Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):
W pierwszym poście jest napisane, że Tobi ma ogłoszenia do 10 listopada, idę zatem do następnego psiaka z listy ogłoszeniowej. Kaju czy to Ty go ogłaszałaś? Ponowisz później ogłoszenia?

Tak ja ogłaszałam i tak, ponowię ;)

Posted

Tobi,Tina i Poldek biegali radośnie po schronisku...Tobi jest szalonym uroczym terierkiem...domu i spacerów mu trzeba ,zeby spalał energię ,która go rozsadza...

Posted

Melduję się u ciebie Tobiku.
Nie czytałam wszystkich postów ale tez się dziwię bo to taka uśmiechnięta mordka może jak mu zrobicie fotkę w całej okazałości to zrobi większe wrażenie?:razz:

Posted

gdybym mogla to ja bym go wziela jest sliczny i podobny do mojego psa. teraz nie moge, nie ma mnie w polsce, a rodzice nie moga wziac 4psa do domu. ja szukam pracy, i jesli udaloby mi sie zoorganizowac jakos to bym go wziela chetnie.... tylko nie wiem jak dlugo to potrwa..... :( ja widzialam go pierwszego dnia jak trafil do schroniska z taka ruda sunia piekna. ja akurat przyjechalam przywiezc paczki. juz wtedy wpadl mi w oko, on i ta sunia wlasnie, nie wiem co z nia sie stalo,bo nie widze jej na stronie schroniska. mialam nadzieje,ze do tej pory juz znalazl dom:(on i ona. no nic, musialam sie podzielic moim smutkiem,ze nie moge go wziac:( buuu

Posted

tak! to ona;) och jak dobrze w takim razie ze juz ma domek,uffff. one nie siedzialy razem, bo to byl pierwszy dzien w schronisku to byly oddzielnie. ale sie ucieszylam,ze ma domek!!! super. no tylko ten Tobi....

Posted

a jak on w ogole z innymi psami? w rodzinie mamy 3kundelki ( strasza suczka, chlopak podobny do niego i mala dziewczynka podobna do Pusi). tak jestem ciekawa jakby to wygladalo.. bo tak czytam,ze on sie pogryzl z jakimis pieskami?

Posted

Tobi to mała zadziora, ma charakter terriera i przypomina border terriera nawet z urody. W stosunku do ludzi jest słodki i przyjazny, cukierek. Z suczkami nie ma zatargów, pewnie i nie każdego psa będzie zaczepiał, tylko niektóre, o pewności siebie zbliżonej do tej, którą ma Tobi i podobnym temperamencie. :-)

Posted

[quote name='mamanabank']Tobi to mała zadziora, ma charakter terriera i przypomina border terriera nawet z urody. W stosunku do ludzi jest słodki i przyjazny, cukierek. Z suczkami nie ma zatargów, pewnie i nie każdego psa będzie zaczepiał, tylko niektóre, o pewności siebie zbliżonej do tej, którą ma Tobi i podobnym temperamencie. :-)
Swięte słowa Mamanabank...a pusi zupełnie nie pamiętałam.swoją drogą domek trzeba nawiedzić poadopcyjnie...