Tora&Faro Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 megii1 napisał(a):I jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc:) To była Pani od Ciebie:) Super:)...tak patrzę na fotki Malucha, naprawdę śliczny chłopak z niego:loveu:...w głowie mi się nie mieści że ktoś go tak po prostu wyrzucił... Quote
bela51 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Prześliczny jest! Pewnie żal było sie z nim rozstac ? Quote
megii1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 bela51 napisał(a): Prześliczny jest! Pewnie żal było sie z nim rozstac ? Szczerze to ja nie przepadam za szczeniakami - wolę dorosłe psiaki po przejściach bo mają w sobie wdzięczność, której szczeniak jeszcze nie ma bo nie zna tak dobrze jeszcze życia. Ale Bruno jest wyjątkowym szczeniakiem - taki dorosły w małym ciałku; mądralina:) Jego Państwo będą mieli z niego wiele pociechy, nie mówiąc o tych trzech kotkach, które mają - podejrzewam, ze Bruno uzna że one są jego stadem i będą miały ochroniarza 24 h na dobę:) Quote
Cantadorra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Bądź szczęśliwy malutki, do końca swoich dni :) Quote
Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Megii właśnie dotarła do mnie paczka...dzięki:loveu: Quote
megii1 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Tora&Faro napisał(a):Megii właśnie dotarła do mnie paczka...dzięki:loveu: Mam nadzieję, ze coś się z niej przyda:) Quote
Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 megii1 napisał(a):Mam nadzieję, ze coś się z niej przyda:) Jasne że się przyda:) Quote
Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dostałam maila od nowych Państwa Brunusia:) Witam, Bruno jest już nami:) Mam nadzieję, że będzie mu z nami dobrze. Ma do dyspozycji dom i ogród. Nie wolno mu straszyć naszych kotów:) - chyba to zaakceptuje:) pozdrawiam gw Fajnie:loveu: Quote
megii1 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Zajrzyjcie tu.. ten mały nie ma tak różowo... http://www.dogomania.pl/threads/188708-Porzucony-na-wakacje Quote
Recommended Posts