Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście!Ogłoszeń mu trzeba i domek znajdzie.Dziś wybroniłam go przed losem samotnego psa na pustej działce.Może napiszesz jakiś fajny tekst?A ja poproszę Bahlsę albo wrzucę na bazarek i dam zarobić skarpecie.

Posted

Figafiga napisał(a):
Ale on mi się z Drapakiem kojarzy, szorstkowłosa mordeczka ;-) mam nadzieję, że wydobrzeje po pogryzieniu..

A mi się jeszcze bardziej z Drapakiem kojarzy nasza osiedlowa przybłęda, Fuks. Strasznie garnie się do ludzi choć psy trzyma na dystans, świetny pies.

Tobi, bardzo dobrze, ze zdrowiejesz!

Posted

Czy Mamanabank może zrobić tekst do ogłoszeń dla naszego Tobiego?Może Bahlsa,chciałaby zrobic mu ogłoszenia.Mamanabank zrób ten tekst a potem poprosimy o ogłoszenia.On jest taki młody,ze ma szanse.

Posted

TOBI - radosny i ufny terierkowaty psiak

Tobi jest uosobieniem szczęścia. Emanuje z niego radość i ufność. Poszukuje przyjaciela człowieka, z którym będzie mógł dzielić się całym sobą. Jest młodym około rocznym psem, bardzo energicznym i niewielkim. Chętnie będzie towarzyszył swojemu panu w codziennych zajęciach i długich spacerach. Kontakt i uwaga człowieka są dla niego nagrodą najcenniejszą... Jednak siedzi zamknięty w schroniskowym boksie, gdzie nikt nie rzuci mu piłki, nie poklepie przyjaźnie po łebku... skazany na samotność.

Adoptując Tobiego ofiarujesz mu to, czego potrzebuje najbardziej, Twoją obecność, w zamian szczęście otrzymasz gratis!!
Tobi jest odrobaczony i zaszczepiony, przed adopcją zostanie wykastrowany.

Posted

Mam 2 bazarki:
http://www.dogomania.pl/threads/190525-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-d%C5%82ug-Zulusa-5z%C5%82-komplet-do-31.08!!!/page2
http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-%29
nie patrzcie na cenę,tylko powiedzcie mi ,który jest lepszy.
Tobiego podrzuciłabym do Bahlsy z wielką prośba.A na pozostałych zamówię ogłoszenia dla naszych psiaków.DLA KTÓRYCH PSIAKÓW?To jest moje pytanie

Posted

Napisałam tekst dla Tobiego, jest na poprzedniej stronie.

Romka, jest kilka nowych psiaków ale brakuje zdjęć dobrych. Moje propozycje to Fuks, Cynek, Czacza, Czaczi, no ale zdjęć jeszcze nie ma.

Na bazarki zajrzałam, ale kompletnie nie potrafię wybrać!

Posted

Moze nasze specjalistki od bazarków doradzą!Paula i Kajka proszę o radę.Mamanabank zobacz,które "stare" psiaki mogłyby być ogłaszane,jak sądzisz?

Posted

Które zdjęcia Tobiego?I trzeba poprosić Bahlsę,jak ona zrobi to mam spokojną głowę.a może powtórzyć ogłoszenia dla Antka i Romka bo niektóre wygasły?