Evelynkaa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Faktycznie śladu nie ma po łysolku :loveu: śliczniutka jest, wielkie gratulacje dla właścicielki że tak dba o lalunie. Tylko nie zapominaj o nas i zaglądaj czasem z foteczkami :p Quote
masuimi33 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 napewno będę zaglądać i wklejać foteczki buźka Quote
Borówka16 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Hej Mashumi :multi: Koczka jest teraz cudna , po łysolku ani śladu ,widać jak bardzo o nią dbasz :loveu: Całuski - Ola i Luckuś :loveu: Quote
Aleksandra:) Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 hej <loveu> jak dobrze że Koczka na Ciebie trafiła :) teraz to zupełnie inny west. pozdrawiamy i czekamy na nowe fotki ;] Quote
masuimi33 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 dziękuję za miłe słowa chociaż na pewno nie jestem w stanie opisać Wam tutaj ile radości wnosi Kokunia do naszego życia;P:loveu:buźka Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 masuimi33 napisał(a):dziękuję za miłe słowa chociaż na pewno nie jestem w stanie opisać Wam tutaj ile radości wnosi Kokunia do naszego życia;P:loveu:buźka Oj ma u Ciebie Koczka jak w raju ,oj ma :loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Przeczytałam dzisiaj jednym tchem całą historię suni... Ponieważ jest już późno to napiszę tylko, że Koczka trafiła do najlepszego domku na świecie - widać to chociażby po tempie, w jakim jej się poprawie :). Po za tym trzymam kciuki za wyleczenie kręgosłupka :). Quote
masuimi33 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [FONT=Book Antiqua]w podziękowaniu za ciepłe słowa dzisiejsze foteczki z balkonu;P: Kokunia: Fantusia: Kokunia mruży oczka w słoneczku;P uśmiech od Fanty: [/FONT] Quote
Pieseczkowo Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ona będzie miała piekną główkę jak jej obrośnie wloskami. Myślę,że jak już obrośnie szorstką szatą to będzie cudonwym westikiem. Aż miło patrzeć na tak cudownego psa,który ma taką cudownia panią,która zrobiła z niego aniołka :D jeszcze raz gratulacje za wyprowadzenie suni do takiego stanu CAŁUSYYY:loveu::lol: Quote
Evelynkaa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nasza kochana lalunia się opala na balkonie :D:D:D mizianka dla dziewczynek... Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 masuimi33 napisał(a):;****buziaczki;P Cześć dzisiaj :* Quote
masuimi33 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 (edited) pozdrowienia;))))od Koki;): Edited June 21, 2012 by masuimi33 Quote
Angel Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 fantastyczne fotki :) Koczka jaka szczesliwa i zakochana w tobie masiumi ;) Quote
kaskaSz Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Kochający domek i super opieka robią swoje. Quote
masuimi33 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 dziekuje za miłe słowa pozdrawiamy;))) Quote
worty Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 masuimi33 napisał(a):pozdrowienia;))))od Koki;): SUPER.................trzymajcie sie dziewczyny.......................Roxi zaprasza na spacerek do morskiego oka... pzdr... Quote
masuimi33 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 dzieki Worty;P na razie mam mnóstwo pracki;) pozdrowienia od KOKI ;P POZDROWIENIA OD SZCZĘŚLIWEJ KOKI ;p;p Quote
Borówka16 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ooo..jaka szczęśliwa sucza ,aż się sama buzia mi śmieje :loveu: Buźki dla Ciebie i dziewuszek :* Quote
masuimi33 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 dziękuje i pamiętajcie kochani IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ DLA PSIAKÓW jeśli istnieje DT lub Ds należy od razu reagować;) trzymam kciuki za niewidomego szczeniaczka;((( Quote
Angel Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 tak mi czasami jej brakuje... tego jej niesamowitego spojrzenia i miziania :( alejestem przeszczęśliwa z tego powodu że jest właśnie u cb masiumi :) dziękuje ci jeszcze raz za wszystko co dla niej do tej pory zrobiłaś, robisz i jeszcze za to co zrobisz :*:* dziękujee !! Quote
masuimi33 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Angel - Koka jest niesamowitym pieszczochem o silnym charakterku totalnie zdominowała Fante czasem jak to siostry westusie kłócą się, ale zaraz jest zgoda i szaleją obie na dworku....Koka totalnie zdominowała cały dom, ale jest posłuszna i ma apetyt dlatego jest nieduża różnica wagowa miedzy dziewczynami, futerko ma gęste ale na zimę nie będziemy nic już robić, na wiosnę jak się zrobi cieplej znowu pojedziemy do psiego fryzjera co do miziania wymusza wręcz uwagę potrafi lizać i przytulać się godzinami ooo nawet teraz jak pisze wchodzi mi na kolana;) i nieważne że czasem wołam Fantę - Koka zawsze jest pierwsza;))) na wiosnę też powtórzymy badania krwi(przypominam wyszły super;) i zrobimy rtg kregosłupa czy jest już jakiś zrost..na razie zamówiłam dziewczynom na zimę różowe sweterki...jak sie zrobi chłodniej wkleje sesję zdjęciową z pokazu mody na dworku hahaha buziaki pozdrawiamy wszystkich;) bez wyjątku szczególny całus oczywiście dla Ciebie ANGEL;****bez Ciebie Kokunia pewnie nie dałaby rady przetrwać nawet nie chce myśleć co by było gdyby nie trafiła na Ciebie dziękujemy jeszcze raz;) Quote
Recommended Posts