Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Wiem, wiem :loveu: tak mi sie poprostu przypomnialo :)

no to są takie słodkie wspomnienia...
ja to dzieci nie mam więc hugolinowe wyczaje rozpamietuję...
a teraz to mi się porobiły chrześniaki i dziś jedna pannica (lat 4) mi powiedziała przez telefon : 'a wiesz ciocia kto jest moja mamą? Ty ciocia! (podobno wszystkim w przedszkolu mówi: 'moja mama to ciocia Gosia!!') :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='gochgoch']
no to są takie słodkie wspomnienia...
ja to dzieci nie mam więc hugolinowe wyczaje rozpamietuję...
a teraz to mi się porobiły chrześniaki i dziś jedna pannica (lat 4) mi powiedziała przez telefon : 'a wiesz ciocia kto jest moja mamą? Ty ciocia! (podobno wszystkim w przedszkolu mówi: 'moja mama to ciocia Gosia!!') :megagrin::megagrin::megagrin:
Haha dobra aparatka!:lol:

Posted

[quote name='gochgoch']no my nie.... ale Hugo natychmiast po grzybobraniu!!!!:evil_lol: tak na podsumowanie..

Musiał zmyć z siebie zmęczenie po całym dniu?:lol:

Co ja gadam:stupid:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu, daaaawaj !
Hura ! Powstaje NOWA GALERIA Hugona ! :loveu:

Dawaj, Gosia, dawaj ! :calus:

jeeeeeeee!
no to uwaga:
oto jaki Hugol jest kochany:

Posted

[quote name='gochgoch']jeeeeeeee!
no to uwaga:
oto jaki Hugol jest kochany:

Szczególnie na tym zdjęciu!
"Słuchaj mała. Dotkniesz piłki, to pożegnasz się z ręką":evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Potworki, które czatują na jego piłeczkę:diabloti:

a wcale,że nie czatowały!
tutaj była idealna sytuacja! Potworki chciały tylko jego futra do miętolenia i do piłki się nie zabierały, a Hugol miał w gębie piłkę (którą chwilę wcześniej ukradł znajomej labradorce), więc był szczęśliwy i poza tym faktem nic już nie grało roli... :laugh2_2:

Posted

[quote name='gochgoch']
a wcale,że nie czatowały!
tutaj była idealna sytuacja! Potworki chciały tylko jego futra do miętolenia i do piłki się nie zabierały, a Hugol miał w gębie piłkę (którą chwilę wcześniej ukradł znajomej labradorce), więc był szczęśliwy i poza tym faktem nic już nie grało roli... :laugh2_2:
A wygląda, jakby było inaczej:diabloti:

Posted

W plenerach Gezesławek ignoruje wszystkie koleżanki i wszystkich kolegów :diabloti: - wszyscy oni przegrywają z koniczyną. Taką zwykłą małą różową koniczyną w mojej ręce. Ona jest szczytem marzeń Gezia - i nic innego się nie liczy . Schylam się po kwiatek - pies siada . Wstaję - pies ustawia się przy nodze. Idę - idzie PRZYKLEJONY do tej nogi. No a potem koniczyna leci w górę - i pełnia szczęścia - krótkotrwałego się dokonuje.
I od nowa . To jest absolutne uzależnienie od zioła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']A wygląda, jakby było inaczej:diabloti:

A NIE NIE... HUGOL JESZCZE CIĄGLE JEST ANIOŁEM....
nawet zdażyło się na spacerze, że upuścił piłeczkę i takie maluśkie dziecko ją podniosło...chyba ze dwuletnie..ja ZAMARŁAM..a on owszem zabrał ją, ale niezwykle delikatnie..
z reszta ciągle zdaża się, że dzieciaki dosłownie biegiem do niego ..i na szyję się rzucają...a on jeszcze buzi da w pysio!!!:loveu::loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
W plenerach Gezesławek ignoruje wszystkie koleżanki i wszystkich kolegów :diabloti: - wszyscy oni przegrywają z koniczyną. Taką zwykłą małą różową koniczyną w mojej ręce. Ona jest szczytem marzeń Gezia - i nic innego się nie liczy . Schylam się po kwiatek - pies siada . Wstaję - pies ustawia się przy nodze. Idę - idzie PRZYKLEJONY do tej nogi. No a potem koniczyna leci w górę - i pełnia szczęścia - krótkotrwałego się dokonuje.
I od nowa . To jest absolutne uzależnienie od zioła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kurcze, to na prawdę na uzależnienie wygląda! ale jakie słodkie!:loveu::loveu::loveu:od kwiatków:loveu::loveu::loveu: