Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Tobi i Kapi nie wyglądali nawet z budy. Dopiero gdy Ania wzięła Karmela na spacer, nalałam wody i wyszli. Karmel już nie wrócił do boksu. Za zgodą telefoniczną p. Marka poszedł do boksu po Rufim. . Teraz chłopaki znowu siedzą przy kratach i Kapi spogląda swoim wzrokiem błagalnym:placz:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Dzisiaj Tobi i Kapi nie wyglądali nawet z budy. Dopiero gdy Ania wzięła Karmela na spacer, nalałam wody i wyszli. Karmel już nie wrócił do boksu. Za zgodą telefoniczną p. Marka poszedł do boksu po Rufim. . Teraz chłopaki znowu siedzą przy kratach i Kapi spogląda swoim wzrokiem błagalnym:placz:

Zgłosiłam małego na wątek ogłoszeniowy i poprosiłam Selengę o allegro dla małego...może się uda...

Posted

Pani jest wielką miłośniczką psów, to widać, to czuć. Tobi będzie tam miał naprawdę bardzo dobrze. Dla Pani nie stanowi problemu, że pies może na początku siusiać, niszczyć czy szczekać i bardzo czeka na Tobiego. Kciuki pomogły :)

Posted

Aniu ,bardzo dziękujemy:lol::lol::lol::lol: Dodam,ze w domu jest 12 letnia suczka,rasy gończy polski,mieszkanie duże w bloku,pani ma już dorosłe dzieci i mieszka sama,w ubiegłym tygodniu straciła psiaka i chce pomóc innemu psiakowi ze schroniska.Niezyjący psiaczek też był psiaczkiem schroniskowym.Teraz czekam na telefon od pani,która osobiście chciałaby przyjechać po Tobiego...No mały pakuj się,jedziesz do domu...:lol:Bardzo,bardzo się cieszę!!!:lol:

Posted

Żeby było jeszcze bardziej ekstra,to napiszę,ze Tobi będzie mieszkał przy ulicy przy której mieszka Ubocze i nasza Miśka...i co Wy na to?:lol::lol::lol:

Posted

Romka napisał(a):
Żeby było jeszcze bardziej ekstra,to napiszę,ze Tobi będzie mieszkał przy ulicy przy której mieszka Ubocze i nasza Miśka...i co Wy na to?:lol::lol::lol:

To będą się mogli umawiać na wspólne spacery :)

Posted

Tak,tak pojechał!I jak na razie wszystko jest dobrze,już dwukrotnie rozmawiałam z panią telefonicznie.Tobi chyba nie może uwierzyć własnemu szczęściu,ale już przychodzi przytulać się,a suczka Dona,nauczyła go chodzić po schodach...jak Tobi zatrzymał się ,bo schody,to zeszła na dół i pokazała mu jak wchodzi się po schodach...Tobi chyba jeszcze w stresie bo nie chce jeść,tylko kilka razy zaznaczył teren,ale tak zachowuje czystość w mieszkaniu...powodzenia Tobisiu...

Posted

Jolusia napisał(a):
Wspaniałe wieści!!! Kolejnemu szczęściarzowi się udało.:multi::multi::multi: Oby wszystkie psiaki miały takie szczęście i znalazły dobre domki.

Jolusia a Ty gdzie bywasz,że Cię nie widać?No i widzę,ze masz banerek Laseczki...super!

Posted

Nie widać mnie, bo mam teraz bardzo mało czasu na siedzenie przy komputerze. Czasem podczytuję łowickie wątki ale tak szybciutko, bez logowania. Mam banerek Laseczki, niestety tylko ten jeden, bo więcej nie udało mi się umieścić. Ten to chyba jakimś fuksem mi wszedł. Zresztą jakieś dziwne rzeczy dzieją się u mnie z tymi banerkami. Są widoczne (zarówno mój jak i wszystkie pozostałe) tylko wtedy, gdy nie jestem zalogowana. Po zalogowaniu wszystkie znikają, pojęcia nie mam dlaczego tak się dzieje...

Posted

Jolusia napisał(a):
Nie widać mnie, bo mam teraz bardzo mało czasu na siedzenie przy komputerze. Czasem podczytuję łowickie wątki ale tak szybciutko, bez logowania. Mam banerek Laseczki, niestety tylko ten jeden, bo więcej nie udało mi się umieścić. Ten to chyba jakimś fuksem mi wszedł. Zresztą jakieś dziwne rzeczy dzieją się u mnie z tymi banerkami. Są widoczne (zarówno mój jak i wszystkie pozostałe) tylko wtedy, gdy nie jestem zalogowana. Po zalogowaniu wszystkie znikają, pojęcia nie mam dlaczego tak się dzieje...

No to kibicuj nam po cichu...;)

Posted

tak dlugo mnie tu nie bylo, czytam a Tobcio w domku:) ale sie ciesze! smutno troche tez ale jednak wieksza radosc ze juz nie w schronisku:) caluje Tobcia!