Figafiga Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 hm, a ja na lampę do swojego zbieram i zbieram i uzbierać nie moge , bo ciągłe wydatki...marzy mi się ta Quote
kajkoowa Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Paula03 napisał(a):To ja wam powiem, że aparatu się nie opłaca naprawiać, bo to przerasta koszty kupna... I chyba będę musiała zbierać kasę na nowy aparat, ale nie kupię byle jakiego, tylko już lepszy, więc zanim uzbieram to może po wakacjach będę mieć... No jak paula będziesz miała lustro to tylko ja zostanę z cyfrówką :D Quote
Figafiga Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 są lustrzanki i "lustrzanki", a najgorsze jest to, że niektórzy nie potrafią się nimi obsługiwać i wychodzą gorsze zdjęcia niż z kompaktów ;-) jakby co Paula to pytaj to podpowiem z aparatem. Kaja mój TZ miał kompakt taki jak Twój, a zdjęcia wyczarowane były ;-) wystarczy spojrzeć do Twojej galerii, jeszcze program do obróbki i jest git. Quote
Romka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Oj tak Tobiemu przydałyby się zdjęcia ciotki Figi! Quote
sylwiaso Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Tobisiu!laski i łąki czekają na Ciebie jesteś niesamowity!!!! Quote
Romka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Tak masz rację ,laski i łąki czekaja. Terierki latem powinny szalec na spacerach. Quote
Paula03 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Kaja10014 napisał(a):No jak paula będziesz miała lustro to tylko ja zostanę z cyfrówką :D No nie wiem zanim ja uzbieram to ty już dawno będziesz mieć! Figafiga napisał(a):są lustrzanki i "lustrzanki", a najgorsze jest to, że niektórzy nie potrafią się nimi obsługiwać i wychodzą gorsze zdjęcia niż z kompaktów ;-) jakby co Paula to pytaj to podpowiem z aparatem. Kaja mój TZ miał kompakt taki jak Twój, a zdjęcia wyczarowane były ;-) wystarczy spojrzeć do Twojej galerii, jeszcze program do obróbki i jest git. Dobra, a więc pytam: Figa, jaki poleciłabyś mi aparat? Taki dobry, prosty w obsłudze i co najważniejsze nie za drogi? ;) Quote
kajkoowa Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Figafiga napisał(a):Kaja mój TZ miał kompakt taki jak Twój, a zdjęcia wyczarowane były ;-) wystarczy spojrzeć do Twojej galerii, jeszcze program do obróbki i jest git. Tak Figa, ale focenie kwiatków czy też mojego kundla to zupełnie inna historia, bo focenie psiaków ze schronu jest trudniejsze ;) Mi się marzy Nikonek D90 :loveu: Ale to dalekie marzenie... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Romka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Kajka nie grzesz!Robisz bardzo ładne zdjęcia!Bardzo.Bierzemy Tobiego na spacerek w sobotę,pewnie bedzie juz po kwaranntanie! Quote
Paula03 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Kaja10014 napisał(a):Tak Figa, ale focenie kwiatków czy też mojego kundla to zupełnie inna historia, bo focenie psiaków ze schronu jest trudniejsze ;) Mi się marzy Nikonek D90 :loveu: Ale to dalekie marzenie... Bardzo dalekie, bo do sierpnia to bardzo daleko ;) A ja myślę o Canonie 450d, ale jeszcze nie wiem. Romka napisał(a):Kajka nie grzesz!Robisz bardzo ładne zdjęcia!Bardzo.Bierzemy Tobiego na spacerek w sobotę,pewnie bedzie juz po kwaranntanie! No to Tobi szykuj się na sobotę! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Tobi to mały terrorysta czyli prawdziwy terierek!Rządzi w w boksie i ustawia wszystkie psiaki.Najbardziej ucierpiał Antos(pogryziona łapka o łepek) oraz Romus ,który nie dochodzi do jedzenia.Także Pusia jedyna suczka w tym towarzystwie nie ma lekko,została przegoniona od miski z wodą! Quote
Paula03 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Trzeba szybko zacząć ogłaszać Tobiego, bo jego obecność w schronisku nie wróży nic dobrego dla innych psów... Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wrzucajcie zdjęcia z soboty to spróbujemy wysłać go do Bhalsy! Quote
Paula03 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Kaja ma zdjęcia to pewnie jutro doda :) A tu Tobi jeszcze w kwarantanniku: Quote
Figafiga Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Kaju ja też chciałam D90, ale wolałam puszkę tańszą kupić i porządniejszy obiektyw, nie brałam kita - podstawoego obiektywu tylko dobierałam inny, nie raz nie trzeba puszki drogiej kupować, żeby mieć dobre zdjęcia ;-) Quote
kajkoowa Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Figafiga napisał(a):Kaju ja też chciałam D90, ale wolałam puszkę tańszą kupić i porządniejszy obiektyw, nie brałam kita - podstawoego obiektywu tylko dobierałam inny, nie raz nie trzeba puszki drogiej kupować, żeby mieć dobre zdjęcia ;-) Wiem Figa, wiem :) Być może dostanę na urodziny i sobie przeglądam aparaty, na pewno będzie Nikon a co do modelu to ciągle się zastanawiam ;) Quote
Romka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No to dopiero będa zdjęcia zwierzaków!Jak tam zdjęcia Tobiego? Quote
Romka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Tobik spokorniał!Ma chory ogonek tuż u nasady i podejrzewamy,ze jest to dzieło Antosia lub Romusia.Dlaczego?Romus przy nas ugryzł Tobiego w ogon i utrafił chyba w czuły punkt ,bo Tobi schował się między nasze nogi.Zabrałysmy Tobiego do lecznicy dostał leki i maść.Pani doktor obejrzy go w tygodniu.Wygląda to tak jakby po obu stronach ogona miał czerwone wybrzuszenie.Tobi był zachwycony jazdą samochodem i rozdawał całusy.Jest grzeczniejszy,koledzy chyba znależli na niego sposób.;) Quote
Figafiga Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Och ten Romek, boi się, że może być zdominowany i atakuje większego, oby się nie doigrał. Quote
Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Tobi "załatwił"Antka,który ma pogryzioną mordkę a Romuś jak sądzimy "załatwił"Tobiego gryząc go w ogon. Quote
Recommended Posts