Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bigos napisał(a):
Nawet powiedziałabym, że 100 razy ładniejszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No teraz to przesadziłaś.....:crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy może być ktoś ładniejszy od Oliwiera Janiaka??!!! NIE!!!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
i to sto razyyyyy...hiiiiiii
Jarek jak zobaczył, że tu się z niego naśmiewają to mnie chciał poturbować...a teraz to juz mnie chyba zabije....:diabloti:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jezeli siostra lubi aktwne i inteligentne psy to moze im sie zaczac przygladac;)
ciekawa jestem, jak rozni sie zachowanie weimara od zachowania flata (bo w sumie oba sa inteligentne i aktywne;) ) weimar jest pewnei bardziej niezalezny..

Posted

gochgoch napisał(a):
No teraz to przesadziłaś.....:crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy może być ktoś ładniejszy od Oliwiera Janiaka??!!! NIE!!!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
i to sto razyyyyy...hiiiiiii
Jarek jak zobaczył, że tu się z niego naśmiewają to mnie chciał poturbować...a teraz to juz mnie chyba zabije....:diabloti:

I ma rację:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
jezeli siostra lubi aktwne i inteligentne psy to moze im sie zaczac przygladac;)
ciekawa jestem, jak rozni sie zachowanie weimara od zachowania flata (bo w sumie oba sa inteligentne i aktywne;) ) weimar jest pewnei bardziej niezalezny..

No ja już widzę, że z weimarem nie jest tak łatwo...wydaje mi się, że te wszystkieretrieverowate pieski są łatwiejsze we współpracy..Hugol jednak zaczyna zgrywać twardziela...

Posted

wiq napisał(a):
kurcze, a te weimarczki tak slodko wygladaja..:evil_lol::evil_lol:
jak konkretnie sie stawia? kwestionuje Twoje polecenia;)?

no wiesz powoli zaczyna być nieco mniej posłuszny....
a czasem nawet kwestionuje...no i mamy delikatny problem z dominacją....

Posted

gochgoch napisał(a):
no wiesz powoli zaczyna być nieco mniej posłuszny....
a czasem nawet kwestionuje...no i mamy delikatny problem z dominacją....

Byliście w nidzielę w ABC?
Może urządzimy dzisiaj spacerek????:razz::razz::razz:(chyba nie jest tak zimno)
Może Malta lub Cytadela?

Posted

bigos napisał(a):
Byliście w nidzielę w ABC?
Może urządzimy dzisiaj spacerek????:razz::razz::razz:(chyba nie jest tak zimno)
Może Malta lub Cytadela?

W zeszłum tygodniu Pan Lisiecki odwołał wszystkie zajęcia ze względu na Dog Show...
a dzisiaj kurcze nie moge...mam zawalony dzień..szczególnie po południu...

Posted

Honey napisał(a):
Gochgoch - sporo fajnych fotek napstrykalas :lol:
Szkoda tylko, ze tak pozno do hali kontynentow zawitalas ;)

echhhh...nic mi nie mów...ja tak żałuję, że tam nie spędziłam całych 4 dni.....bezsensu....
za to byłam w Ostrowie wielkopolskim i kupiłam super rzeczy w lumpeksie najgigantyczniejszym na świecie chyba...:evil_lol: zawsze to jakies pocieszenie...

Posted

gochgoch napisał(a):
hej twiggy!!
fajnie Cię było spotkać!!!

Cała przyjemnośc po mojej stronie!!!! :loveu: Mam nadzieję,że do miłego...spacerkowania! :evil_lol:

Posted

ja bym sobie dala spokoj z teoria dominacji...
coz moge powiedziec - duzo szkolenia, zabawy, niecodziennch spacerow (moje uwielbiaja lazic ze mna na przelaj;) ) i tropienie (cudowna wrecz moc)
szkolicie sie cosik do konkursow?

Posted

[SIZE="5"]ŁAAAAAAAAAAAAAAAŁ!!!!!!!!!
TO NASZA SETNA STRONA!!!!!!
100 !!!!!!!!!!

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola:

Posted

twiggy napisał(a):
Cała przyjemnośc po mojej stronie!!!! :loveu: Mam nadzieję,że do miłego...spacerkowania! :evil_lol:

NA RAZIE TROCHĘ TRUDNO MI SIĘ UMAWIAĆ...PRACA..PRACA...ALE NA PEWNO SIĘ UDA...:multi:

Posted

wiq napisał(a):
ja bym sobie dala spokoj z teoria dominacji...
coz moge powiedziec - duzo szkolenia, zabawy, niecodziennch spacerow (moje uwielbiaja lazic ze mna na przelaj;) ) i tropienie (cudowna wrecz moc)
szkolicie sie cosik do konkursow?

NO A JAK WYTŁUMACZYSZ FAKT, ZE PIES DOSKONALE WIE CO TO ZNACZY 'NOGA'..
POTRAFI ISC PRZY NODZE BEZ SMYCZY ALE NA SMYCZY ROBI TO TYLKO KIEDY WIE, ZE MAM DLA NIEGO COŚ SMACZNEGO...A KIEDY TO DOSTANIE NATYCHMIAST UWIESZA SIĘ NA SMYCZY...A W OBCYM MIEJSCU DOSŁOWNIE MNIE HOLUJE....PAN DOMINANT PILNUJE SWOJEJ PANI..DOWODÓW JEST CORAZ WIĘCEJ...

Posted

[quote name='gochgoch']

:shake: Powiesili biednego psa. Ciekawe za co? I co na to Straż dla Zwierząt i TOZ
[quote name='gochgoch']

A ten co taki kontuzjowany, że mu uszy w gips wsadzili;) A niby to zwierze ma byc na wystawie w dobrej kondycji a nie jakies po wypadku połamane:evil_lol:

A takich dziwnych kolesi różnego rozmiaru i koloru było pełno na wystawie.:hmmmm: Ciekawe jak one znoszą te wszystkie durne pomysły właścicieli.:angryy: