Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gochgoch napisał(a):

A dzieki Ci Aniu za troskę....
łapka powoooli dochodzi do siebie...tymczasem Hugola rozrywa enrgia..nie pozwalamy mu biegać od PONAD TYGODNIA :-o bo mu pod jego własnym cięzarem się ta rana ciągle rozłaziła...
i on juz po prostu nie może...a my jeszcze bardziej niemozemy bo nas po prostu zamęcza piłeczką i żal nam,że się chłopak wyżyć nie może..po prostu nie mogę go na smyczy utrzymać.....:evil_lol:
pozdrawiamy!!!!!

Eh... Tak to już jest z wyżłowymi łapkami... Trzymamy kciuki za łapkę, a Precel i Bazyl przesyłają gorące lizki-pocieszacze dla Huga :)

Posted

Rul, Shikka, mamabazyla .. i pozostali przyjaciele!

pragniemy Wam powiedzieć, że łapka już w prawie doskonałej formie!!! (zabrzmiało jakbym conajmniej ogłaszała zamążpójście..:diabloti:). Dzisiaj było pierwsze pełne bieganie i wszyscy są szczęśliwi...
dziękujemy za wszystkie słowa wsparcia....:evil_lol::evil_lol:
POZDRAWIAMY!!!!

Posted

mamabazyla napisał(a):
Eh... zaglądam tu ciągle, a nowych zdjęć jak nie bylo tak nie ma:shake:

no... do obrony zostało półtora tygodnia...
a potem to jak zaczne fotografowac to jeszcze będziecie prosili, zebym przestała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

gochgoch napisał(a):

a potem to jak zaczne fotografowac to jeszcze będziecie prosili, zebym przestała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gosiu, nie chwaliłaś się:roll:
Oczywiście trzymamy z Bigoskiem kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:
Myzianko dla Hugolinka i całuski dla Ciebie:loveu:

Posted

gochgoch napisał(a):

To życzymy powodzenia na obrone !!!!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:
A jaki jest temat pracy i z jakiej dziedziny, jeśli można spytać??
PS Napewno nie będziemy prosić o przerwę w zdjęciach Hugolka:loveu::loveu:

Posted

[quote name='gochgoch']
pragniemy Wam powiedzieć, że łapka już w prawie doskonałej formie!!! (zabrzmiało jakbym conajmniej ogłaszała zamążpójście..:diabloti:). Dzisiaj było pierwsze pełne bieganie i wszyscy są szczęśliwi...
dziękujemy za wszystkie słowa wsparcia....:evil_lol::evil_lol:
POZDRAWIAMY!!!!

SUPER!!!:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

bigos napisał(a):
Gosiu, nie chwaliłaś się:roll:
Oczywiście trzymamy z Bigoskiem kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:
Myzianko dla Hugolinka i całuski dla Ciebie:loveu:

oj Kasiuuuu...
chwaliłam sie...ale moze akurat nie uważałas....
:evil_lol:
dzięki za całuski i w ogóle...:multi:

Posted

mamabazyla napisał(a):
To życzymy powodzenia na obrone !!!!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:
A jaki jest temat pracy i z jakiej dziedziny, jeśli można spytać??
PS Napewno nie będziemy prosić o przerwę w zdjęciach Hugolka:loveu::loveu:

temat pracy...ODSTRASZACZ STRACHÓW.. :)
dziedzina: Wzornictwo......:)
dzieki za kibicowanie!
Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='gochgoch']
dzieki za kibicowanie!
Pozdrawiamy!

O kurka wodna-brzmi intrygująco:roll::cool3::cool3::cool3:

oj Kasiuuuu...
chwaliłam sie...ale moze akurat nie uważałas....
:evil_lol:

Uppss, rzeczywiście:oops:

Posted

gochgoch napisał(a):

dzieki za kibicowanie!
Pozdrawiamy!

