gochgoch Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='bigos']Jak przygotowania świąteczne?Prezent dla Hugolinka jest? likierek gotowy, pierniczki upieczone...pozostało pakowanie prezentów i lukrowanie pierników...i jeszcze troche pieczenia i sprzątania.. a co do prezentów hugolinowych to piesek ma karę...ukradł koleżance ringo i zeżarł!!!!! ale pewnie zmiękniemy i będzie coś pod choinką.... a jak tam u Bigosków???? Quote
bigos Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='gochgoch']likierek gotowy, pierniczki upieczone...pozostało pakowanie prezentów i lukrowanie pierników...i jeszcze troche pieczenia i sprzątania.. a co do prezentów hugolinowych to piesek ma karę...ukradł koleżance ringo i zeżarł!!!!! ale pewnie zmiękniemy i będzie coś pod choinką.... a jak tam u Bigosków???? Ja piekłam przedwczoraj rogalki i juz wczoraj ich nie było:p W sobote piekę na tym samym cieście pierogi z kapustą i grzybami i zabieram do Konina, do rodziców:p A Ty Hugo się popraw, bo Pańcia Ci nie kupi pod choinkę pysznej kości:mad: Koleżankom się nie podbiera zabawek, a tym bardziej się ich nie zjada:mad::evil_lol: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='gochgoch']:wallbash::wallbash::wallbash: ło matko!!!! ale miałam blokadę...zapomniałam o mojej Rudej...a myślałam, że pomyliłaś galerię i o jakąś laskę pytasz............heeeeeeeeeeeeeeeee haha, przyszlam i naszukalam się tego postu:lol:Mam nadzieję, że gdzieś tam ją wkleilaś:razz: Jeżeli nie to czekam:p Quote
Hanna R. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Gosiu, czy likierek się przegryzł ? Czy dalej wóda jedzie ? A może go już nie ma ? :cool3: Zapomniałam napisać, że składnik wódczany likieru musi być porządny - np. Finlandia - bo inaczej wódczany zapaszek jest dość wyraźny. A najlepiej dodać spirytus - zmianiajac odpowiednio proporcje. Aha - zdjęcia śliczne. Te z krzaczorami też. Ja takie bardzo lubię ... Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']haha, przyszlam i naszukalam się tego postu:lol:Mam nadzieję, że gdzieś tam ją wkleilaś:razz: Jeżeli nie to czekam:p na razie rudej na fotkach brak, ale obiecuje poprawę.....wkrótce...:p Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, czy likierek się przegryzł ? Czy dalej wóda jedzie ? A może go już nie ma ? :cool3: Zapomniałam napisać, że składnik wódczany likieru musi być porządny - np. Finlandia - bo inaczej wódczany zapaszek jest dość wyraźny. A najlepiej dodać spirytus - zmianiajac odpowiednio proporcje. Aha - zdjęcia śliczne. Te z krzaczorami też. Ja takie bardzo lubię ... o widzisz Haniu... ja postapiłam trochę wbrew temu co właśnie napisałaś... otóż mój składnik wódeczny był z tych kiepskich...a to dlatego iż mój tatus osobisty uważa, że to daje odpowiedni posmak...no...zobaczymy... od niedzieli nie próbowaliśmy i myślę, że sobie na razie darujemy...w wigilię nastąpi wielkie próbowanie...hmmmm..oby ta wóda nie popsuła wszystkiego! Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 bigos napisał(a):Ja piekłam przedwczoraj rogalki i juz wczoraj ich nie było:p W sobote piekę na tym samym cieście pierogi z kapustą i grzybami i zabieram do Konina, do rodziców:p A Ty Hugo się popraw, bo Pańcia Ci nie kupi pod choinkę pysznej kości:mad: Koleżankom się nie podbiera zabawek, a tym bardziej się ich nie zjada:mad::evil_lol: o kurcze pierogi z kapustą...to pewnie dość spore w rozmiarze? a to takie półfrancuskie ciasto? czy krucho-drożdżowe? czy jakie właściwie?:p pewnie pyszzzzzzzzzzne........ Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='gochgoch'] na razie rudej na fotkach brak, ale obiecuje poprawę.....wkrótce...:p ohhh ty niedobra:diabloti:no mam nadzieję, że wkrotce:cool1: Quote
wiq Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 bardzo mi sie spodobała fotka pomiedzy brzozami:p gdyby tylko nie to drzewko w centrum..:evil_lol: Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 wiq napisał(a):bardzo mi sie spodobała fotka pomiedzy brzozami:p gdyby tylko nie to drzewko w centrum..:evil_lol: jak mi miło!!! następnym razem postaramy sie bez dzrewka po środku!!!:p Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 o jaaaaj :loveu: Ciekawe kiedy ja bede takie zdjecia robila:evil_lol: Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']o jaaaaj :loveu: Ciekawe kiedy ja bede takie zdjecia robila:evil_lol: jak Ci się taka pogoda trafi!!!!!!!:p psa już masz... Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 oto jak Hugol znalazł super kij! Quote
wiq Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 pitbull:evil_lol: brawo, brawo!:p bardzo mię urzekła:) Quote
bigos Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 gochgoch napisał(a): o kurcze pierogi z kapustą...to pewnie dość spore w rozmiarze? a to takie półfrancuskie ciasto? czy krucho-drożdżowe? czy jakie właściwie?:p pewnie pyszzzzzzzzzzne........ Pyszneeeeeeeeeee:eating: To jest takie krucho-drożdżowe i postaram się nie zrobić ooooooooogromniastych, ale wielkość nie ważna tylko smaczek:p Quote
olcha Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='gochgoch'] Super! Te gałęzie u góry zdjęcia wyglądają jak pioruny :loveu: :klacz: (pewnie już gdzieś pisałaś..ale jaki masz aparat?) Quote
gochgoch Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 bigos napisał(a):Pyszneeeeeeeeeee:eating: To jest takie krucho-drożdżowe i postaram się nie zrobić ooooooooogromniastych, ale wielkość nie ważna tylko smaczek:p musiałabym kiedyś takie coś zrobić..nigdy nie próbowałam, ale brzmi suuuuper!!!! podzielisz się przepisem?????plis!!! Quote
gochgoch Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='olcha']Super! Te gałęzie u góry zdjęcia wyglądają jak pioruny :loveu: :klacz: (pewnie już gdzieś pisałaś..ale jaki masz aparat?) hej, fajnie, że wpadłaś....fajnie, że Ci sie podoba!!! canon 350 D Quote
bigos Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 gochgoch napisał(a):musiałabym kiedyś takie coś zrobić..nigdy nie próbowałam, ale brzmi suuuuper!!!! podzielisz się przepisem?????plis!!! oczywiście:p daj tylko cynka, że potrzbujesz:p Quote
an3czka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='gochgoch'] Okład błotny na ustach?:evil_lol: Quote
bazylowa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Najpierw dziura, teraz kij... Co on jest Indiana Jones :crazyeye: Quote
gochgoch Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 mamabazyla napisał(a):Najpierw dziura, teraz kij... Co on jest Indiana Jones :crazyeye: kochana!!!! nawet nie masz pojęcia co on jeszcze potrafi!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='an3czka']Okład błotny na ustach?:evil_lol: nie no kij w gębie!!!!! drąg właściwie....:p Quote
Recommended Posts