Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 I jeszcze kilka zdjęć Tobiego,może przydadzą się do ogłoszeń! Quote
Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Oczywiście!Ogłoszeń mu trzeba i domek znajdzie.Dziś wybroniłam go przed losem samotnego psa na pustej działce.Może napiszesz jakiś fajny tekst?A ja poproszę Bahlsę albo wrzucę na bazarek i dam zarobić skarpecie. Quote
Figafiga Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ale on mi się z Drapakiem kojarzy, szorstkowłosa mordeczka ;-) mam nadzieję, że wydobrzeje po pogryzieniu.. Quote
kajkoowa Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Figafiga napisał(a):Ale on mi się z Drapakiem kojarzy, szorstkowłosa mordeczka ;-) mam nadzieję, że wydobrzeje po pogryzieniu.. A mi się jeszcze bardziej z Drapakiem kojarzy nasza osiedlowa przybłęda, Fuks. Strasznie garnie się do ludzi choć psy trzyma na dystans, świetny pies. Tobi, bardzo dobrze, ze zdrowiejesz! Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Dzisiejszy Tobi .Fuks też dotarł dzis do schroniska. Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Czy Mamanabank może zrobić tekst do ogłoszeń dla naszego Tobiego?Może Bahlsa,chciałaby zrobic mu ogłoszenia.Mamanabank zrób ten tekst a potem poprosimy o ogłoszenia.On jest taki młody,ze ma szanse. Quote
mamanabank Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Oczywiście, dzisiaj już nie dam rady,a le do końca tygodnia powinnam coś naskrobać. Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Twój fajny tekst i zdjęcia i Tobi zaraz będzie w domku. Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Tobi z zachowania przypomina mi teraz Tolusia ,tak samo pierwszy przy kratach boksu i tak samo pierwszy gotowy do spacerku.Ahoj przygodo! Quote
mamanabank Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Tobik jest takim fajnym radosnym psiakiem, szczęście ma wypisane na pysiu. Quote
Paula03 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A ja powiem, że Tobi to łobuz rzucił się dzisiaj na Romka, na szczęście nikomu nic się nie stało! Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 W piątek było spokojnie ale Romuś na wszelki wypadek stał za Tinką a nie obok Tobiego. Quote
Figafiga Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Tobi pamięta zaczepki Romka i Antka i teraz chce się odegrać. Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Figafiga napisał(a):Tobi pamięta zaczepki Romka i Antka i teraz chce się odegrać. Patrz pan ,jaki pamiętliwy!:lol: Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No, widzę, że ktoś stanął w obronie Tobika, dziękuję w jego imieniu :-) O tekście myślę, nie bijcie! Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 TOBI - radosny i ufny terierkowaty psiak Tobi jest uosobieniem szczęścia. Emanuje z niego radość i ufność. Poszukuje przyjaciela człowieka, z którym będzie mógł dzielić się całym sobą. Jest młodym około rocznym psem, bardzo energicznym i niewielkim. Chętnie będzie towarzyszył swojemu panu w codziennych zajęciach i długich spacerach. Kontakt i uwaga człowieka są dla niego nagrodą najcenniejszą... Jednak siedzi zamknięty w schroniskowym boksie, gdzie nikt nie rzuci mu piłki, nie poklepie przyjaźnie po łebku... skazany na samotność. Adoptując Tobiego ofiarujesz mu to, czego potrzebuje najbardziej, Twoją obecność, w zamian szczęście otrzymasz gratis!! Tobi jest odrobaczony i zaszczepiony, przed adopcją zostanie wykastrowany. Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Mam 2 bazarki: http://www.dogomania.pl/threads/190525-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-d%C5%82ug-Zulusa-5z%C5%82-komplet-do-31.08!!!/page2 http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-%29 nie patrzcie na cenę,tylko powiedzcie mi ,który jest lepszy. Tobiego podrzuciłabym do Bahlsy z wielką prośba.A na pozostałych zamówię ogłoszenia dla naszych psiaków.DLA KTÓRYCH PSIAKÓW?To jest moje pytanie Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Napisałam tekst dla Tobiego, jest na poprzedniej stronie. Romka, jest kilka nowych psiaków ale brakuje zdjęć dobrych. Moje propozycje to Fuks, Cynek, Czacza, Czaczi, no ale zdjęć jeszcze nie ma. Na bazarki zajrzałam, ale kompletnie nie potrafię wybrać! Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Moze nasze specjalistki od bazarków doradzą!Paula i Kajka proszę o radę.Mamanabank zobacz,które "stare" psiaki mogłyby być ogłaszane,jak sądzisz? Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Które zdjęcia Tobiego?I trzeba poprosić Bahlsę,jak ona zrobi to mam spokojną głowę.a może powtórzyć ogłoszenia dla Antka i Romka bo niektóre wygasły? Quote
kajkoowa Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Mi się wydaje, ze ten 60 ogłoszeń, bo im więcej tym lepiej! Quote
Recommended Posts