Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten pierwszy bazarek ma mniej stron, ale są tam niezbędne strony, natomiast nie wiem jak ten drugi, bo nie napisali w ogóle na jakich stronach ogłaszają...
Ja napisałam na głównym, że można Fuksa, można jeszcze Czacziego, bo jest śliczny i szybko znajdzie domek, tylko najpierw Kaja założy mu wątek :)

A co do Tobiego to może zabierzemy go z Kają w sobotę na sesję, co wy na to?

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny jak wiecie zamówiłam ogłoszenia na bazarku tym mniejszym.Bo zanim napisałyście ja juz zamówiłam.Tobi i Antek idę do bahlsy w nastepnym tygodniu.Kaja robi psiakom ze swoich watków ,potem zobaczymy,które jeszcze i tez ogłosimy!

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny jak wiecie zamówiłam ogłoszenia na bazarku tym mniejszym.Bo zanim napisałyście ja juz zamówiłam.Tobi i Antek idę do bahlsy w nastepnym tygodniu.Kaja robi psiakom ze swoich watków ,potem zobaczymy,które jeszcze i tez ogłosimy!

Romciu ja właśnie robię swoim psiakom a Tobi, który idzie do bahlsy także jest z mojego wątku. Nie dałoby się go podmienić na innego psiaka? Tobiego mogłabym pojutrze ogłosic.

Posted

No to napisz,który mógłby pójśc do bahlsy?Bo tekst ogłoszenia Tobiego juz masz wyżej a zdjęcia tez pewnie juz są.Może Hera?jak jest baster to może Hera.Co o tym myślisz?

Posted

I ma pogryziony przez Romka pyszczek.Romek nie ma pogryzionego.I to własnie jest ciekawe bo Tobi jest 2 razy większy od Romusia.Ale widać,ze Tobi jak tylko moze szuka zaczepki,zeby przyłozyć Romusiowi...pewnie za to obicie pyszczydła...

Posted

Romek to chyba dostaje za wygląd :-D
Pewnie zamemłał Tobika tym wystającym zębem, którego trzeba się strzec jak haka Kapitana Hucka :-D

Tobi faktycznie doskakuje, ale pewnie nie gryzie zbyt mocno, skoro Romek nadal jest cały.

Posted

I miałam juz pierwszy telefon z Gdańska.Pani pytała gdzie znajduje się Tobi bo identycznego psiaka miała w domu i zgubił się.Doszła do wniosku,ze to jednak nie ten bo Łowicz od Gdańska daleko.Zachęcałam do adopcji Tobiego.