chatita Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Cieszę się,że mała już w domu :multi: Dużo zdrowia zyczymy :p i czekamy na więcej fotek. Quote
masuimi33 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Koczka je 2 razy dziennie i nie sugerujcie się miską;) je 2 razy pokarm wielkości dużej pięści do tego ma wlewany lek;) wieczorem podjada suche z łososiem - prezent od Wort'iego co do fotek lecimy w poniedziałek na mazurki więc będzie ich więcej trzymajcie kciucki- tak poza tematem jutro się bronię;))) mgr;) Quote
Evelynkaa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Eeee no to połamania języka :D hehe powodzenia. I czekamy na wypoczętych urlopowiczów :D Quote
avii Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 masuimi33 napisał(a): co do fotek lecimy w poniedziałek na mazurki więc będzie ich więcej trzymajcie kciucki- tak poza tematem jutro się bronię;))) mgr;) na fotki to juz się cieszymy a co do reszty ..to :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
masuimi33 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 cmok cmok cmok buźka dzięki;)))dobrej nocki Quote
masuimi33 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 (edited) Fantusia na desce : Koczka na pomoście: odpoczywanko fiki miki w przyczepie: jęzorek dziewczyny w przyczepie spanko buziaki;))) śliczna Koczka przymrużone oczka;) Fantusia dziewczyny już spakowane Edited June 21, 2012 by masuimi33 Quote
Evelynkaa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Witamy wczasowiczów :D Tak jeszcze zapytam bo chyba przeoczylismy jak obrona?? A więc nie mów że na urlopie padał Wam deszcz bo nie uwierze :P u nas upal jakich mało...dziewczyny widać zadowolone a Fanta widać też taka pływaczka jak mój Alex :D a Koczka jeszcze polubi wode :P interesuje mnie tylko czy te ciemne plamy na grzbiecie to przebarwiona skóra czy to są jeszcze jakieś strupki? Jakby co to co parę dni próbuję zaakceptować Twoje zaproszenie do znajomych i się nie da ;/ dogo mi się zawiesza i tyle... Quote
masuimi33 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 no dziękujemy fajnie ze się podobają foteczki;) w środę padało więc wróciliśmy, bo dziewczyny się nudziły;) co do plamek to KOka ma taki kolor skóry ciemny i prześwituje przez cienkie odrosty kłaczków, ale jak widać kłaczki rosną i jest ich z dnia na dzień coraz więcej;))) nie ma już strupków ani łojotoku już jest całkowicie zaleczona a kręgosłup chyba lepiej Koczka biega jak szalona czasem i coraz rzadziej jej się rozjeżdżają łapki jedziemy ponownie w przyszłym tygodniu więc znowu będziemy odpoczywać na słoneczku co do obrony super;) czwóreczka dziękuję Quote
Evelynkaa Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Gratuluję obrony :D To te ciemne plamy to po prostu westikowa opalenizna :) skoro miała wyłysienia to tak zciemniała i dobrze że nie jest różowa. Tak dla pewności tylko pytałam. Fajnie że ma taką super rodzinkę i fajnie że ma koleżankę, zawsze to raźniej :) Wam to dobrze z tym urlopem, a my wiesz zawsze chętni na świeżą porcję fotek :D Quote
masuimi33 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 dziękuję;) oczywiście jak tylko zrobię foteczki to je wkleję;) buziaki Quote
masuimi33 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 witajcie w piątek spontanicznie wyskoczyliśmy na mazurki nie robiłam dużo fotek ale wkleję jedno z powrotu samochodem jak dziewczyny razem przysnęły ;)))): Quote
Ewanka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Fantastyczne fotki ... tak się ciesze, że Koka trafiła do tak wspaniałego domku :) Quote
masuimi33 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Witam dziękuję za miłe słowa;) w piątek znowu lecimy na 4 dni na mazurki wiec będą nowe fotki Koczce w super szybkim tempie odrastają kłaczki już jest prawie cała biała;)) po powrocie wujcia weta z urlopu zrobimy badania krwi takie szczegółowe więc będzie wiadomo czy do końca jest zdrowa mam nadzieję że płyn w płucach który wyskoczył nam na rtg ;/ się wchłonie a z kręgosłupem sobie poradzimy nawet nie wiecie jak dużo dały te mazurki Koka od rana spaceruje, wygrzewa się na słonku, potem pod parasolem dzięki bieganiu z innymi pieskami wzmocniły jej się mięśnie nóżek i teraz jej tak dupka nie "ucieka" do boku jak wcześniej jest naprawdę poprawa najdalej za pół roku nic nie będzie widać ze coś było nie tak pozdrawiam:multi: Quote
Pieseczkowo Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 O matko droga jaki ona ma CUDNY pysio <serduszka> bradzo się ciesze,że myszka tak szybko powraca do westikowego zdrowia :D Quote
kaskaSz Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Witamy po raz pierwszy! Fajnie, że sunie mają się dobrze, będzie coraza lepiej! A w jakim miejscu byliście na mazurach? Quote
Angel Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 koczka-śniezynka ma u cb fantastycznie masiumi :) dziękuje jeszcze raz ! i bd zawsze ci bardzo wdzięczna za wszystko co dla niej robisz i zrobiłaś :) Quote
masuimi33 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Witam serdecznie wklejam nowe fotki jak widać Koka już zarosła w białe kłaczki nie ma już łysych miejsc biega i chodzi już sprawnie;))) pozdrawiamy Was i miłego oglądania fotek;) mazurki: tu wcześniejsza fotka jak śpią w domku;))); Quote
masuimi33 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Ed post nie działa;( pozdrawiamy szczególnie Angel;))) dziękuję za miłe słowa jestem prze szczęśliwa mając dziewczyny ;))) Koka jest cudowna i bardzo posłuszna;))) chętnie je i czasem obszczekuje inne pieski;) to ona jest dominatorką a Fanta jest głupolkiem;) którego Koka ustawia do pionu;))) buziolki;)))) Quote
masuimi33 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 witam po długiej przerwie badania krwi zrobione idealne;) biochemia wyszła z lekko podwyższonym mocznikiem ale możne to ze względu na warunki w jakich do tej pory była za miesiąc powtórzymy i ewentualnie damy leki;) ponadto byłyśmy u fryzjera mamy pełny gęsty odrost kłaczków cześć żółtych została usunięta część jeszcze jest ale jak na miesiąc pobytu u mnie to i tak jak to mówi pan doktor CUD! więc jestem przeszczęsliwa za co szczególnie dziękuję jak zwykle drugiej mamusi Koczki ANGEL;)))) w załączeniu forki ostatnie dedykujemy je Angel;): i Fantusia pozdrawiamy;) Quote
Angel Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 dziękujee :) super ze śniezynka-koczka ma sie dobrze :) wypiękniała niesamowicie i ten blask w ślepkach.. cudownie ! Quote
masuimi33 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 ;P może nie będziemy zaglądać już tak często tutaj bo mam dużo obowiązków...urlop sie skończył;(((..ale co jakiś czas foteczki będę wklejać napewno;) buźka Quote
Recommended Posts