwa wspólnych zabaw i szaleństw z Hugolem i zdróweczka :beerchug:życzą Kasia i Bigos:p :calus::calus::calus: Dziękujemy!!!!!:multi: Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 mamabazyla napisał(a):hihihihih nie pisz tak, bo się będę bała tu zaglądać :shocked!: Kochani !! Wszystiego naj w te święta... i żeby były kolorowe i spokojne i rodzinne ... Buźka :p :buzi::buzi::buzi: Dziękujemy!!!!!:loveu::loveu: Quote
wiq Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hugolinki, dziękujemy za życzenia:) Pozostaje rzeknąć: Wesołych Świąt;) Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 wiq napisał(a):Hugolinki, dziękujemy za życzenia:) Pozostaje rzeknąć: Wesołych Świąt;) :buzi: pozdrawiamy!!! Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesołych i TRZEŹWYCH Świat ( likierek :evil_lol: ) życzy Hania i Mania. I Gezesław. Quote
wiq Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 no właśnie ciekawa jestem, jak tam degustacja;) Quote
bigos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wszystkiego dobrego na Nowy Rok:p:p:pod Kasi i Bigoska Quote
agabass Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='bigos']Wszystkiego dobrego na Nowy Rok:p:p:pod Kasi i Bigoska gdzie nie trafię na bigosową to tam zaproszenie do pijaństwa szaleństwa i sylwkowania, a że ja nie odmawiam to łączę się z wami :evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='agabass']gdzie nie trafię na bigosową to tam zaproszenie do pijaństwa szaleństwa i sylwkowania, a że ja nie odmawiam to łączę się z wami :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:No, a jak? Trzeba rozpocząć trening przed niedzielną bibką:p;) Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 a my właśnie wczoraj rozpoczęliśmy treninigi.....:p i dzisiaj TZ w pracy wymięka... Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='bigos']Wszystkiego dobrego na Nowy Rok:p:p:pod Kasi i Bigoska :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja też wymiękam:flaming:Wczoraj byłam do 2-giej na imprezce, a wstać trzeba było chwilke po piątej. Do tego wcale nie piliśmy soczków;):placz: A teraz głowa boli i zaraz tutaj zasnę - jest taki ogólny maraz w robocie. Wszyscy juz czekają na weekend:roll: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 gochgoch napisał(a):a my właśnie wczoraj rozpoczęliśmy treninigi.....:p i dzisiaj TZ w pracy wymięka... Cienkiego masz tego TZ-ta :evil_lol: TAk od razu wymiękać ? Po JEDNEJ nocy ? Ta dzisiejsza młodzież :shake: Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cienkiego masz tego TZ-ta :evil_lol: TAk od razu wymiękać ? Po JEDNEJ nocy ? Ta dzisiejsza młodzież :shake: ech Ty.....zołzo nasza kochana.. a Twój likierek pyszniutki muszę przyznać.... Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 mam tu jeszcze kilka fotek z pewnego pięknego dnia... Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 takie obrazki należą niestety do przeszłości sprzed conajmniej tygodnia....bo się Hugol przeziębił porządnie..i tak strasznie smarka i kicha i kaszle....no i mamy przykazane ubieranie psiula, a w dodatku wychodzenie tylko na chwilkę...bez biegania...rzucania kijków...piłeczek...ech... Quote
wiq Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hugolasty, wracaj do zdrowia.. coś końcówka roku marna, sporo psów choruje:( a fotki:loveu: Quote
aśka-od-dagona Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Proszę chorowitka ucałować:) łoj dawno mnie nie było, ale jak widze foty nadal tak samo piekne, a pies cuuuudoooo jeszcze wieksze, jesli to mozliwe w ogóle:D ps. fajna obroża;) Quote
anetta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Gochgoch, robisz zarabiste foty...ale to juz wiesz :p :iloveyou: Quote
Recommended Posts