gochgoch Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 bigos napisał(a):tak sobie tłumacz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja już swoje wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no no a ty widze nudzisz się w pracy i już nie wiesz co wymyślać....:diabloti: Quote
gochgoch Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 a co się rodzi? chłopiec czy dziewucha???? Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 gochgoch napisał(a):no no a ty widze nudzisz się w pracy i już nie wiesz co wymyślać....:diabloti: Ja mam luzy w pracy i normalnego szefa;) Piszę dokumentację i co chwila na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co się rodzi? chłopiec czy dziewucha???? Ulka:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 gochgoch napisał(a): I sruuuuuuuuu:lol: Quote
gochgoch Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cześć Gosia ! :hand: :hand: :hand: Cześć Haniu!!!!!:multi: chyba się spóźniłam.........:oops: Quote
gochgoch Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 tymczasem pokażemy jak było na grzybach... a tam z tyłu to nawet widać nasze grzyby.. Quote
an3czka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Zazdroszczę grzybobrania. U "nas" czepiaja się, gdy psy luzem biegają. Hugonek ślicznie pozuje, a jak on wyrósł!:crazyeye: Quote
bazylowa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 O rety !!!! Leśna sesja wspaniała !!!!! szczególnie te dwa zdjęcia.... Gochgoch jesteście z Poznania, a w Puszczykowie mieszka bazylowa siostra... Może dam Wam namiary na Magdę i Tulę?? Z resztą znajdziesz je obie na wyżlowym:cool3: PS jak to zrobiłaś, że na zdjęciach są takie super kolorki?? Dzięki nim las wyglada bardzo tajemniczo i ... romantycznie:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Nie będę sogerować żebyś wstawiła te zdjęcia na konkurs, bo zdeklasujesz fotki mojego Bazyla ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Widzę że wycieczka na gdzybki się udała owocnie :cool3: Przynieśliście koszyk grzybów i piękne fotki :cool3: Quote
Honey Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A mnie sie to podoba najbardziej :loveu: Faktycznie, kawal psiura juz z niego :crazyeye: :lol: Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 an3czka napisał(a):Zazdroszczę grzybobrania. U "nas" czepiaja się, gdy psy luzem biegają. Hugonek ślicznie pozuje, a jak on wyrósł!:crazyeye: myśmy po prostu nikogo nie spotkali...ale u nas chyba tez nie bardzo można tak z pieskiem łazić.... z reszta wszędzie można spotkać kogoś komu sie nie spodoba pies bez smyczy... ostatnio jedna Pani mi powiedziala: 'życzę Pani, żeby Panią pierwszą ugryzł!' no bo rzecziście kawał chłopa się robil..ale on ma na spcerze tyle własnych spraw, że nie interesują go gupie, stare baby... pozdrawiamy!!! :megagrin: Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Mi ostatnio Pan powiedział, że nie życzy sobie aby pies (tutaj: Bigosek) biegał po jego drodze (a droga gminna Ośle:eviltong:-odpowiedziałam) Gosiu foteczki jak zwykle urzekające:loveu::loveu::loveu: A zupka była z tych grzybków???? Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 mamabazyla napisał(a):O rety !!!! Leśna sesja wspaniała !!!!! szczególnie te dwa zdjęcia.... Gochgoch jesteście z Poznania, a w Puszczykowie mieszka bazylowa siostra... Może dam Wam namiary na Magdę i Tulę?? Z resztą znajdziesz je obie na wyżlowym:cool3: PS jak to zrobiłaś, że na zdjęciach są takie super kolorki?? Dzięki nim las wyglada bardzo tajemniczo i ... romantycznie:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Nie będę sogerować żebyś wstawiła te zdjęcia na konkurs, bo zdeklasujesz fotki mojego Bazyla ;) hmmm... te kolorki to przez to, że akurat tego dnia pięknie świeciło słońce i tak sie pięknie filtrowało przez korony drzew..... o konkurs sie nie martw..nie zamieżam nikog deklasować...to z resztą nie takie proste... a do puszczykowa...hmmm. czasem jeździmy....:loveu:kontakty mile widziane.. podeślij linka do galerii...albo zaproś bazylową siostrę do naszej. Buźka! Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 bigos napisał(a):Mi ostatnio Pan powiedział, że nie życzy sobie aby pies (tutaj: Bigosek) biegał po jego drodze (a droga gminna Ośle:eviltong:-odpowiedziałam) Gosiu foteczki jak zwykle urzekające:loveu::loveu::loveu: A zupka była z tych grzybków???? zupka nie, ale BIGOSIK!!!!!!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Widzę że wycieczka na gdzybki się udała owocnie :cool3: Przynieśliście koszyk grzybów i piękne fotki :cool3: dziękuję Figuniu za miłe słowa.... pozdrawiamy!!!! Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Honey napisał(a): A mnie sie to podoba najbardziej :loveu: Faktycznie, kawal psiura juz z niego :crazyeye: :lol: Honey.... :calus::calus: Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 gochgoch napisał(a):zupka nie, ale BIGOSIK!!!!!!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Mam nadzieję, że równie udany jak ten mój;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 bigos napisał(a):Mam nadzieję, że równie udany jak ten mój;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj nie wiem czy to możliwe... :loveu: Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 a tymczasem grzybobrania ciąg dalszy.... po leśnych harcach nastąpiło to co Hugole lubią najbardziej... Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 była też koleżanka... i walka o piłeczkę...;) Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 bigos napisał(a):Ale fajna ta koleżanka:razz::razz::razz: nooooo, czekoladka....ale niestety mało wyżłowata....:shake: Quote
Jupi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 gochgoch napisał(a):oto dowody piłeczka i nic więcej do szczęścia nie trzeba:lol: skąd ja to znam:evil_lol: Quote
Recommended Posts