husky-regan Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Drabster napisał(a):Ja wypiłem 2 Piffa przed filmem i prawie sie nie poryczałem podczas oglądania:placz: A ja wypilem 3 w trakcie i sie poryczalem ... Quote
karlaaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 husky-regan napisał(a):chcesz filmik ? Ja też chce :lol: Quote
chicken Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Oj oj! Jakby to policja zobaczyla... :mad: >:evil_lol:< Quote
kapka22 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 husky-regan napisał(a):chcesz filmik ? no jasne, ze chce:loveu: ponoc godny uwagi:cool3: ... bede bardzo wdzieczna.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Savannah Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 chicken napisał(a):Oj oj! Jakby to policja zobaczyla... :mad: >:evil_lol:< dokładnie..dlatego chyba ja poczekam na wersje dvd:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Hej ogladalam film jest piekny:loveu: jestem maniaczka zaprzegowcow a szczegolnie malamutow i husky (szczegolnie czekoladek) niestety narazie nie moge posiadac zadnego z nich (brak czasu na odpowiednie wychowanie):-( Na kompie mam wszystkie tapetki z tego filmu, a mam pytanie do tych co ogladali ktory z psow podobal wam sie najabrdziej???? Quote
chicken Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Max jest sliczny na ujeciach z filmu... Gral tez w filmie "Sniezne psy" :loveu: Ale jako ze Maya bardzo przypomina mi Kesi tez mi sie bardzo podoba :loveu: Quote
Fucha Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja już film oglądałam kilka miesięcy temu i z reka na sercu powiem, ze jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) jaki do tej pory widzialam :loveu: REWELACJA!!! Quote
chicken Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 kalinaM napisał(a):Ten film był już w kinach? tak... >znaki< Quote
SH Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Podobno miał mieć premierę w sierpniu, ale... nie widziałam go w repertuarze żadnego z naszych kin :shake: Quote
Cyraneczka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 SH napisał(a):Podobno miał mieć premierę w sierpniu, ale... nie widziałam go w repertuarze żadnego z naszych kin :shake: Nie był grany, bo dystrybutor stwierdził, że nie przyniesie oczekiwanych zysków. Dzwoniliśmy do dystrybutora tego filmu w czerwcu i powiedział, że napewno w czerwcu nie wejdzie do kin. Może pod koniec roku. Quote
chicken Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :crazyeye: A ja widzialam gdzies ze grali od ktoregos sierpnia... :cool1: Teraz juz sama nie wiem... :shake: Quote
Myszu Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ja jeszcze nie oglądałam:placz: podobno dvd można kupić na www.dvdmax.pl kosztuje coś około 55 zł. ale nie wiem czy to pirat czy legalny:niewiem: Quote
Myszu Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A jescze jedno, wiem że to może głupie pytanie ale czy ten film dobrze się kończy:lol: . Jestem osobą pogodną i nie lubie się dołować filmami, więc z reguły nie oglądam tych które nie maja happy endu:eviltong: Quote
RaDD Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 zdecydowanie najlepszy film jaki widziałem :) sporo bardzofajnych dramatycznych czy nawet wzruszających momentów :) mi bardzoszkoda było tego że jednak te dwa psy nie przetrwały :) no ale tojednak było około 170 dni (teraz już nie pamiętam :) ) on their own :) p.s. mój pierwszy post na forum :) witam wszystkich :) pewno jest jakiśtemat do przywitania się przez nowych nowych userów :) wybaczcie mi :)jestem tu od jakiś 10 min :) no ale planuję zostac na trochę dłużej :D Quote
Myszu Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dzięki za odpowiedź, witaj RaDD na forum :lol: , można wiedzieć jakiego psiaka posiadasz???? Quote
RaDD Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to nie jest chyba temat na to to nie bede offtopowac :) jak znajdę odpowiedni temat na to to się wypowiem :) Quote
karolayna Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ja wczoraj oglądałam ten film i musze przyznać ze połowe filmu poprostu przepłakałam :placz: polecam kazdemu-rewelacja Quote
Icei Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Słuchajcie, właśnie pod wpływem namowy obejżałam niesamowity film "Eight Below" lub jak kto woli polski tytuł "Przygoda na Antarktydzie". Płakałam przez pół filmu, moja córka patrzyła na mnie jak na dziwaka a jak zainteresowała się filmem to po wszystkim poprosiła mnie, żebym już nigdy więcej go nie puszczała bo ona nie może przeżyć tego co tam się działo . Film jest cudowny, wzruszający. Polecam, Czy ktoś z Was ma inne dobre filmy w temacie do polecenia?? Quote
Dżimi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Mam wiele filmów własnej produkcji:cool3: Mój siberian jest taki fotogeniczny...:eviltong: A właśnie nie mam swojej galerii bo nie wiem jak to zrobić :shake: Quote
kalina. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Temat w fotoblogach sie zakłada:)Jeśli oczywiście fotki sie umie wkleiac:). Quote
chicken Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Film z udzialem huskych: mila i przyjemna komedia "Śnieżne psy" ;) Innych filmow nie znam a tez z checia bym jeszcze cos obejrzala...:roll: Quote
Recommended Posts