Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Brakuje mi czegoś takiego:

Oczekiwania " Praca w dynamicznym, różnorodnym zespole (koty, fretki i króliki mile widziani!), przyjazna atmosfera, możliwość rozwijania własnych zainteresowań poprzez pracę.

Jego zgodność z innymi zwierzetami jestt wielkim atutem i nalezy ją na każdym kroku podkreślać!

E, będziemy go ogłaszać w dziale praca?

O to to! Też mi tego właśnie brakowało. To duży atut Pucka.

Fajne zdjęcia :D

Posted

asiaf1 napisał(a):
wpłata poszła, zdjęcia śliczne:-)

Dzięki bardzo.

A jeśli chodzi o zdjęcia - zauważyłyście, że mają datę z 2007 roku?! ;) Pucka jeszcze na świecie nie było wtedy. Hihi.

Posted

Oj, Ulka, gdybyś mogła...Pucek na pewno by Ci pomagał przy Twoich tymczasowiczach, no w ogóle byłoby tak fajnie!

DT pisał, że spróbują zrobić Puckowi sesję łóżkową jeszcze. Ja sugerowałam raczej gnojówkę, ale nie mają podobno.

Posted

Fotek ciąg dalszy:

Informuję, że na moje konto wpłynęło 100 zł dla Pucka - 50 od Ulki12 i 50 od Asiaf1 - Dzięki serdeczne!!!!
Spróbuję wbić jakieś rozliczenie w pierwszy post - na dodanie drugiego na finanse nie mogę się u modów doprosić od ubiegłego roku.

Posted

Co za komediant!
Tylko pierwsze zdjęcie normalne. Pozostałe trzy zasługują na podpisy:

Nie mam ogona
Mam krzywą łapę
I w ogóle do niczego się nie nadaję

Jak ten pies będzie tak pozował, to nigdy mu domu nie znajdziemy...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Co za komediant!
Tylko pierwsze zdjęcie normalne. Pozostałe trzy zasługują na podpisy:

Nie mam ogona
Mam krzywą łapę
I w ogóle do niczego się nie nadaję

Jak ten pies będzie tak pozował, to nigdy mu domu nie znajdziemy...

hahahahha umarłam ze smiechu:roflt::roflt::roflt:

Posted

No, strasznie nie współpracuje. Podejrzewam, że mu dobrze gdzie jest i nigdzie się nie wybiera, drań.
Ale na pierwszym ma słodką mordkę. To z łapką mogłoby ujść za proszalne. Na ostatnim rzeczywiście - makabryczna łamaga. Ale może kogoś weźmie na litość.

PS. w dodatku zapomniał, tuman, że to tylną ma krzywą...

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
"A jaja, mam w głowie" -ciągle, i to jest ten mój "charm".

I wystarczy. Co w głowie to nie...no, na drugim końcu.

Wieści z DT - zaryzykowano pozostawienie Pucka samego w domu na całe 2 godziny. Żadnych zniszczeń.
Podobno udało się zrobić jakieś wspólne zdjęcia z psami.
Sioooostra, zaczniesz montować allegro? Najsampierw wytnij z fot ten 2007 rok, bo ludzie gotowe pomyśleć, że mu cofamy metrykę ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
I wystarczy. Co w głowie to nie...no, na drugim końcu.

Wieści z DT - zaryzykowano pozostawienie Pucka samego w domu na całe 2 godziny. Żadnych zniszczeń.
Podobno udało się zrobić jakieś wspólne zdjęcia z psami.
Sioooostra, zaczniesz montować allegro? Najsampierw wytnij z fot ten 2007 rok, bo ludzie gotowe pomyśleć, że mu cofamy metrykę ;)

Jasne, że wytnę.

Posted

Miałam fajnie rokujący telefon o Norę. Oczywiście to tylko rozmowa tel. ale brzmiało nieźle. Pani ma trzy koty, więc Nora no tak nie bardzo chyba się nada :/ Powiedziałam, więc że dobrze nastawiony do kotów jest Pucek. Pani ma się zastanowić, ale ona szukała raczej ON-ki i to suczki, więc chyba Pucka nie będzie brała pod uwagę :(
Ogłaszajcie czym prędzej Pucka i koniecznie napiszcie, że do kotów, psów i fretek :D To jego wielki atut, że jest taki tolerancyjny dla wszelkiego stworzenia!

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Miałam fajnie rokujący telefon o Norę. Oczywiście to tylko rozmowa tel. ale brzmiało nieźle. Pani ma trzy koty, więc Nora no tak nie bardzo chyba się nada :/ Powiedziałam, więc że dobrze nastawiony do kotów jest Pucek. Pani ma się zastanowić, ale ona szukała raczej ON-ki i to suczki, więc chyba Pucka nie będzie brała pod uwagę :(
Ogłaszajcie czym prędzej Pucka i koniecznie napiszcie, że do kotów, psów i fretek :D To jego wielki atut, że jest taki tolerancyjny dla wszelkiego stworzenia!

Kociabando, ja mam ONkna pozytywnie nastawionego do kotów. W Garwolinie.