gochgoch Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 bigos napisał(a):Nawet powiedziałabym, że 100 razy ładniejszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No teraz to przesadziłaś.....:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy może być ktoś ładniejszy od Oliwiera Janiaka??!!! NIE!!!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: i to sto razyyyyy...hiiiiiii Jarek jak zobaczył, że tu się z niego naśmiewają to mnie chciał poturbować...a teraz to juz mnie chyba zabije....:diabloti: Quote
gochgoch Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='agabass']ale się słodko pieścicie a to kozak tanerczny skoczek super Witamy agabass !!! Dzięki z pochwały!!!!! Zapraszamy częściej!!! Quote
wiq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 jezeli siostra lubi aktwne i inteligentne psy to moze im sie zaczac przygladac;) ciekawa jestem, jak rozni sie zachowanie weimara od zachowania flata (bo w sumie oba sa inteligentne i aktywne;) ) weimar jest pewnei bardziej niezalezny.. Quote
bigos Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 gochgoch napisał(a):No teraz to przesadziłaś.....:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy może być ktoś ładniejszy od Oliwiera Janiaka??!!! NIE!!!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: i to sto razyyyyy...hiiiiiii Jarek jak zobaczył, że tu się z niego naśmiewają to mnie chciał poturbować...a teraz to juz mnie chyba zabije....:diabloti: I ma rację:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 wiq napisał(a):jezeli siostra lubi aktwne i inteligentne psy to moze im sie zaczac przygladac;) ciekawa jestem, jak rozni sie zachowanie weimara od zachowania flata (bo w sumie oba sa inteligentne i aktywne;) ) weimar jest pewnei bardziej niezalezny.. No ja już widzę, że z weimarem nie jest tak łatwo...wydaje mi się, że te wszystkieretrieverowate pieski są łatwiejsze we współpracy..Hugol jednak zaczyna zgrywać twardziela... Quote
gochgoch Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 bigos napisał(a):I ma rację:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak by na to nie patrzeć...... :roll: :evil_lol: Quote
wiq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 kurcze, a te weimarczki tak slodko wygladaja..:evil_lol::evil_lol: jak konkretnie sie stawia? kwestionuje Twoje polecenia;)? Quote
gochgoch Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 wiq napisał(a):kurcze, a te weimarczki tak slodko wygladaja..:evil_lol::evil_lol: jak konkretnie sie stawia? kwestionuje Twoje polecenia;)? no wiesz powoli zaczyna być nieco mniej posłuszny.... a czasem nawet kwestionuje...no i mamy delikatny problem z dominacją.... Quote
bigos Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 gochgoch napisał(a):no wiesz powoli zaczyna być nieco mniej posłuszny.... a czasem nawet kwestionuje...no i mamy delikatny problem z dominacją.... Byliście w nidzielę w ABC? Może urządzimy dzisiaj spacerek????:razz::razz::razz:(chyba nie jest tak zimno) Może Malta lub Cytadela? Quote
gochgoch Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 bigos napisał(a):Byliście w nidzielę w ABC? Może urządzimy dzisiaj spacerek????:razz::razz::razz:(chyba nie jest tak zimno) Może Malta lub Cytadela? W zeszłum tygodniu Pan Lisiecki odwołał wszystkie zajęcia ze względu na Dog Show... a dzisiaj kurcze nie moge...mam zawalony dzień..szczególnie po południu... Quote
gochgoch Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 no to jeszcze parę psiaków z wielkiej wystawy... tym razem nieco inne rasy.. Quote
Honey Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Gochgoch - sporo fajnych fotek napstrykalas :lol: Szkoda tylko, ze tak pozno do hali kontynentow zawitalas ;) Quote
gochgoch Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Honey napisał(a):Gochgoch - sporo fajnych fotek napstrykalas :lol: Szkoda tylko, ze tak pozno do hali kontynentow zawitalas ;) echhhh...nic mi nie mów...ja tak żałuję, że tam nie spędziłam całych 4 dni.....bezsensu.... za to byłam w Ostrowie wielkopolskim i kupiłam super rzeczy w lumpeksie najgigantyczniejszym na świecie chyba...:evil_lol: zawsze to jakies pocieszenie... Quote
twiggy Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 gochgoch napisał(a):hej twiggy!! fajnie Cię było spotkać!!! Cała przyjemnośc po mojej stronie!!!! :loveu: Mam nadzieję,że do miłego...spacerkowania! :evil_lol: Quote
wiq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ja bym sobie dala spokoj z teoria dominacji... coz moge powiedziec - duzo szkolenia, zabawy, niecodziennch spacerow (moje uwielbiaja lazic ze mna na przelaj;) ) i tropienie (cudowna wrecz moc) szkolicie sie cosik do konkursow? Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 to ja w tak zwanym międzyczasie jeszcze kilka fotek wrzucę.. Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [SIZE="5"]ŁAAAAAAAAAAAAAAAŁ!!!!!!!!! TO NASZA SETNA STRONA!!!!!! 100 !!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 twiggy napisał(a):Cała przyjemnośc po mojej stronie!!!! :loveu: Mam nadzieję,że do miłego...spacerkowania! :evil_lol: NA RAZIE TROCHĘ TRUDNO MI SIĘ UMAWIAĆ...PRACA..PRACA...ALE NA PEWNO SIĘ UDA...:multi: Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 wiq napisał(a):ja bym sobie dala spokoj z teoria dominacji... coz moge powiedziec - duzo szkolenia, zabawy, niecodziennch spacerow (moje uwielbiaja lazic ze mna na przelaj;) ) i tropienie (cudowna wrecz moc) szkolicie sie cosik do konkursow? NO A JAK WYTŁUMACZYSZ FAKT, ZE PIES DOSKONALE WIE CO TO ZNACZY 'NOGA'.. POTRAFI ISC PRZY NODZE BEZ SMYCZY ALE NA SMYCZY ROBI TO TYLKO KIEDY WIE, ZE MAM DLA NIEGO COŚ SMACZNEGO...A KIEDY TO DOSTANIE NATYCHMIAST UWIESZA SIĘ NA SMYCZY...A W OBCYM MIEJSCU DOSŁOWNIE MNIE HOLUJE....PAN DOMINANT PILNUJE SWOJEJ PANI..DOWODÓW JEST CORAZ WIĘCEJ... Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Patka']boskie zaraz mi sie lepiej :lol: to tak jak mi.... :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
bazylowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Wszystko fajnie, ale dlaczego na 100 stronie nie ma Huga ?????? Czy to tak wypada??????:angryy::angryy::angryy: Quote
sylrwia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='gochgoch'] :shake: Powiesili biednego psa. Ciekawe za co? I co na to Straż dla Zwierząt i TOZ [quote name='gochgoch'] A ten co taki kontuzjowany, że mu uszy w gips wsadzili;) A niby to zwierze ma byc na wystawie w dobrej kondycji a nie jakies po wypadku połamane:evil_lol: A takich dziwnych kolesi różnego rozmiaru i koloru było pełno na wystawie.:hmmmm: Ciekawe jak one znoszą te wszystkie durne pomysły właścicieli.:angryy: Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 dla uczczenia 100 strony wkleję pare fotek z Hugolowej młodości...takie ulubione różne... a to wszystko za namowa mamybazyla Quote
gochgoch Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 mamabazyla napisał(a):Wszystko fajnie, ale dlaczego na 100 stronie nie ma Huga ?????? Czy to tak wypada??????:angryy::angryy::angryy: :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Quote
Recommended Posts