gochgoch Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 WITAMY WSZYSTKICH W NASZEJ GALERII! oto HUGO !!! i jego pierwszy portret kiedy do nas przyjechał ... tylko udaje takiego poważnego faceta.. Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 No nareszcie:multi::multi::multi::multi: Bardzo ładny portrecik:loveu::loveu::loveu: Czekam na więcej zdjęć ( i spotkanie):lol: Quote
gochgoch Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 a tu w pełnej krasie... taki mały, że jeszcze oczka zezują...:lol: Quote
gochgoch Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 urodzony model..:loveu: maały tropiciel.. Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 No naprawdę piękny z niego model :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
anetta Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ALE!!!! Niesamowity, taki brzdac a jak juz pieknie pozuje!! CUDO! Nie ma co, jednak weimary maja to cos ze tak lubia pozowac :fadein: Jaki tluscioszek z niego :loveu::loveu::loveu: Quote
gośku. Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 CUDO CUDO! :loveu: { Ty jestes z Poznania? :oops: } Quote
gochgoch Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 A TO NASZE PIERWSZE BIEGANIE... STRASZNE MROZY..WSZYSTKO MARZNIE..TRZEBA UBRAĆ SWETEREK!!!:loveu: TAKIE ZAANGAŻOWANIE...:multi: I POTRECIK W SŁOŃCU.. DZIELNY POSZUKIWACZ PRZYGÓD HUGO DO ZADAŃ SPECJALNYCH...i pod kangura się można podszyć... PRZEZ CHWILĘ ODWAŻYŁEM SIĘ POBIEGAĆ NA GOLASKA:loveu::loveu::loveu: COŚ PYSZNEGO SIĘ W ŚNIEGU SCHOWAŁO.. ALE JESZCZE JESTEM NIEBORACZEK... Quote
Teklunia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='gochgoch'] hurra :multi: kolejny weimarek w galerii :multi: uwielbiam je ogladac, maja niesamowicie plastyczne gębusie Quote
KaRa_ Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 To kangur,zajac czy pies?:lol: :lol: :lol: Jeśli z Poznania to trzeba będzie jakiś spacerek skombinowac:cool3: Quote
anetta Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 REWELACYJNE!!!! Ja myslalam ze on jest prawie ze bialy, a to od tego slonca takie sie zrobil hihih Kameleonek malutki :lilangel: Usmialam sie widzac jego miny Quote
gochgoch Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 To kangur,zajac czy pies?:lol: :lol: :lol: Jeśli z Poznania to trzeba będzie jakiś spacerek skombinowac:cool3: jasne!!! my zawsze jesteśmy gotowi na wspólny spacerek!!!! na razie wyjezdzamy na półtora tygodnia, ale potem chętnie chętnie... choćby i na cytadeli...:lol: Quote
bigos Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosia gratuluję !Fotki są świetne:klacz::klacz::klacz: Quote
szaraduszka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Cudne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Draka uwielbia śnieg, uwielbia biegać w śniegu, uwielbia w nim nurkować, jak też uwielbiago jeść :evil_lol: Quote
beth_i_boogi Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 oooo matko jakie cudeńko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :smilecol: :smilecol: :smilecol: foteczki przepiękne:lol: :lol: :lol: Quote
gochgoch Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Draka uwielbia śnieg, uwielbia biegać w śniegu, uwielbia w nim nurkować, jak też uwielbiago jeść :evil_lol: no wiadomo! hugo traktował śnieg jak najlepsze lody..jadł i jadł...myślałam, że z tego sie zrobi zamknięte kółko - będzie jadł śnieg, przez co częściej siusiał, przez co częściej na spacerek, przez co częściej jadł śnieg:-D:-D:-D:-D :lol!::Dog_run: pozdrawiamy! Quote
gochgoch Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 NAJCUDOWNIEJ NA KOLANKACH - CZYLI MOJE CHŁOPAKI POKAZUJĄ ŁAPKI I PORTRECIK WE ŚNIE.. Quote
bigos Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='gochgoch']NAJCUDOWNIEJ NA KOLANKACH - CZYLI MOJE CHŁOPAKI POKAZUJĄ ŁAPKI I PORTRECIK WE ŚNIE.. Foteczki bardzo mi sie podobaja, dlatego z niecierpliwościa czekam na kolejne:loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Kolejny, cudny Weimarek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kati Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Hugo jest cudowny, a fotka podczas biegu najlepsza. :) Quote
gochgoch Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 dziekujemy za wszstkie słowa zachwytu!!! :multi::multi::multi: a teraz coś z zupełnie innej beczki :) SZARE NA CZARNYM.. czyli cały wdzięk modela :lol: Quote
Recommended Posts