O rany to już zupełnie nie moja dziedzina!!!! Ale podoba mi się "Odstraszacz strachów" :cool3::cool3:
Życzę jeszcze raz powodzenia i kciuki trzymam mocno :)

Posted

mamabazyla napisał(a):
O rany to już zupełnie nie moja dziedzina!!!! Ale podoba mi się "Odstraszacz strachów" :cool3::cool3:
Życzę jeszcze raz powodzenia i kciuki trzymam mocno :)

WIELKIE DZIĘKI ZA TRZYMANIE KCIUKÓW!!!
A JAKAŻ JEST TWOJA DZIEDZINA MAMOBAZYLA?

Posted

[quote name='gochgoch']WIELKIE DZIĘKI ZA TRZYMANIE KCIUKÓW!!!
A JAKAŻ JEST TWOJA DZIEDZINA MAMOBAZYLA?

Moja dziedina to biologia :cool3: W przyszłym roku obrona, a praca mniej więcej taka: Transformacja bankiem genów mutantów aci+ Saccharomyces cerevisiae. Ale założę się, że oprucz mnie nikt nie jest zainetesowany tematem :eviltong: :eviltong:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Gosiu ???
Ja do Was zaglądam - a tu NIC ! Literalnie - NIC !
Ja rozumiem , że odstraszacz , że strachów ... ale żeby tak NIC ??? :shake:

HANIU...
JUŻ NA PRAWDĘ NIEDŁUGO.... (NAPARWDĘ?)

Posted

[quote name='Shikka']To wyrazy obraźliwe?? ;);););)

Shikka, nic z tych rzeczy!! Zaraz Ci wszystko wytłumaczę!! Genom Saccharomyces cerevisiae jest doskonałym modelem gemomu eukariotycznego. Jest stabilny, można szybko uzyskać dużą ilość materiału genetycznego, bo S. cerevisiae są łatwe w hodowli i kolejnie pokolenia następują po sobie bardzo szybko...
A cóż to jest to tajemnicze Saccharomyces cerevisiae???? To nic innego jak stare, poczciwe, znane wszystkim drożdże piekarnicze ;);)

Gochgoch, nie takie to okropne,straszne i niebezpieczne jakby sie mogło wydawać i jak uważają niektóre "autorytety". Nawet nie masz pjecia jak często korzystasz ze zdobyczy biotechnologii i inżynierii genetycznej w codziennym życiu ;)

Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz życzę z całego serca powodzenia na obronie!! Ja już to raz przeżywałam i nie jest tak strasznie :)

PS zaśmiecam trochę Hugolkową galerię, no ale cóż jak nie ma zdjęć...:shake::shake:

Posted

[quote name='mamabazyla'] Shikka, nic z tych rzeczy!! Zaraz Ci wszystko wytłumaczę!! Genom Saccharomyces cerevisiae jest doskonałym modelem gemomu eukariotycznego. Jest stabilny, można szybko uzyskać dużą ilość materiału genetycznego, bo S. cerevisiae są łatwe w hodowli i kolejnie pokolenia następują po sobie bardzo szybko...
A cóż to jest to tajemnicze Saccharomyces cerevisiae???? To nic innego jak stare, poczciwe, znane wszystkim drożdże piekarnicze ;);)

Gochgoch, nie takie to okropne,straszne i niebezpieczne jakby sie mogło wydawać i jak uważają niektóre "autorytety". Nawet nie masz pjecia jak często korzystasz ze zdobyczy biotechnologii i inżynierii genetycznej w codziennym życiu ;)

Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz życzę z całego serca powodzenia na obronie!! Ja już to raz przeżywałam i nie jest tak strasznie :)

PS zaśmiecam trochę Hugolkową galerię, no ale cóż jak nie ma zdjęć...:shake::shake:
Wychodzi na to że to proste...
Ale jedynym wyrazem którym zrozumiałam to "Drożdże" ;)