Hanna R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Gosiu, daaaawaj ! Hura ! Powstaje NOWA GALERIA Hugona ! :loveu: Dawaj, Gosia, dawaj ! :calus: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):Wiem, wiem :loveu: tak mi sie poprostu przypomnialo :) no to są takie słodkie wspomnienia... ja to dzieci nie mam więc hugolinowe wyczaje rozpamietuję... a teraz to mi się porobiły chrześniaki i dziś jedna pannica (lat 4) mi powiedziała przez telefon : 'a wiesz ciocia kto jest moja mamą? Ty ciocia! (podobno wszystkim w przedszkolu mówi: 'moja mama to ciocia Gosia!!') :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='an3czka']Też się taplaliście? no my nie.... ale Hugo natychmiast po grzybobraniu!!!!:evil_lol: tak na podsumowanie.. Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='gochgoch'] no to są takie słodkie wspomnienia... ja to dzieci nie mam więc hugolinowe wyczaje rozpamietuję... a teraz to mi się porobiły chrześniaki i dziś jedna pannica (lat 4) mi powiedziała przez telefon : 'a wiesz ciocia kto jest moja mamą? Ty ciocia! (podobno wszystkim w przedszkolu mówi: 'moja mama to ciocia Gosia!!') :megagrin::megagrin::megagrin: Haha dobra aparatka!:lol: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='gochgoch']no my nie.... ale Hugo natychmiast po grzybobraniu!!!!:evil_lol: tak na podsumowanie.. Musiał zmyć z siebie zmęczenie po całym dniu?:lol: Co ja gadam:stupid: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu, daaaawaj ! Hura ! Powstaje NOWA GALERIA Hugona ! :loveu: Dawaj, Gosia, dawaj ! :calus: jeeeeeeee! no to uwaga: oto jaki Hugol jest kochany: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='gochgoch']jeeeeeeee! no to uwaga: oto jaki Hugol jest kochany: Szczególnie na tym zdjęciu! "Słuchaj mała. Dotkniesz piłki, to pożegnasz się z ręką":evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A co to za potworki koło kochanego psa stoją ??? :cool3: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A co to za potworki koło kochanego psa stoją ??? :cool3: Potworki, które czatują na jego piłeczkę:diabloti: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='an3czka']Potworki, które czatują na jego piłeczkę:diabloti: a wcale,że nie czatowały! tutaj była idealna sytuacja! Potworki chciały tylko jego futra do miętolenia i do piłki się nie zabierały, a Hugol miał w gębie piłkę (którą chwilę wcześniej ukradł znajomej labradorce), więc był szczęśliwy i poza tym faktem nic już nie grało roli... :laugh2_2: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A co to za potworki koło kochanego psa stoją ??? :cool3: A potorki to krewni i znajomi TZ'a...(królika :evil_lol:) Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='gochgoch'] a wcale,że nie czatowały! tutaj była idealna sytuacja! Potworki chciały tylko jego futra do miętolenia i do piłki się nie zabierały, a Hugol miał w gębie piłkę (którą chwilę wcześniej ukradł znajomej labradorce), więc był szczęśliwy i poza tym faktem nic już nie grało roli... :laugh2_2: A wygląda, jakby było inaczej:diabloti: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='gochgoch']A potorki to krewni i znajomi TZ'a...(królika :evil_lol:) "Królik" to taki pseudonim? Quote
Hanna R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 W plenerach Gezesławek ignoruje wszystkie koleżanki i wszystkich kolegów :diabloti: - wszyscy oni przegrywają z koniczyną. Taką zwykłą małą różową koniczyną w mojej ręce. Ona jest szczytem marzeń Gezia - i nic innego się nie liczy . Schylam się po kwiatek - pies siada . Wstaję - pies ustawia się przy nodze. Idę - idzie PRZYKLEJONY do tej nogi. No a potem koniczyna leci w górę - i pełnia szczęścia - krótkotrwałego się dokonuje. I od nowa . To jest absolutne uzależnienie od zioła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='an3czka']A wygląda, jakby było inaczej:diabloti: A NIE NIE... HUGOL JESZCZE CIĄGLE JEST ANIOŁEM.... nawet zdażyło się na spacerze, że upuścił piłeczkę i takie maluśkie dziecko ją podniosło...chyba ze dwuletnie..ja ZAMARŁAM..a on owszem zabrał ją, ale niezwykle delikatnie.. z reszta ciągle zdaża się, że dzieciaki dosłownie biegiem do niego ..i na szyję się rzucają...a on jeszcze buzi da w pysio!!!:loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):W plenerach Gezesławek ignoruje wszystkie koleżanki i wszystkich kolegów :diabloti: - wszyscy oni przegrywają z koniczyną. Taką zwykłą małą różową koniczyną w mojej ręce. Ona jest szczytem marzeń Gezia - i nic innego się nie liczy . Schylam się po kwiatek - pies siada . Wstaję - pies ustawia się przy nodze. Idę - idzie PRZYKLEJONY do tej nogi. No a potem koniczyna leci w górę - i pełnia szczęścia - krótkotrwałego się dokonuje. I od nowa . To jest absolutne uzależnienie od zioła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kurcze, to na prawdę na uzależnienie wygląda! ale jakie słodkie!:loveu::loveu::loveu:od kwiatków:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='an3czka']"Królik" to taki pseudonim? e no tak mi się skojarzyło z kubusiem puchatkiem. krewni z najomi królika.były ich ogromne ilości. Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 kntynuując wątek rozpoczęty w galerii u An3czki: d o b r a n o c dziewczęta!!!! miło było, ale padam!!! :buzi: Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Gosia w końcu foteczki ujrzaly światło dzienne;) Piękne...:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Co za szkolenie zaczynacie z Hugolinkiem?I gdzie? Quote
gochgoch Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='bigos']Gosia w końcu foteczki ujrzaly światło dzienne;) Piękne...:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy Bigoski!!!! Quote
gochgoch Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 bigos napisał(a):Co za szkolenie zaczynacie z Hugolinkiem?I gdzie? U Pana Lisieckiego w ABC...:evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Hugo :loveu: :loveu: Figa :loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 ŁAAAŁ!!!!!! Dziewczyny!!! Wróciły moje dane fotki!!!!!!!! Ciekawe jak często będą tak znikały......:PROXY5: Quote
Recommended Posts