Florentynka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 milczy...ale może nie muszą dzwonić tak od świtu; tylko niech w ogóle zadzwonią... Quote
Florentynka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 My jutro wyjeżdżamy, pewnie nie będę mieć dostępu do netu, ani do niczego. Pucek tu zostaje. Dzika_Figa pewnie będzie mogła mniej lub bardziej na bieżąco pisać co u niego słychać. Quote
majuska Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 No włąśnie miałam pytać, mama się zgodziła zająć takim powiększonym stadem? Quote
Florentynka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Tak, na szczęście dla Pucka. Nie tylko się zgodziła, ale również nie udusiła mnie... Póki co Pucek niezwykle spodobał się Soni - szaleją razem. Ten to ma powodzenie...szkoda, że tylko wśród suczek. Quote
majuska Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Asiu miałaś cztery utopce i poszły...Pucek też pójdzie, zobaczysz, tak to już bywa, że muszą te psiaki zwykle trochę czekać ..... A tak odnośnie utopców, wiesz coś o Kajtku? Quote
Becia66 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Florentynka napisał(a): Ten to ma powodzenie...szkoda, że tylko wśród suczek. a co byś chciała, żeby spodobał się Gjalpo ? Quote
Florentynka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Kajtka ma sprawdzić TOZ. A jeśli chodzi o to, komu się ma Pucek spodobać, to chyba oczywiste - CZŁOWIEKOWI!!! Dobremu, odpowiedzialnemu człowiekowi, który zechce mu dać dom. Quote
majuska Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 No i musimy chociaż wirtualnie dotrzymywać Puckowi towarzystwa i kciuki trzymać!! Faktycznie szczęściarz z niego.... Quote
Andzike Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 No szczęściarz, szczęściarz :) A jak już znajdzie swojego człowieka, to już w ogóle będzie super :D Quote
Becia66 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Florentynka napisał(a):Kajtka ma sprawdzić TOZ.. A po co TOZ ma sprawdzać Kajtka? Quote
karolciasz28 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 becia66 napisał(a):A po co TOZ ma sprawdzać Kajtka? No właśnie, coś nie tak? Quote
Dzika_Figa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 becia66 napisał(a):A po co TOZ ma sprawdzać Kajtka? Tak dla pewności, że wszystko z nim ok, bo nie ma żadnych wieści, mimo obietnic. Quote
Becia66 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja to jakaś zakręcona jestem. Pomyliłam Kajtka z Puckiem i stąd moje pytanie. A Kajtka niech oczywiście sprawdzą. Quote
Andzike Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 becia66 napisał(a):Za Puckiem nadal nikt nie dzwonił ? Chyba nie... :( skoro Dzika_Figa nic nie pisze...:( Becia - ponawiam pytanie :D Nakarmiłaś suczydła bobem? ;) Quote
Becia66 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Andzike napisał(a): Becia - ponawiam pytanie :D Nakarmiłaś suczydła bobem? ;) Nie. Był wtedy jakis brązowawy to nie kupiłam. Ale sprawdzę na pewno. Quote
majuska Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A Dzika Figa jest w kontakcie z Florentynką?? Telefon Florentynki był podany w ogłoszeniach :) Ciekawe jak tam mama ogarnia to towarzystwo? Quote
Becia66 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 majuska napisał(a): Ciekawe jak tam mama ogarnia to towarzystwo? Mama zaprawiona w bojach więc pewnie wszystko w porządku..... Quote
figa33 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Pucek ,piesku domku Ci trzeba... pozdrowienia z nad morza rozleniwiona jak nie wiem co przesyła figa33 Quote
Becia66 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 figa33 napisał(a): pozdrowienia z nad morza rozleniwiona jak nie wiem co przesyła figa33 Figuniu - my też cię serdecznie pozdrawiamy, nabieraj sił kochana bo trzeba przecież wrócić i za ogłoszenia się brać. Koniec lenistwa...:eviltong: Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 majuska napisał(a):A Dzika Figa jest w kontakcie z Florentynką?? Telefon Florentynki był podany w ogłoszeniach :) Ciekawe jak tam mama ogarnia to towarzystwo? becia66 napisał(a):Mama zaprawiona w bojach więc pewnie wszystko w porządku..... No niestety wcale nie jest w porządku. Pucek demoralizuje towarzystwo i były dwie ucieczki grupowe dziś. Najpierw rano uciekł z Gjalponem i Sonią (Sonia grzecznie wróciła wołana, chłopaków trzeba było ścigać) A potem drugi raz z Łucją i Gjalponem Mama się nalatała po wsi jak głupia. Teraz zamknęła wszystkie psy w domu i wyprowadza pojedynczo, na smyczy. EDIT: Po przeczytaniu matka kazała mi jeszcze dopisać, że ma po dziurki w nosie wszystkich psów i że jednak należało odusić Aśkę. Kangura tym razem jeszcze nie odeśle pocztą do Elbląga, bo przyszedł wołany (choć powinna, bo otwierał innym psom drzwi i trzeba je było zamknąć na klucz), ale przy nastepnej sposobności to zrobi na pewno. Quote
majuska Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 O matko...nie zapowiadało sie na coś takiego:shake:.....może Pucek był z Gjalpem sprawdzać jakiś DS?:roll: Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 majuska napisał(a):O matko...nie zapowiadało sie na coś takiego:shake:.....może Pucek był z Gjalpem sprawdzać jakiś DS?:roll: ech... zdaje się, że Aśce i Adamowi szykuje się romans z ogrodzeniem... Quote
Becia66 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dzika_Figa napisał(a):ech... zdaje się, że Aśce i Adamowi szykuje się romans z ogrodzeniem... kosztowny romans niestety.... Quote
Recommended Posts