Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faktycznie śladu nie ma po łysolku :loveu: śliczniutka jest, wielkie gratulacje dla właścicielki że tak dba o lalunie. Tylko nie zapominaj o nas i zaglądaj czasem z foteczkami :p

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masuimi33 napisał(a):
dziękuję za miłe słowa chociaż na pewno nie jestem w stanie opisać Wam tutaj ile radości wnosi Kokunia do naszego życia;P:loveu:buźka

Oj ma u Ciebie Koczka jak w raju ,oj ma :loveu::loveu::loveu:

Posted

Przeczytałam dzisiaj jednym tchem całą historię suni... Ponieważ jest już późno to napiszę tylko, że Koczka trafiła do najlepszego domku na świecie - widać to chociażby po tempie, w jakim jej się poprawie :). Po za tym trzymam kciuki za wyleczenie kręgosłupka :).

Posted

Ona będzie miała piekną główkę jak jej obrośnie wloskami. Myślę,że jak już obrośnie szorstką szatą to będzie cudonwym westikiem. Aż miło patrzeć na tak cudownego psa,który ma taką cudownia panią,która zrobiła z niego aniołka :D jeszcze raz gratulacje za wyprowadzenie suni do takiego stanu CAŁUSYYY:loveu::lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

masuimi33 napisał(a):
pozdrowienia;))))od Koki;):

SUPER.................trzymajcie sie dziewczyny.......................Roxi zaprasza na spacerek do morskiego oka...
pzdr...

• 2 weeks later...
Posted

tak mi czasami jej brakuje... tego jej niesamowitego spojrzenia i miziania :( alejestem przeszczęśliwa z tego powodu że jest właśnie u cb masiumi :) dziękuje ci jeszcze raz za wszystko co dla niej do tej pory zrobiłaś, robisz i jeszcze za to co zrobisz :*:* dziękujee !!

Posted

Angel - Koka jest niesamowitym pieszczochem o silnym charakterku totalnie zdominowała Fante czasem jak to siostry westusie kłócą się, ale zaraz jest zgoda i szaleją obie na dworku....Koka totalnie zdominowała cały dom, ale jest posłuszna i ma apetyt dlatego jest nieduża różnica wagowa miedzy dziewczynami, futerko ma gęste ale na zimę nie będziemy nic już robić, na wiosnę jak się zrobi cieplej znowu pojedziemy do psiego fryzjera
co do miziania wymusza wręcz uwagę potrafi lizać i przytulać się godzinami ooo nawet teraz jak pisze wchodzi mi na kolana;) i nieważne że czasem wołam Fantę - Koka zawsze jest pierwsza;)))
na wiosnę też powtórzymy badania krwi(przypominam wyszły super;) i zrobimy rtg kregosłupa czy jest już jakiś zrost..na razie zamówiłam dziewczynom na zimę różowe sweterki...jak sie zrobi chłodniej wkleje sesję zdjęciową z pokazu mody na dworku hahaha

buziaki pozdrawiamy wszystkich;) bez wyjątku szczególny całus oczywiście dla Ciebie ANGEL;****bez Ciebie Kokunia pewnie nie dałaby rady przetrwać nawet nie chce myśleć co by było gdyby nie trafiła na Ciebie dziękujemy jeszcze raz;)