mamanabank Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jak tam żyje Tobik? W całości tym razem? Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 W całości!Ale cały czas chłopaki próbują sił w stosunku jeden do drugiego... Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nasz cudny Tobi w objęciach naszych nowych pomocników: Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Podrywacz jeden,zbajerował Tinkę a teraz zaczepia Rudzię... Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Dziewczyny, a może zabierzemy w sobotę boks Tobiego na spacer? Quote
mamanabank Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 W pierwszym poście jest napisane, że Tobi ma ogłoszenia do 10 listopada, idę zatem do następnego psiaka z listy ogłoszeniowej. Kaju czy to Ty go ogłaszałaś? Ponowisz później ogłoszenia? Quote
kajkoowa Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 mamanabank napisał(a):W pierwszym poście jest napisane, że Tobi ma ogłoszenia do 10 listopada, idę zatem do następnego psiaka z listy ogłoszeniowej. Kaju czy to Ty go ogłaszałaś? Ponowisz później ogłoszenia? Tak ja ogłaszałam i tak, ponowię ;) Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tobi,Tina i Poldek biegali radośnie po schronisku...Tobi jest szalonym uroczym terierkiem...domu i spacerów mu trzeba ,zeby spalał energię ,która go rozsadza... Quote
mamanabank Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nie zbyt często mi się to zdarza, ale w przypadku Tobika nie potrafię pojąć, czemu nie ma zainteresowania... Quote
illa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Melduję się u ciebie Tobiku. Nie czytałam wszystkich postów ale tez się dziwię bo to taka uśmiechnięta mordka może jak mu zrobicie fotkę w całej okazałości to zrobi większe wrażenie?:razz: Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Tobi, taki uśmiechnięty psiak już dawno powinien budzić się w ciepłym posłanku, u boku swojego opiekuna! Quote
Belcia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 gdybym mogla to ja bym go wziela jest sliczny i podobny do mojego psa. teraz nie moge, nie ma mnie w polsce, a rodzice nie moga wziac 4psa do domu. ja szukam pracy, i jesli udaloby mi sie zoorganizowac jakos to bym go wziela chetnie.... tylko nie wiem jak dlugo to potrwa..... :( ja widzialam go pierwszego dnia jak trafil do schroniska z taka ruda sunia piekna. ja akurat przyjechalam przywiezc paczki. juz wtedy wpadl mi w oko, on i ta sunia wlasnie, nie wiem co z nia sie stalo,bo nie widze jej na stronie schroniska. mialam nadzieje,ze do tej pory juz znalazl dom:(on i ona. no nic, musialam sie podzielic moim smutkiem,ze nie moge go wziac:( buuu Quote
mamanabank Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Przejrzałam cały wątek, Tobi chyba nie siedział z rudą suczką, tam był Antek, Romek, Tina, a Kora chyba siedziała z Lolkiem prawda? Quote
mamanabank Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 aaaaaaaaaaaaa, no raczej.... :-) Pusia ma już dom :-) http://www.dogomania.pl/threads/188544-Pusia-d%C5%82ugow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-MA-DOM/page5 (ale wiecie co, psiaków jest tyle, że musiałam sprawdzić jak wyglądała Pusia, starość nie radość!) Quote
Belcia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 tak! to ona;) och jak dobrze w takim razie ze juz ma domek,uffff. one nie siedzialy razem, bo to byl pierwszy dzien w schronisku to byly oddzielnie. ale sie ucieszylam,ze ma domek!!! super. no tylko ten Tobi.... Quote
Belcia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 a jak on w ogole z innymi psami? w rodzinie mamy 3kundelki ( strasza suczka, chlopak podobny do niego i mala dziewczynka podobna do Pusi). tak jestem ciekawa jakby to wygladalo.. bo tak czytam,ze on sie pogryzl z jakimis pieskami? Quote
mamanabank Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Tobi to mała zadziora, ma charakter terriera i przypomina border terriera nawet z urody. W stosunku do ludzi jest słodki i przyjazny, cukierek. Z suczkami nie ma zatargów, pewnie i nie każdego psa będzie zaczepiał, tylko niektóre, o pewności siebie zbliżonej do tej, którą ma Tobi i podobnym temperamencie. :-) Quote
Romka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='mamanabank']Tobi to mała zadziora, ma charakter terriera i przypomina border terriera nawet z urody. W stosunku do ludzi jest słodki i przyjazny, cukierek. Z suczkami nie ma zatargów, pewnie i nie każdego psa będzie zaczepiał, tylko niektóre, o pewności siebie zbliżonej do tej, którą ma Tobi i podobnym temperamencie. :-) Swięte słowa Mamanabank...a pusi zupełnie nie pamiętałam.swoją drogą domek trzeba nawiedzić poadopcyjnie... Quote
Romka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Dostałam zapytanie w sprawie Tobiego ...czy Tobi mógłby mieszkać w budzie ,w domku z ogródkiem? Quote
Recommended Posts