Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Belcia']i jak Tobcio w nowym domku??[/QUOTE]

Z pewnością mu bardzo dobrze!!!:loveu::loveu::loveu:

Dziś Ania na spacerze z Miśką go widziała w towarzystwie Pani i suni Dony . Radosnego, z podniesionym ogonkiem, zachęcającego do zabawy... :lol::lol::lol:

Posted

Nie ma za co! Tobiś to szczęściarz!!!:loveu::loveu::loveu:

Dziś z kolei ja byłem z Misią na dłuszym spacerze i widzieliśmy się z Panią Basią a także z Doną i Tobisiem.:lol: Z Tobisia niesamowity żywiołek, a Misia też przy nim bardziej żwawa.:lol: Pychol Tobiego na okrągło uchachany, ciekawy wszystkiego, widać, że chce korzystać ze wszelakich radości, do jakich teraz ma dostęp. Pani Basia mówi, że chciała mu zrobić w domu fotki, ale on taki wszędobylski, ze trudno uchwycić go w kadrze...:evil_lol:
Żałuję, że nie wziąłem na spacer aparatu...
Ale już dogadaliśmy się, że teraz, gdy jest już ciepło, będziemy wybierali się pod Las Kabacki, a wtedy Tobisiowi sesję w trakcie jego zabaw wypstrykamy...;)

Posted

[quote name='UBOCZE']Nie ma za co! Tobiś to szczęściarz!!!:loveu::loveu::loveu:

Dziś z kolei ja byłem z Misią na dłuszym spacerze i widzieliśmy się z Panią Basią a także z Doną i Tobisiem.:lol: Z Tobisia niesamowity żywiołek, a Misia też przy nim bardziej żwawa.:lol: Pychol Tobiego na okrągło uchachany, ciekawy wszystkiego, widać, że chce korzystać ze wszelakich radości, do jakich teraz ma dostęp. Pani Basia mówi, że chciała mu zrobić w domu fotki, ale on taki wszędobylski, ze trudno uchwycić go w kadrze...:evil_lol:
Żałuję, że nie wziąłem na spacer aparatu...
Ale już dogadaliśmy się, że teraz, gdy jest już ciepło, będziemy wybierali się pod Las Kabacki, a wtedy Tobisiowi sesję w trakcie jego zabaw wypstrykamy...;)[/QUOTE]
Ubocze ,koniecznie...dziękuję za relacje!Rozmawiałam z panią Tobiego,mały naśladuje we wszystkim Donę,nawet uczy się bawić zabawkami,jest grzeczny,nie lubi wszystkich psiaków ale da się go odwołać i jak na razie nie sprawia zawodu.Ma nową fryzurę,trochę bolało go ucho,ale już wszystko w porządku...Ubocze,koniecznie zdjęcia,prosimy!:lol::lol:

Posted

ale sie ciesze!!! baaardzo! tyle czasu malutki czekal!!! niech sie sprawuje dobrze niunius kochany! bede zagladac jeszcze, bo czekam na zdjecia:P pozdrawiam! calusy dla Tobcia!!

• 2 weeks later...
Posted

Belcia napisał(a):
i jak sie sprawuje Tobi? mozna liczyc na jakies zdjecia z jego nowego zycia?? :) chociaz jedno:) sciskam lape!

Cierpliwości Belciu!:lol: Wczoraj byliśmy umówieni z Pańcią na fotki, ale w ostatniej chwili przełożylismy na za parę dni. Pogoda też nie dopisała, nie było słonka. Pisałem o tym na wątku mojej Miśki, też łowickiej. Będzie fotka niejedna, obiecuję.;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Cierpliwości Belciu!:lol: Wczoraj byliśmy umówieni z Pańcią na fotki, ale w ostatniej chwili przełożylismy na za parę dni. Pogoda też nie dopisała, nie było słonka. Pisałem o tym na wątku mojej Miśki, też łowickiej. Będzie fotka niejedna, obiecuję.;)

Ja już się cieszę...;)

Posted

Jest żywiołkiem, że trudno go uchwycić w kadrze. Te fotki nie oddają pełni uroku Tobisia. Najwspanialsze pozy i miny szybko zmieniały się, zanim zdążyłem pstryknąć.. Cieszy się, bawi, lata cały czas z podniesionym ogonem.
Ale też bardzo grzecznie chodzi na smyczy i jest kochany...:lol::lol::lol:

Posted

Przy okazji następnego spaceru obiecuję zrobić fotki lepsze - to znaczy jeszcze lepiej oddające piękno Tobisia. Bo naprawdę jest on zjawiskowy!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ubocze dziękuję bardzo,bardzo:lol::lol::lol:...Tobiś ma chyba nową fryzurę :lol:a pychol uśmiechnięty od ucha do ucha...miło się patrzy na tak szczęśliwego psa...:lol:

Posted

Nie ma za co!!!:loveu: Następnym razem postaram się o lepszą jakość, by lepiej oddawała urok Tobisia. No i nie zmieściłem w kadrze Dony - współdomowniczki Tobisia, ale co się odwlecze, to nie uciecze...;)

• 2 months later...
Posted

Dziś też spotkałem na spacerze Panią Basię z psiakami. Tobi korzysta ze szczęścia pełną parą. Jego współdomowniczka - starsza Dona miała teraz duże kłopoty zdrowotne,ale jest już znacznie lepiej i lata uśmiechnięta. Może niedługo uda się zrobić sesję...;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dziś też spotkałem na spacerze Panią Basię z psiakami. Tobi korzysta ze szczęścia pełną parą. Jego współdomowniczka - starsza Dona miała teraz duże kłopoty zdrowotne,ale jest już znacznie lepiej i lata uśmiechnięta. Może niedługo uda się zrobić sesję...;)

Ubocze,jestem teraz w stałym kontakcie z p.Basią,więc wszystko wiem...sesja zdjęciowa to jest to na co wszyscy czekamy!:lol::lol::lol: