Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
Okej - rozmawiałam z asiaf1 - jutro może zrobić wizytę przedadopcyjną. Jeśli wszystko pójdzie ok, to EPRAP może przyjechać w niedzielę po Pucka.

Fantastycznie i asiaf1 to najlepsza z mozliwych osob do sprawdzenie domu, trzymam kciuki:)

Posted

Dzisiaj wielki Dzień, Jeden jedyny w swoim rodzaju i jeden jedyny w roku. Dzień, w którym wracają wspomnienia szczęsliwych chwil z dzieciństwa, palących świeczek na torcie i małych usteczek co próbują je zgasić. Dzień, w którym wszyscy się radują, składają życzenia, rozdają prezenty i uśmiechy. Ten Dzień ma coś z magii, czar wspomnień cofa nas w miejsca i ludzi dla nas bardzo ważnych i wyjątkowych.
I taki Dzień ma dzisiaj nasza Florentynka. Nasza kochana Przyjaciółka i Przyjaciółka braci mniejszych, ich dobry Anioł Stróż i osoba wyjątkowa.
Florentynko - kochamy Cię i życzymy wszystkiego co najlepsze, spełnienie marzeń i wszelkiej pomyślności.
Wznosimy toast i mocno całujemy......

A ty Pucek bądż dzisiaj dla Florentynki prezentem urodzinowym i zmykaj do domku !!!

Posted

Kochana Nasza Asiu

To wielkie szczęście i radość mieć taką wspaniałą i kochaną Florentynkę:loveu::loveu:
Oby Twoje kochające stadko nosiło Cię dziś na rękach ( i ogonkach ), a Pucuś wreszcie znalazł ten swój jedyny domek....i aby ten dziesiejszy urodzinowy dzionek przyniósł jak najwięcej radości, optymizmu i nadziei.
Kochamy Cię Asiu i dziękujemy że jesteś:loveu::loveu:

Posted

Florentynka napisał(a):
Dzwoniła asiaf1 - EPRAP przeszła test pomyślnie!!!! Asia mówi, że dałaby ludziom swojego psa!!!!

No to super!! Ciesze się. :) Kiedy się Pucek pakuje??

Posted

Państwo przyjeżdżają po Pucka jutro, chcieli dzisiaj ale stwierdzili, że muszą jeszcze jechać po puckowe zakupy, legowisko, obroża, karma itp :-) Strasznie się cieszę, ten pies był u mnie stanowczo za długo, pewnie znowu będę ryczeć. Tylko ja nie wiem jak krakowski Pucek odnajdzie się w Warszawie????

Posted

Pewnie będzie mu trudno na początku, ale wierzę, że przy wsparciu swoich ludzi szybko się zaaklimatyzuje.
Ulka, ale nie oddawaj go, dopóki nie wyegzekwujesz przysięgi, że dostaniemy od czasu do czasu biuletyn informacyjny i zdjęcia!

Posted

Becia66 napisał(a):
Pucku tak się cieszę.....
Ulka - tylko pilnuj go dobrze do jutra, najlepiej przywiąż sznurkiem do nogi stołu i nie wypuszczaj na zewnątrz. :diabloti:

Beciu, to samo powiedziała Pani Matka!