Rul Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 powiedz mi, czy on się cos kaleczy jak biega przez takie haszcze :crazyeye: Quote
an3czka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='gochgoch'] Ale z niego haszczak :-D Quote
Marysia_i_gończy Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Byłam, widziałam, zostawiam swój ślad :razz: Hugo z dzieciakami boski :loveu: A w chaszczach to wtapia się w tło :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
gochgoch Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='an3czka']Ale z niego haszczak :-D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hugo na takich terenach rozkwita..w las się ni umywa do łąki i haszczy!! Quote
gochgoch Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Rul napisał(a):powiedz mi, czy on się cos kaleczy jak biega przez takie haszcze :crazyeye: czasem troszkę....najbardziej na ściernisku...ale to są tylko zadrapania...nieistotne w porównaniu z frajdą jaką ma!!!! Quote
gochgoch Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Byłam, widziałam, zostawiam swój ślad :razz: Hugo z dzieciakami boski :loveu: A w chaszczach to wtapia się w tło :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una najfajniej sie wtapia w tło na zwykłej polnej drodze..z resztą te haszcze wyjątkowo szare.... Fajnie, że wpadłaś Marysiu!!!:multi: Quote
bigos Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Witajcie Hugolinki:loveu::loveu::loveu: Co tam wet powiedzial/wsystko ok? A foteczki jak zwykle piękne:loveu::loveu::loveu: Kiedy zaczynacie szkolenie u Lisieckiego? Byliście na spotkaniu w niedzielę? Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='bigos']Witajcie Hugolinki:loveu::loveu::loveu: Co tam wet powiedzial/wsystko ok? A foteczki jak zwykle piękne:loveu::loveu::loveu: Kiedy zaczynacie szkolenie u Lisieckiego? Byliście na spotkaniu w niedzielę? Helloł Bigoski! wet dał odrobaczniki ..:evil_lol:, bo się znowu przyplątały robale... szkolenie od soboty.. na razie jeszcze tam nie byliśmy...a najgorsze, że mnie wsobote nie będzie i chłopaki sami pójdą..ciekawe co to będzie.. Quote
bazylowa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 HIHIHIHIHIHIHIHIHI ni to słoń ni to kangur :evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='mamabazyla'] HIHIHIHIHIHIHIHIHI ni to słoń ni to kangur :evil_lol: a co powiesz na to? czyje to stópki małe? :loveu: Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 no to jeszcze trochę jesiennego hugola.. Quote
bigos Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :turn-l::turn-l::turn-l:Dobre i jajeczka się załapały:evil_lol: Quote
anetta Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Hahaha rewelka!:klacz: Tak sie wpatrywalam w ta fote sie zastanawialam co on ma na tej lepetynce http://i122.photobucket.com/albums/o277/gochgoch/hugo%201/i%20konik%20urodzinki/6178.jpg :megagrin: A to wywiniete ucho!!!:turn-l::turn-l::turn-l: Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Galopujący Hugol :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='bigos']:turn-l::turn-l::turn-l:Dobre i jajeczka się załapały:evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='bigos']:turn-l::turn-l::turn-l:Dobre i jajeczka się załapały:evil_lol: :cool3::cool3: Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='anetta']Hahaha rewelka!:klacz: Tak sie wpatrywalam w ta fote sie zastanawialam co on ma na tej lepetynce http://i122.photobucket.com/albums/o277/gochgoch/hugo%201/i%20konik%20urodzinki/6178.jpg :megagrin: A to wywiniete ucho!!!:turn-l::turn-l::turn-l: ocieplenie główki z równoczesnym wietrzeniem małżowinki....:evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] :loveu: :loveu: :loveu: Galopujący Hugol :loveu: :loveu: :loveu: Figa...:calus::calus: Quote
bazylowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='gochgoch']a co powiesz na to? czyje to stópki małe? :loveu: Zajączek wielkanocny (nawet jajka ma:eviltong:) Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Coście sie tak tych jajek Hugolka czepiły :evil_lol::evil_lol: Zawstydzacie chłopaka :cool3: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Gosiu-wyprowadzam się w weekend do Poznania:multi::multi::multi: Do zobaczenia na spacerkach cytadelkowych:p:p:p Będziemy w kontakcie Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 mamabazyla napisał(a):Zajączek wielkanocny (nawet jajka ma:eviltong:) hiiiiii:evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Coście sie tak tych jajek Hugolka czepiły :evil_lol::evil_lol: Zawstydzacie chłopaka :cool3: a wcale nie! Hugo lubi ten temat, od kiedy stał się taki męski...jest dumny i w ogóle....:loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Gosiu-wyprowadzam się w weekend do Poznania:multi::multi::multi: Do zobaczenia na spacerkach cytadelkowych:p:p:p Będziemy w kontakcie ale Kasiula!!! Jak to??!! NA ZAWSZE????!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts