edzia.71 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dzisiaj Tobi i Kapi nie wyglądali nawet z budy. Dopiero gdy Ania wzięła Karmela na spacer, nalałam wody i wyszli. Karmel już nie wrócił do boksu. Za zgodą telefoniczną p. Marka poszedł do boksu po Rufim. . Teraz chłopaki znowu siedzą przy kratach i Kapi spogląda swoim wzrokiem błagalnym:placz: Quote
Romka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 edzia.71 napisał(a):Dzisiaj Tobi i Kapi nie wyglądali nawet z budy. Dopiero gdy Ania wzięła Karmela na spacer, nalałam wody i wyszli. Karmel już nie wrócił do boksu. Za zgodą telefoniczną p. Marka poszedł do boksu po Rufim. . Teraz chłopaki znowu siedzą przy kratach i Kapi spogląda swoim wzrokiem błagalnym:placz: Zgłosiłam małego na wątek ogłoszeniowy i poprosiłam Selengę o allegro dla małego...może się uda... Quote
AniaiJanek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Pani jest wielką miłośniczką psów, to widać, to czuć. Tobi będzie tam miał naprawdę bardzo dobrze. Dla Pani nie stanowi problemu, że pies może na początku siusiać, niszczyć czy szczekać i bardzo czeka na Tobiego. Kciuki pomogły :) Quote
Romka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Aniu ,bardzo dziękujemy:lol::lol::lol::lol: Dodam,ze w domu jest 12 letnia suczka,rasy gończy polski,mieszkanie duże w bloku,pani ma już dorosłe dzieci i mieszka sama,w ubiegłym tygodniu straciła psiaka i chce pomóc innemu psiakowi ze schroniska.Niezyjący psiaczek też był psiaczkiem schroniskowym.Teraz czekam na telefon od pani,która osobiście chciałaby przyjechać po Tobiego...No mały pakuj się,jedziesz do domu...:lol:Bardzo,bardzo się cieszę!!!:lol: Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Super wieści :) Dzisiaj jest jakiś dobry dzień dla psiaków :D Quote
kajkoowa Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Rewelka! Bardzo mnie takie wiadomości cieszą! :multi: Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wreszcie ktoś zauważył, że Tobi jest piękny :-) Quote
edzia.71 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Bardzo się cieszę. Tobi szczęściarzu!:loveu: Quote
Romka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Żeby było jeszcze bardziej ekstra,to napiszę,ze Tobi będzie mieszkał przy ulicy przy której mieszka Ubocze i nasza Miśka...i co Wy na to?:lol::lol::lol: Quote
Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Romka napisał(a):Żeby było jeszcze bardziej ekstra,to napiszę,ze Tobi będzie mieszkał przy ulicy przy której mieszka Ubocze i nasza Miśka...i co Wy na to?:lol::lol::lol: To będą się mogli umawiać na wspólne spacery :) Quote
mamanabank Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Tobi w domu stałym, Tobi w domu stałym, Tobi w domu stałym :multi: Quote
Andzike Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 mamanabank napisał(a):Tobi w domu stałym, Tobi w domu stałym, Tobi w domu stałym :multi: Rewelacja!!! :D :D :D Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Tak,tak pojechał!I jak na razie wszystko jest dobrze,już dwukrotnie rozmawiałam z panią telefonicznie.Tobi chyba nie może uwierzyć własnemu szczęściu,ale już przychodzi przytulać się,a suczka Dona,nauczyła go chodzić po schodach...jak Tobi zatrzymał się ,bo schody,to zeszła na dół i pokazała mu jak wchodzi się po schodach...Tobi chyba jeszcze w stresie bo nie chce jeść,tylko kilka razy zaznaczył teren,ale tak zachowuje czystość w mieszkaniu...powodzenia Tobisiu... Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Kaju,to pewnie możesz zmienić tytuł wątku...;) Quote
kajkoowa Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Romka napisał(a):Kaju,to pewnie możesz zmienić tytuł wątku...;) Romciu, tytuł już dawno zmieniony ;) Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Kaja10014 napisał(a):Romciu, tytuł już dawno zmieniony ;) No,proszę,czego to się człowiek dowiaduje...:evil_lol:;) Quote
Jolusia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Wspaniałe wieści!!! Kolejnemu szczęściarzowi się udało.:multi::multi::multi: Oby wszystkie psiaki miały takie szczęście i znalazły dobre domki. Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Jolusia napisał(a):Wspaniałe wieści!!! Kolejnemu szczęściarzowi się udało.:multi::multi::multi: Oby wszystkie psiaki miały takie szczęście i znalazły dobre domki. Jolusia a Ty gdzie bywasz,że Cię nie widać?No i widzę,ze masz banerek Laseczki...super! Quote
Jolusia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Nie widać mnie, bo mam teraz bardzo mało czasu na siedzenie przy komputerze. Czasem podczytuję łowickie wątki ale tak szybciutko, bez logowania. Mam banerek Laseczki, niestety tylko ten jeden, bo więcej nie udało mi się umieścić. Ten to chyba jakimś fuksem mi wszedł. Zresztą jakieś dziwne rzeczy dzieją się u mnie z tymi banerkami. Są widoczne (zarówno mój jak i wszystkie pozostałe) tylko wtedy, gdy nie jestem zalogowana. Po zalogowaniu wszystkie znikają, pojęcia nie mam dlaczego tak się dzieje... Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Jolusia napisał(a):Nie widać mnie, bo mam teraz bardzo mało czasu na siedzenie przy komputerze. Czasem podczytuję łowickie wątki ale tak szybciutko, bez logowania. Mam banerek Laseczki, niestety tylko ten jeden, bo więcej nie udało mi się umieścić. Ten to chyba jakimś fuksem mi wszedł. Zresztą jakieś dziwne rzeczy dzieją się u mnie z tymi banerkami. Są widoczne (zarówno mój jak i wszystkie pozostałe) tylko wtedy, gdy nie jestem zalogowana. Po zalogowaniu wszystkie znikają, pojęcia nie mam dlaczego tak się dzieje... No to kibicuj nam po cichu...;) Quote
Jolusia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 No to kibicuj nam po cichu...;-) Cały czas to robię!!! Quote
Belcia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 tak dlugo mnie tu nie bylo, czytam a Tobcio w domku:) ale sie ciesze! smutno troche tez ale jednak wieksza radosc ze juz nie w schronisku:) caluje Tobcia! Quote
Recommended Posts