Florentynka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Okej - rozmawiałam z asiaf1 - jutro może zrobić wizytę przedadopcyjną. Jeśli wszystko pójdzie ok, to EPRAP może przyjechać w niedzielę po Pucka. Quote
Ellig Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Florentynka napisał(a):Okej - rozmawiałam z asiaf1 - jutro może zrobić wizytę przedadopcyjną. Jeśli wszystko pójdzie ok, to EPRAP może przyjechać w niedzielę po Pucka. Fantastycznie i asiaf1 to najlepsza z mozliwych osob do sprawdzenie domu, trzymam kciuki:) Quote
majuska Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 EPRAP.....Aśka normalnie mnie rozwalasz.....:):) Quote
Dzika_Figa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Traz mamay jeszcze EPRAC - Aśka idzie sprawdzać dom dla Chanel ;-) Quote
majuska Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ide do Chanell pokibicować bo jeszcze nie byłam:oops: Dajecie czadu:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 A u Chanel cisza, Ulka knuje poza wątkiem ;-) Oby coś wyszło z tego knucia!!!! Quote
majuska Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No właśnie zauważyłam więc sie nie wpychałam z "buciorami" ale kciukasy trzymam :) Quote
ULKA12 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A szkoda, że nic nie napisałyście bo ja wczoraj nie miałam czau już, bo jechałam z psami i wróciłam o 2 w nocy. Quote
Becia66 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dzisiaj wielki Dzień, Jeden jedyny w swoim rodzaju i jeden jedyny w roku. Dzień, w którym wracają wspomnienia szczęsliwych chwil z dzieciństwa, palących świeczek na torcie i małych usteczek co próbują je zgasić. Dzień, w którym wszyscy się radują, składają życzenia, rozdają prezenty i uśmiechy. Ten Dzień ma coś z magii, czar wspomnień cofa nas w miejsca i ludzi dla nas bardzo ważnych i wyjątkowych. I taki Dzień ma dzisiaj nasza Florentynka. Nasza kochana Przyjaciółka i Przyjaciółka braci mniejszych, ich dobry Anioł Stróż i osoba wyjątkowa. Florentynko - kochamy Cię i życzymy wszystkiego co najlepsze, spełnienie marzeń i wszelkiej pomyślności. Wznosimy toast i mocno całujemy...... A ty Pucek bądż dzisiaj dla Florentynki prezentem urodzinowym i zmykaj do domku !!! Quote
majuska Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kochana Nasza Asiu To wielkie szczęście i radość mieć taką wspaniałą i kochaną Florentynkę:loveu::loveu: Oby Twoje kochające stadko nosiło Cię dziś na rękach ( i ogonkach ), a Pucuś wreszcie znalazł ten swój jedyny domek....i aby ten dziesiejszy urodzinowy dzionek przyniósł jak najwięcej radości, optymizmu i nadziei. Kochamy Cię Asiu i dziękujemy że jesteś:loveu::loveu: Quote
ULKA12 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 :new-bday::drink1:Ja nie umiem wklejać takich pięknych pocztówek urodzinowych. Ale przyłączam się do życzeń :-) Quote
Florentynka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Kochane dziewczyny!!! Wzruszyłam się, ojej, dziękuję!!!! Quote
Florentynka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Dzwoniła asiaf1 - EPRAP przeszła test pomyślnie!!!! Asia mówi, że dałaby ludziom swojego psa!!!! Quote
olalolaa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Florentynka napisał(a):Dzwoniła asiaf1 - EPRAP przeszła test pomyślnie!!!! Asia mówi, że dałaby ludziom swojego psa!!!! No to super!! Ciesze się. :) Kiedy się Pucek pakuje?? Quote
Andzike Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Florentynka napisał(a):Dzwoniła asiaf1 - EPRAP przeszła test pomyślnie!!!! Asia mówi, że dałaby ludziom swojego psa!!!! Świetne wieści :D Pucek to ma szczęście :D Quote
Florentynka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 olalolaa napisał(a):No to super!! Ciesze się. :) Kiedy się Pucek pakuje?? To zależy od Puckowych ludzi i ustaleń z Ulką. Państwo chcą przyjechać po gadzinę. Quote
Dzika_Figa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Fantastyczna wiadomość - w sam raz na urodziny chyba! Siostrzyco Kochana! Wszystkiego Najlepszego! Quote
ULKA12 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Państwo przyjeżdżają po Pucka jutro, chcieli dzisiaj ale stwierdzili, że muszą jeszcze jechać po puckowe zakupy, legowisko, obroża, karma itp :-) Strasznie się cieszę, ten pies był u mnie stanowczo za długo, pewnie znowu będę ryczeć. Tylko ja nie wiem jak krakowski Pucek odnajdzie się w Warszawie???? Quote
Florentynka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Pewnie będzie mu trudno na początku, ale wierzę, że przy wsparciu swoich ludzi szybko się zaaklimatyzuje. Ulka, ale nie oddawaj go, dopóki nie wyegzekwujesz przysięgi, że dostaniemy od czasu do czasu biuletyn informacyjny i zdjęcia! Quote
Dzika_Figa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A najlepiej niech się PRAP (Przyszła Rodzina Adopcyjna Pucka) zaloguje na dogo.... Quote
Becia66 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Pucku tak się cieszę..... Ulka - tylko pilnuj go dobrze do jutra, najlepiej przywiąż sznurkiem do nogi stołu i nie wypuszczaj na zewnątrz. :diabloti: Quote
Florentynka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Becia66 napisał(a):Pucku tak się cieszę..... Ulka - tylko pilnuj go dobrze do jutra, najlepiej przywiąż sznurkiem do nogi stołu i nie wypuszczaj na zewnątrz. :diabloti: Beciu, to samo powiedziała Pani Matka! Quote
Recommended Posts