Florentynka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Mam zdjęcia z DT...No jakiś kanał. Ludzie - kto adoptuje takiego potwora? Quote
Romka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 On jakiś taki jack rusell ten nasz Pucek,może dlatego taki szalony?:lol: Quote
Florentynka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Niewątpliwie - ma coś z teriera. Ale np. zapędów myśliwskich - zero. Wszystkie małe stworzonka mogą się przy nim czuć bezpieczne. Quote
Kociabanda2 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Brakuje mi czegoś takiego: Oczekiwania " Praca w dynamicznym, różnorodnym zespole (koty, fretki i króliki mile widziani!), przyjazna atmosfera, możliwość rozwijania własnych zainteresowań poprzez pracę. Jego zgodność z innymi zwierzetami jestt wielkim atutem i nalezy ją na każdym kroku podkreślać! E, będziemy go ogłaszać w dziale praca? O to to! Też mi tego właśnie brakowało. To duży atut Pucka. Fajne zdjęcia :D Quote
Florentynka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 asiaf1 napisał(a):wpłata poszła, zdjęcia śliczne:-) Dzięki bardzo. A jeśli chodzi o zdjęcia - zauważyłyście, że mają datę z 2007 roku?! ;) Pucka jeszcze na świecie nie było wtedy. Hihi. Quote
ULKA12 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Aaaaa, gdybym mogła to bym go adoptowała, cały Pucek :-) Quote
Florentynka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Oj, Ulka, gdybyś mogła...Pucek na pewno by Ci pomagał przy Twoich tymczasowiczach, no w ogóle byłoby tak fajnie! DT pisał, że spróbują zrobić Puckowi sesję łóżkową jeszcze. Ja sugerowałam raczej gnojówkę, ale nie mają podobno. Quote
Florentynka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Fotek ciąg dalszy: Informuję, że na moje konto wpłynęło 100 zł dla Pucka - 50 od Ulki12 i 50 od Asiaf1 - Dzięki serdeczne!!!! Spróbuję wbić jakieś rozliczenie w pierwszy post - na dodanie drugiego na finanse nie mogę się u modów doprosić od ubiegłego roku. Quote
Dzika_Figa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Co za komediant! Tylko pierwsze zdjęcie normalne. Pozostałe trzy zasługują na podpisy: Nie mam ogona Mam krzywą łapę I w ogóle do niczego się nie nadaję Jak ten pies będzie tak pozował, to nigdy mu domu nie znajdziemy... Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Co za komediant! Tylko pierwsze zdjęcie normalne. Pozostałe trzy zasługują na podpisy: Nie mam ogona Mam krzywą łapę I w ogóle do niczego się nie nadaję Jak ten pies będzie tak pozował, to nigdy mu domu nie znajdziemy... hahahahha umarłam ze smiechu:roflt::roflt::roflt: Quote
Florentynka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 No, strasznie nie współpracuje. Podejrzewam, że mu dobrze gdzie jest i nigdzie się nie wybiera, drań. Ale na pierwszym ma słodką mordkę. To z łapką mogłoby ujść za proszalne. Na ostatnim rzeczywiście - makabryczna łamaga. Ale może kogoś weźmie na litość. PS. w dodatku zapomniał, tuman, że to tylną ma krzywą... Quote
olalolaa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Piękny jest co tam że ogona nie ma i łapę krzywą :):) Quote
Felka z Bagien Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 "A jaja, mam w głowie" -ciągle, i to jest ten mój "charm". Quote
Florentynka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Felka z Bagien napisał(a):"A jaja, mam w głowie" -ciągle, i to jest ten mój "charm". I wystarczy. Co w głowie to nie...no, na drugim końcu. Wieści z DT - zaryzykowano pozostawienie Pucka samego w domu na całe 2 godziny. Żadnych zniszczeń. Podobno udało się zrobić jakieś wspólne zdjęcia z psami. Sioooostra, zaczniesz montować allegro? Najsampierw wytnij z fot ten 2007 rok, bo ludzie gotowe pomyśleć, że mu cofamy metrykę ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Florentynka napisał(a):I wystarczy. Co w głowie to nie...no, na drugim końcu. Wieści z DT - zaryzykowano pozostawienie Pucka samego w domu na całe 2 godziny. Żadnych zniszczeń. Podobno udało się zrobić jakieś wspólne zdjęcia z psami. Sioooostra, zaczniesz montować allegro? Najsampierw wytnij z fot ten 2007 rok, bo ludzie gotowe pomyśleć, że mu cofamy metrykę ;) Jasne, że wytnę. Quote
Becia66 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Jasne, że wytnę. wszystko biednemu Puckowi wycinają :diabloti: Quote
mamanabank Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Becia66 napisał(a):wszystko biednemu Puckowi wycinają :diabloti: najważniejsze, że nie numery :-) Jest traktowany bardzo poważnie ;-) Quote
Kociabanda2 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Miałam fajnie rokujący telefon o Norę. Oczywiście to tylko rozmowa tel. ale brzmiało nieźle. Pani ma trzy koty, więc Nora no tak nie bardzo chyba się nada :/ Powiedziałam, więc że dobrze nastawiony do kotów jest Pucek. Pani ma się zastanowić, ale ona szukała raczej ON-ki i to suczki, więc chyba Pucka nie będzie brała pod uwagę :( Ogłaszajcie czym prędzej Pucka i koniecznie napiszcie, że do kotów, psów i fretek :D To jego wielki atut, że jest taki tolerancyjny dla wszelkiego stworzenia! Quote
Florentynka Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dzięki serdeczne, Kociabando. Obydwoje znajdą dobre domy - i Pucek i Nora. Muszą! Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Kociabanda2 napisał(a):Miałam fajnie rokujący telefon o Norę. Oczywiście to tylko rozmowa tel. ale brzmiało nieźle. Pani ma trzy koty, więc Nora no tak nie bardzo chyba się nada :/ Powiedziałam, więc że dobrze nastawiony do kotów jest Pucek. Pani ma się zastanowić, ale ona szukała raczej ON-ki i to suczki, więc chyba Pucka nie będzie brała pod uwagę :( Ogłaszajcie czym prędzej Pucka i koniecznie napiszcie, że do kotów, psów i fretek :D To jego wielki atut, że jest taki tolerancyjny dla wszelkiego stworzenia! Kociabando, ja mam ONkna pozytywnie nastawionego do kotów. W Garwolinie. Quote
Kociabanda2 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Kociabando, ja mam ONkna pozytywnie nastawionego do kotów. W Garwolinie. ale chłopca czy dziewuszkę? Bo Pani szuka raczej suczki. Quote
Recommended Posts