Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sumie to tak trochę dziwnie... od 3,5mies. czytać prawie co dzień o przygodach Pucka i nagle jakoś tak malo wieści ... ;)
Szanowna Rodzino Pucka !!! My tu tęsknimy ! :D

Posted

Państwo pewnie zapracowani i do tego nowy domownik, dajmy się im ogarnąć :-) Ja zawsze twierdziłam, że psy to egoiści i jak im dobrze to o dawnym opiekunie szybko zapominają:shake: Zresztą tam jest jedynakiem, fretka się nie liczy:diabloti: u mnie był jednym z kilku. To gdzie mu będzie lepiej?

Posted

Florentynka napisał(a):
No pewnie można, ale ja myślę, że wszystko jest ok. Państwo pewnie zajęci Puckiem ;). Dzwonić będziemy, a co...Niech wiedzą, co znaczy adoptować psa z dogo :eviltong:

Ja dzisiaj Teddiego odwiozłam osobiście i jakby mało było już 2 razy dzwoniłam....pewnie myślą że szalona.

Posted

No ja usilnie pozowałam, ale...najpierw opadł nas Sproket, entuzjastycznie tańcząc i podskakując, potem wypadły Chanel, Aza i Vanilek i wszystkie biegały we wszystkie strony i jakoś z sesji nic nie wyszło...

Posted

Florentynka napisał(a):
No ja usilnie pozowałam, ale...najpierw opadł nas Sproket, entuzjastycznie tańcząc i podskakując, potem wypadły Chanel, Aza i Vanilek i wszystkie biegały we wszystkie strony i jakoś z sesji nic nie wyszło...

szkoda...:cool3:

Posted

Pisali nowi państwo Pucka. Pucuś wspaniale się zaaklimatyzował. Dogaduje się z fretką. Chodzi już bez opatrunku i zawsze na 4 łapkach. Zdjęcia wstawi Olalolaa

Posted

O, cieszę się że się odezwali. A w to że się dogada z fretką nie wątpiłam, sama kiedyś miałam zestaw pies + fretka i funkcjonowało to doskonale, a Pucek generalnie życzliwy z charakteru.

Posted

Florentynka napisał(a):
Hehe, od razu widać, że malawaszka się kręciła przy Pucku - "sznaucer miniaturowy pieprz i sól" na umowie adopcyjnej bardzo mnie ubawił!

hahaha Ula :turn-l: ja tam tylko czasem bywałam :errrr: broda mu jeszcze nie urosła?