Andzike Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ale ten Pucek jest fajny :D :D :D Florentynka, czy jest coś o czym chcesz nam powiedzieć, ale póki co boisz się zapeszać?:cool3: Quote
Dzika_Figa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Andzike']Ale ten Pucek jest fajny :D :D :D Florentynka, czy jest coś o czym chcesz nam powiedzieć, ale póki co boisz się zapeszać?:cool3:[/QUOTE] Andzike - wszystko napisane! Pucek dostał propozycję zagrania w filmie. Jeśli wszystko się uda i wypali, to będzie zarabiał pieniądze ;) Jednak CV i "szuka pracy" w tytule ogłoszeń to dobry pomysł był ;) Trzymać kciuki! Quote
Andzike Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Trzymać kciuki![/QUOTE] To robię nieustannie ;) Po czterech dniach bez dogo nie do końca wszystko ogarniam ;) Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 łohohooo ależ wieści! trzymam :kciuki: za nową pracę Pucka!!!!!! Quote
Kociabanda2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 i ja też trzymam za niego :kciuki: :D Zdradzicie co to za produkcja będzie? Quote
majuska Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Myślę, że jak ten film wypali ( no oczywiście , że wypali ) to pomalutku będzie można się wziąć za pisanie książki o przygodach Pucka , no bo przecież opisy wydarzeń w jego życiu to powinien być bestseller :) :) To może Florentynka, albo.....Ola od Mamynabank wzięłyby sie za tę książkę, Pucek zarobi na niej znowu troche grosza :) :) Florentynko, gdyby jednak jakieś wydatki u Pucusia sie kroiły to boguchwalska skarpeta na pewno wspomoże gościa :) Quote
Florentynka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Hej, wybaczycie mi, jak będę trochę tajemnicza? Nie chcę zapeszać, ale kciuki proszę trzymać BARDZO MOCNO. Quote
Becia66 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Florentynka']Hej, wybaczycie mi, jak będę trochę tajemnicza? Nie chcę zapeszać, ale kciuki proszę trzymać BARDZO MOCNO.[/QUOTE] nawet nie wiesz jak mocno trzymam i nie dopytuję natarczywie z wiadomych względów. Quote
majuska Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 No i ja trzymam oczywiście ( aż cztery kciuki : ) ) mooooocno!!! Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ojej... To i ja trzymam!!! Bardzo, bardzo mocno!!! Quote
mamanabank Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Florentynka']Hej, wybaczycie mi, jak będę trochę tajemnicza? Nie chcę zapeszać, ale kciuki proszę trzymać BARDZO MOCNO.[/QUOTE] Wybaczymy i trzymamy :-) Quote
Florentynka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Ech, no i coś mi się widzi , że pomimo zapobiegliwej tajemniczości wszystko się rozlazło po kościach... W sprawie Pucka miałam dwa telefony ( co za zbieg okoliczności - zupełnie nic, a potem dwa telefony w odstępie paru godzin...). Jeden od pani z Zielonej Góry ( w cholerę daleko) - tu moim zdaniem Pucek odpada, bo mieszkanie w bloku, rodzice pracujący + trójka dzieci w wieku szkolnym. To znaczy ogólnie nie mam zastrzeżeń do takiego układu, ale nie wydaje mi się to najlepszą opcją dla Pucka. Zwłaszcza, że pani zaznaczyła, że woli psa dorosłego, ze względu na zachowanie czystości w domu. No i o ile z tym Pucek nie ma problemu, o tyle niech by coś zniszczył, na przykład... Druga pani dzwoniła z okolic Zakopanego. Brzmiała bardzo dobrze, ale po dalszych rozmowach telefonicznych wyszło, że dom stoi na nieogrodzonej posesji. I co prawda pani mówiła, że przy poprzednim psie nie stanowiło to problemu, bo po prostu nie wychodził sam z domu, ale znając zdolności Pucka - wolałabym, żeby tam był 3 metrowy mur, drut kolczasty i pastuch elektryczny. A Pucek zajmuje się obecnie ćwiczeniami - siadów, podawania łapy, zostawania w miejscu i turlania się. Dla potrzeb swojej kariery, rzecz jasna. Zobaczymy, czy reżyser go zechce. Quote
ULKA12 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Szkoda, ale widocznie to jeszcze nie był TEN dom. Quote
Florentynka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Cóż...DT pisze, że jakby wszystkie tymczasy były takie jak Pucek to byłoby pięknie. Z drugiej strony oczywiście, że nie jest dobrze, żeby tkwił tam za długo, bo się przywiązuje i biedak myśli, że już zostanie... Ale po prostu tym razem dom dla Pucka musi być z najwyższej półki, z uwzględnieniem wszystkich jego potrzeb i talentów. Quote
Becia66 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 bezwzględnie Florentynko, półka tylko ta najwyższa :lol:. Quote
majuska Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Becia66 napisał(a):bezwzględnie Florentynko, półka tylko ta najwyższa :lol:. Ale to tylko kilka takich domów w Polsce jest.....u Florentynki, u Beci, u mnie, u Andzike...itp.itd.:eviltong::diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 To co Majuska, chcesz Pucka? Ty lubisz terierowate. Quote
majuska Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 CHyba by mnie stary na taczkach wywiozł:roll:...szkoda, że nie słyszałaś monologu po moim obwieszceniu, że Fizia taka kochana, że chyba sobie ją zostawimy:diabloti: Quote
Mamoniowa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Kto korzysta z facebooka może klikać w celu rozpropagowania puckowego tematu tą drogą.;) http://www.facebook.com/event.php?eid=211836882172259 Quote
Andzike Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A ja poznam Pucka w weekend ;) Mam nadzieję, że dogadają się z Neską, bo to razem z nim Neska spędzi mój urlop ;) Quote
Dzika_Figa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='mamoniowa']kto korzysta z facebooka może klikać w celu rozpropagowania puckowego tematu tą drogą.;) http://www.facebook.com/event.php?eid=211836882172259 wielkie dzięki! Quote
Recommended Posts