gochgoch Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 bigos .. cieszę się, że jesteś zadowolona!!!! :lol: leemonca .. dzięęęęki!!!! Quote
Hanna R. Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ale ja nie jestem zadowolona :diabloti: Gdzie nowe zdjęcia ??? :p Quote
gochgoch Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 oto bardzo proszę.. Hugo niczym wiejski burek ( nie umniejszając absolutnie wiejskim burkom!!!) wsuwa śniadanko ze starego, emaliowanego gara mojej babci....jak wakacje , to wakacje...my śpimy w śpiworkach..Hugo wsuwa z gara...:evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
gochgoch Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='*luthien*']:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: łoooooooo!!! HUGOLO!!! CUDNE Luthien!!!! :loveu: Quote
bonita Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='gochgoch'] Ale zajada strasznie fajna fotka;) ( ale w tej galerii takich wieeele:loveu: ) Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='gochgoch']Haniu dla Ciebie!!! Ooooo Kurka:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale ogon:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: On Lata!!!!!!!:crazyeye: BRAK SŁÓW!!!!!!!!!! NIESAMOWITE:mdleje: :mdleje: Same kości widać:wink: Gosiu Masz taki talent, że niewiem:mdleje:. Strasznie zazdroszcze takiego oka i wygibanego psa:evil_lol:. No po prostu brak słów... Quote
gochgoch Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 bonita .. witamy!!! i dziękujemy!!! *luthien* .. no, że Hugo lata to owszem fakt...:evil_lol: a kości..no po prostu piesio miał problemy żoładkowe dłuugo i taki schudniety ciągle był....biedaczek..cóż.. a za pochwały dziekujemy!!! nie ma co zazdrościć talentu..prędzej sprzętu do którego mamy dostęp.. i to nie ja tymi świat łami umiem operować...po ustawieniu oświetlenia to już leci...trzeba troszkę pieska 'potresować'...i już... Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='gochgoch'] *luthien* .. no, że Hugo lata to owszem fakt...:evil_lol: a kości..no po prostu piesio miał problemy żoładkowe dłuugo i taki schudniety ciągle był....biedaczek..cóż.. a za pochwały dziekujemy!!! nie ma co zazdrościć talentu..prędzej sprzętu do którego mamy dostęp.. i to nie ja tymi świat łami umiem operować...po ustawieniu oświetlenia to już leci...trzeba troszkę pieska 'potresować'...i już... Biedy Hugo... przytyje:cool3:A co do aparatu to też prawda... ja mam rozpadający się stary grat:shake: Quote
gochgoch Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 tu nawet nie aparat, ale oświetlenie jest instotne... Quote
aga1215 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='gochgoch']tu nawet nie aparat, ale oświetlenie jest instotne... powiem tylko och......................... [quote name='gochgoch'] Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cud, miód i orzeszki - on jest przecudowny :loveu: :loveu: a Ty Gosiu robisz świetne fotki :klacz: Quote
an3czka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='gochgoch'] Ja nie wiem co mam na te wszystkie cudowne fotki powiedzieć. Dlatego nie powiem nic!:eviltong: Quote
Cola Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='gochgoch']Cola .. no fajnie, że znowu nas odwiedziłaś...bardzo proszę nie robić już więcej zaległości..zaczynamy nowy materiał...Pani nie nadrobi...:mad::mad: ufff....bicia nie będzie :p bo materiał nadrobiony :cool3: a zaległości nie były spowodowane lenistwem, ale urlopem :multi: Jak zwykle super zdjęcia, ale to zasługa super psa Hugonka :loveu: Quote
gochgoch Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 aga1215 .. :grins: pozdrawiamy!!!! Daga_i_Oskar ..no już nie wiem co pisać jak mnie tak chwalicie... an3czka .. :errrr: :motz: Cola .. no to po urlopie...oczekuję czestych wizyt!!!!:lmaa: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 wierze, że ta galeria dotrze powyżej 1000 strony;) Takie piękne zdjęcia:loveu: Tylko bardzo mało:placz: Quote
Hanna R. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Gosiu, DZIĘKUJĘ ZA DEDYKACJĘ ! Pyszna była ! I prosze o jeszcze . :p Quote
gochgoch Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']wierze, że ta galeria dotrze powyżej 1000 strony;) Takie piękne zdjęcia:loveu: Tylko bardzo mało:placz: droga *luthien*! my tu nie idziemy na ilość-tylko na jakość!!! :wink: Quote
gochgoch Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, DZIĘKUJĘ ZA DEDYKACJĘ ! Pyszna była ! I prosze o jeszcze . :p jor łelkam Haniu!! a jeszcze już za chwileczke już za momencik... Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No i co Gosiu ??? Czekam - momencik dawno minął ... Coś za bardzo na tę jakość stawiasz :cool3: :cool3: :cool3: Quote
gochgoch Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 jak się Hugo wybrał w pole...część kolejna.. Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Tak, Tak, tak ! :loveu: Czy Hugonek po takich harcach ma brzuch jak biedronka ? Taki w kropki ??? Bo Gezesław jak najbardziej.. I jest mi go wtedy bardzo żal ... :loveu: Quote
Recommended Posts