Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 No i co ? Obiecanki - cacanki ??? :cool3: Quote
bazylowa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 No właśnie :eviltong: Gosia nas w konia robi :angryy: Quote
gochgoch Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 ale mi dziewczyny narzucacie tempo...jeszcze się nie otrząsnęłam od momentu jak mi znowu komputer zaczął działać, a tu juz robota... zacznę od spacerku, na który się wybraliśmy z Bigoskiem i Panią Bigoskową! Pozdrawiamy Kasiula!!!!!! na początek portrety kolegi: i jeszcze awanturnik! Quote
sylrwia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Bigos piekny ale czemu Hugola nie ma??:mad: Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Bigosku, ducha zobaczyles??? http://i122.photobucket.com/albums/o277/gochgoch/spacerki%20z%20kolegami/bigosek/7427.jpg :eviltong: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Hihihi ! Ale TEMPO :evil_lol: To było o 21.55 :lol: Ale masz tempo :cool3: Gośka ! Nie bądź taka POSPIESZNA !!! :loveu: Quote
sylrwia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']To było o 21.55 :lol: Ale masz tempo :cool3: Gośka ! Nie bądź taka POSPIESZNA !!! :loveu: Racja :evil_lol: nie nadążamy z oglądaniem Quote
bazylowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 gochgoch napisał(a)::-x:-x:-x phi... qurka !!!!!!! Ty tu nie machaj nam patolami przed oczyma tylko zdjecia wklejaj :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :mad: :lmaa: :-x :zly7: Quote
gochgoch Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 :onfire::onfire::onfire: :obrazic: Quote
olcha Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 To ja się jeszcze raz spytam, czy masz jeszcze jakies fotki z Poznania? A konkretnie chihuahua? Quote
gochgoch Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 ZA DO WO LO NE ??? !!! :angryy::angryy::angryy: Quote
gochgoch Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 olcha napisał(a):To ja się jeszcze raz spytam, czy masz jeszcze jakies fotki z Poznania? A konkretnie chihuahua? niestety..............:shake: tylko jeszcze kilka wyżłowatych..... byłam tam krótko i monotematycznie..... nawet nie widziałam chichachua...:oops: Quote
olcha Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 gochgoch napisał(a):niestety..............:shake: tylko jeszcze kilka wyżłowatych..... byłam tam krótko i monotematycznie..... nawet nie widziałam chichachua...:oops: :placz: No trudno. Ale rozumiem, sama byłam w dwóch halach :watpliwy: nie dało rady obejrzeć wszystkiego :placz: Quote
bazylowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 gochgoch napisał(a):ZA DO WO LO NE ??? !!! :angryy::angryy::angryy: Jeśli chodzi o mnie to ostatecznie jestem w stanie wybaczyć ... Chociaż z tymi zdjęciami to skromnie jak na tak długą nieobecność :eviltong: Quote
Mi. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 BIGOSEK:loveu: :loveu: :loveu: A ja poprosze truszke fotek Rudej:oops: :oops: :oops: Quote
gochgoch Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='*luthien*']BIGOSEK:loveu: :loveu: :loveu: A ja poprosze truszke fotek Rudej:oops: :oops: :oops: *luthien* yyyy.....a jakiej rudej.......??? :confused::confused: Quote
gochgoch Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='mamabazyla']Jeśli chodzi o mnie to ostatecznie jestem w stanie wybaczyć ... Chociaż z tymi zdjęciami to skromnie jak na tak długą nieobecność :eviltong: no niestety na razie mam przy sobie tylko fotki z tego spaceru....reszta na niezależnym dysku, na który z wielkim fuksem udało sie skopiować dane z kompa, który odmówił posłuszeństwa.... CIESZ SIĘ, ŻE W OGÓLE TU JESTEM.... chociaz może to nie powód do zadowolenia....jakoś się taka opuszczona czuję....:sad: tymczasem dorzucę jeszcze parę sztuk, którymi dysponuję.... :p bigosek znalazł dziurę i opanował, a potem pilnował.... a potwór hugo pędzi by mu ją wydrzeć Quote
bigos Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='gochgoch'] bigosek znalazł dziurę i opanował, a potem pilnował.... a potwór hugo pędzi by mu ją wydrzeć :turn-l::turn-l::turn-l: Witajcie Hugolinki:loveu: Dziękuję za spacerkowe foteczki:Rose:- jak zwykle się nie zawiodłam:razz: Niestety Gosiu w czwarek na wystawę nie dotarłam-wybacz mi:modla:(praca i notoryczny brak czasu dały o sobie znać:placz:) A jak się wystawa udała?Może masz jakieś fotki? No i jak zdrówko Hugola? Quote
gochgoch Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 bigos napisał(a)::turn-l::turn-l::turn-l: Witajcie Hugolinki:loveu: Dziękuję za spacerkowe foteczki:Rose:- jak zwykle się nie zawiodłam:razz: Niestety Gosiu w czwarek na wystawę nie dotarłam-wybacz mi:modla:(praca i notoryczny brak czasu dały o sobie znać:placz:) A jak się wystawa udała?Może masz jakieś fotki? No i jak zdrówko Hugola? fotki z wystawy mam, ale polecam zobaczyć na żywo....do 17-go masz czas....jeśli nie dasz rady to pokażę fotki... a z Hugolem troszku lepiej...mniej posapuje... buźka! Quote
bigos Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 gochgoch napisał(a):fotki z wystawy mam, ale polecam zobaczyć na żywo....do 17-go masz czas....jeśli nie dasz rady to pokażę fotki... a z Hugolem troszku lepiej...mniej posapuje... buźka! OOOOOOOOOOOo, to fajnie:multi:A do której godzinki??? Quote
gochgoch Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 bigos napisał(a):OOOOOOOOOOOo, to fajnie:multi:A do której godzinki??? chyba do 18....:roll: Quote
Mi. Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='gochgoch']*luthien* yyyy.....a jakiej rudej.......??? :confused::confused: tej:lol: :lol: :lol: [quote name='gochgoch'] Quote
Recommended Posts