UBOCZE Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Belcia']i jak Tobcio w nowym domku??[/QUOTE] Z pewnością mu bardzo dobrze!!!:loveu::loveu::loveu: Dziś Ania na spacerze z Miśką go widziała w towarzystwie Pani i suni Dony . Radosnego, z podniesionym ogonkiem, zachęcającego do zabawy... :lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nie ma za co! Tobiś to szczęściarz!!!:loveu::loveu::loveu: Dziś z kolei ja byłem z Misią na dłuszym spacerze i widzieliśmy się z Panią Basią a także z Doną i Tobisiem.:lol: Z Tobisia niesamowity żywiołek, a Misia też przy nim bardziej żwawa.:lol: Pychol Tobiego na okrągło uchachany, ciekawy wszystkiego, widać, że chce korzystać ze wszelakich radości, do jakich teraz ma dostęp. Pani Basia mówi, że chciała mu zrobić w domu fotki, ale on taki wszędobylski, ze trudno uchwycić go w kadrze...:evil_lol: Żałuję, że nie wziąłem na spacer aparatu... Ale już dogadaliśmy się, że teraz, gdy jest już ciepło, będziemy wybierali się pod Las Kabacki, a wtedy Tobisiowi sesję w trakcie jego zabaw wypstrykamy...;) Quote
Romka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='UBOCZE']Nie ma za co! Tobiś to szczęściarz!!!:loveu::loveu::loveu: Dziś z kolei ja byłem z Misią na dłuszym spacerze i widzieliśmy się z Panią Basią a także z Doną i Tobisiem.:lol: Z Tobisia niesamowity żywiołek, a Misia też przy nim bardziej żwawa.:lol: Pychol Tobiego na okrągło uchachany, ciekawy wszystkiego, widać, że chce korzystać ze wszelakich radości, do jakich teraz ma dostęp. Pani Basia mówi, że chciała mu zrobić w domu fotki, ale on taki wszędobylski, ze trudno uchwycić go w kadrze...:evil_lol: Żałuję, że nie wziąłem na spacer aparatu... Ale już dogadaliśmy się, że teraz, gdy jest już ciepło, będziemy wybierali się pod Las Kabacki, a wtedy Tobisiowi sesję w trakcie jego zabaw wypstrykamy...;)[/QUOTE] Ubocze ,koniecznie...dziękuję za relacje!Rozmawiałam z panią Tobiego,mały naśladuje we wszystkim Donę,nawet uczy się bawić zabawkami,jest grzeczny,nie lubi wszystkich psiaków ale da się go odwołać i jak na razie nie sprawia zawodu.Ma nową fryzurę,trochę bolało go ucho,ale już wszystko w porządku...Ubocze,koniecznie zdjęcia,prosimy!:lol::lol: Quote
Belcia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ale sie ciesze!!! baaardzo! tyle czasu malutki czekal!!! niech sie sprawuje dobrze niunius kochany! bede zagladac jeszcze, bo czekam na zdjecia:P pozdrawiam! calusy dla Tobcia!! Quote
Belcia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 i jak sie sprawuje Tobi? mozna liczyc na jakies zdjecia z jego nowego zycia?? :) chociaz jedno:) sciskam lape! Quote
UBOCZE Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Belcia napisał(a):i jak sie sprawuje Tobi? mozna liczyc na jakies zdjecia z jego nowego zycia?? :) chociaz jedno:) sciskam lape! Cierpliwości Belciu!:lol: Wczoraj byliśmy umówieni z Pańcią na fotki, ale w ostatniej chwili przełożylismy na za parę dni. Pogoda też nie dopisała, nie było słonka. Pisałem o tym na wątku mojej Miśki, też łowickiej. Będzie fotka niejedna, obiecuję.;) Quote
Romka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 UBOCZE napisał(a):Cierpliwości Belciu!:lol: Wczoraj byliśmy umówieni z Pańcią na fotki, ale w ostatniej chwili przełożylismy na za parę dni. Pogoda też nie dopisała, nie było słonka. Pisałem o tym na wątku mojej Miśki, też łowickiej. Będzie fotka niejedna, obiecuję.;) Ja już się cieszę...;) Quote
UBOCZE Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Tobiś dzisiaj na spacerku ze swoją ukochaną Pańcią...:lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Miał być Tobiś na jednej fotce z Miśką. Wyszło, co wyszło...:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Jest żywiołkiem, że trudno go uchwycić w kadrze. Te fotki nie oddają pełni uroku Tobisia. Najwspanialsze pozy i miny szybko zmieniały się, zanim zdążyłem pstryknąć.. Cieszy się, bawi, lata cały czas z podniesionym ogonem. Ale też bardzo grzecznie chodzi na smyczy i jest kochany...:lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 A tu dwa łowiczaki poszłyyyy...:evil_lol: Jeden za drugim, a raczej drugą!;) Quote
UBOCZE Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Przy okazji następnego spaceru obiecuję zrobić fotki lepsze - to znaczy jeszcze lepiej oddające piękno Tobisia. Bo naprawdę jest on zjawiskowy!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
UBOCZE Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Chyba też muszę coś zmienić w aparacie. Bo wychodzi mi taki impresjonizm... Quote
Romka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ubocze dziękuję bardzo,bardzo:lol::lol::lol:...Tobiś ma chyba nową fryzurę :lol:a pychol uśmiechnięty od ucha do ucha...miło się patrzy na tak szczęśliwego psa...:lol: Quote
UBOCZE Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nie ma za co!!!:loveu: Następnym razem postaram się o lepszą jakość, by lepiej oddawała urok Tobisia. No i nie zmieściłem w kadrze Dony - współdomowniczki Tobisia, ale co się odwlecze, to nie uciecze...;) Quote
Belcia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Piekny!!!! dzieki za zdjecia:) sliczy Tobcio!!! ale sie ciesze, ze ma taki dobry domek!! :D Quote
UBOCZE Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Wrzucimy jeszcze jedną fotkę, lekko impresjonistyczną...:lol: Quote
UBOCZE Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 A tu pozujemy i jesteśmy z siebie dumni!:loveu: Tobiś z Panią Basią serdecznie pozdrawiają!!!:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 A my serdecznie pozdrawiamy p.Basię i Tobiśka...no i obydwoje całujemy mocno!:lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dziś też spotkałem na spacerze Panią Basię z psiakami. Tobi korzysta ze szczęścia pełną parą. Jego współdomowniczka - starsza Dona miała teraz duże kłopoty zdrowotne,ale jest już znacznie lepiej i lata uśmiechnięta. Może niedługo uda się zrobić sesję...;) Quote
Romka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 UBOCZE napisał(a):Dziś też spotkałem na spacerze Panią Basię z psiakami. Tobi korzysta ze szczęścia pełną parą. Jego współdomowniczka - starsza Dona miała teraz duże kłopoty zdrowotne,ale jest już znacznie lepiej i lata uśmiechnięta. Może niedługo uda się zrobić sesję...;) Ubocze,jestem teraz w stałym kontakcie z p.Basią,więc wszystko wiem...sesja zdjęciowa to jest to na co wszyscy czekamy!:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts