Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Możesz pisać i po chińsku, najwazniejsze, że jesteś :-D

Ja też się cieszę,jesteśmy teraz tylko we 3 bo Kajka wyjechała i Andzike takze.O i jeszcze Paula,zapomniałam.

Posted

mamanabank napisał(a):
No i tak ładnie konkluzja się układa: REWELACJA, ŻE JESTEŚMY!!!

A żebyś wiedziała!Bez nas te psiaki nie byłyby takie szczęśliwe i nadal siedziałyby w schronisku.Jak nie chce mi się wejść na forum to zawsze o tym myślę!REWELACJA,ŻE JESTEŚMY!One bez nas nie znajda dobrych domów.

Posted

Tobi jest w lecznicy, bo pogryzł go jakiś maluch. Ale jest w dobrej kondycji, widziałyśmy go dzisiaj zawożąc Cynka, swoją drogą chciał Cynka zeżreć, gdy ten został wprowadzony do sąsiedniego boksu w lecznicy.

Posted

A to Tobi w lecznicy:
[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/49815969d34e21dedba729e745d70439,10,19,0.jpg[/IMG]
Kuruje łapkę i do poniedziałku będzie w lecznicy,Tobi pewnie woli byc w lecznicy niz w schronisku choć dostaje zastrzyki.

• 2 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):

O rany ,masz rację,bardzo przypomina.W sobotę był na spacerku poza schroniskiem,bardzo był szczęsliwy.Potem była mała awanturka z Romkiem ale wszystko skończyło się dobrze.