mysza 1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Florentynka napisał(a):2411magdalenka - popraw link, bo nie działa Andzike - a jakie to są okolice, bo ja tego na mapie znaleźć nie mogę? Napisałam jeszcze do eloise. Do diabła ciężkiego, gdzie jest lista użytkowników??? Okolice Legionowa ;) Quote
mysza 1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):jest jeszcze roleczka, NiJaSe i Kosu32... sleepingbyday, L/Olka, Ewa Marta, gusia0106.... Nikt nie jest z Jabłonny ale zapytam kogoś, kto mieszka niedaleko. Kociabanda chyba jest stamtąd... Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Florentynka']2411magdalenka - popraw link, bo nie działa Andzike - a jakie to są okolice, bo ja tego na mapie znaleźć nie mogę? Napisałam jeszcze do eloise. Do diabła ciężkiego, gdzie jest lista użytkowników??? To jest przy wyjezdzie z Warszawy nad Zalew Zegrzyński, rzut beretem od Legionowa Kopiuje z mapy pomocy dogo osoby, które robią wizyty na terenie mazowieckiego, ale nie ma szczegółów gdzie dokładnie ...:/ mazowieckie] Baffi2 [mazowieckie] Neigh [mazowieckie] qeram [mazowieckie] malagos [mazowieckie] Aarionne (Tylko w bardzo pilnych sytuacjach) [mazowieckie] Jo37 [mazowieckie] lavinia [mazowieckie] Kostek [mazowieckie] shirrrapeira [mazowieckie] nadzieja [mazowieckie] GrubbaRybba (Warszawa, Tomaszów Maz i okolice) [mazowieckie] Ziutabenia [mazowieckie] DIF (na terenie Warszawy) [mazowieckie] laura1108 [mazowieckie] magdyska25 (mogę pomóc w Warszawie) [mazowieckie] shantara [mazowieckie] marlenka [mazowieckie] teapot [mazowieckie] agata-air (Ĺťyrardów) [mazowieckie] Bazyliah (kontrole przed i poadopcyjne, Zielonka, Ząbki, Marki i okolice) [mazowieckie] Angie:) [mazowieckie] abrakadabra3000 [mazowieckie] Wyjątek (Warszawa i okolice) [mazowieckie] Sylwia K [mazowieckie] Indy [mazowieckie] Erazm [mazowieckie] yumanji [mazowieckie] kasiaNDM [mazowieckie] Orpha [mazowieckie] Ewa i flatki [mazowieckie] Cekinka13* [mazowieckie] mru (najchetniej Ursynów/Mokotów/Centrum, ew. okolice Piaseczna/Konstancina) [mazowieckie] TYGRYS-ica. (najlepiej Warszawa (Mokotów), Węgrów i okolice ale możemy się dogadać :)) [mazowieckie] sleepingbyday [malopolskie] alfabia (Płock/okolice Wyszogrodu) [mazowieckie] Daka [mazowieckie] Madallena [mazowieckie] Negri_2008 [mazowieckie] bebcik [mazowieckie] AnkaRa [mazowieckie] obraczus87 [mazowieckie] koosiek [mazowieckie] morisowa [mazowieckie] Aga-33-76 (Ząbki, Zielonka, Wołomin, Kobyłka) [mazowieckie] jamajka860 (na terenie Warszawy mogłabym pomóc przy wizytach adpocyjnych) [mazowieckie] kinia1984 (na terenie powiatu wołomińskiego (kobylka, zielonka, ząbki, duczki, radzymin itd.)) [mazowieckie] Andzike (Warszawa (mokotów, ochota, ursynów - raczej lewa strona Warszawy)) [mazowieckie] meganka5 [mazowieckie] Agmarek (na terenie otwocka ) [mazowieckie] _Goldenek2 [mazowieckie] 1qaz (Warszawa, okolice Brodnicy) [mazowieckie] parykPdZ Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Zapytaj, proszę...ja kopię po wątkach, szukam kogoś stamtąd ale po omacku i pewnie głupio. Edit: Andzike - dzięki!!! Ruszam spamować! Quote
majuska Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ciotki napiszcie jescze do Ellig, sama pewnie nie bardzo da radę ale może kogoś poleci. NiJaSe jest chyba z okolic Pragi. No Pucek chłopie, oby to było to....:kciuki: Quote
UBOCZE Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Witam u Pucka! Ale tytuł!:crazyeye: Tutaj może piszcie: http://www.dogomania.pl/members/87734-Kociabanda2 Kociabanda2 pilotowała wątek Stefana z budowy, założony przez mru... Quote
mysza 1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Andzkie ale z wymienionych przez Ciebie nikt nie jest z Jabłonny czy Legionowa, większość tych osób znam, to Warszawa ścisła. Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Andzkie ale z wymienionych przez Ciebie nikt nie jest z Jabłonny czy Legionowa, większość tych osób znam, to Warszawa ścisła. Pisałam,że kopiuję z dogo pomocy - tam jest tylko po województwach ... :( Quote
mysza 1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Napisałam już do Kociabandy, zapytam jeszcze koleżankę. Spokojnie, ktoś się znajdzie. ;) Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Oby! Puckowi się należy wreszcie dom! Quote
figa33 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 wydaje mi się ,że Lavinia jest z Legionowa Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 figa33 napisał(a):wydaje mi się ,że Lavinia jest z Legionowa A masz do niej kontakt? Ostatnio na dogo była rok temu... Quote
UBOCZE Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jeszcze jest z Legionowa asiaf1: http://www.dogomania.pl/members/3965-asiaf1 Była on line godzinę temu...;) Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Florentynka napisał(a):Zaspamowałam połowe dogo... Oby przynioslo pożądany efekt!!!! Quote
Becia66 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pucaty niech ci się poszczęści wreszcie...Nie kojarzę nikogo z okolic Jabłonnej niestety... Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 no i mnie Agmarek zaskpoczyła: Która Jabłonna? Ta koło Otwocka? Czy po drugiej stronie Wisły? Ulka, znasz odpowiedż? Jak koło Otwocka to Agmarek może zrobić wizytę EDIT: to już wiem, że Agmarek odpada - ma za daleko... Quote
Ellig Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='majuska']Ciotki napiszcie jescze do Ellig, sama pewnie nie bardzo da radę ale może kogoś poleci. NiJaSe jest chyba z okolic Pragi. No Pucek chłopie, oby to było to....:kciuki: Kociabanda2 miala na DT Stefana i jest z Jabłonnej:) Quote
Kociabanda2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jestem jestem. Co to za panika? :) O jakie miejsce w Jabłonnie chodzi?? Jestem z Jabłonny, ale nic nie obiecuję (zwłaszcza na szybko), bo mam w tej chwili urwanie głowy i często zostaję dłuuugo w pracy :( TZ już się na mnie wścieka, że nic innego nie robię tylko praca i pieski/kotki i w ogóle mam ostatnio jakoś wszędzie i u wszystkich przesrane :/ Napiszcie co i jak (nie mam czasu prześledzić wątku) - zastanowię się co da się zrobić :) A jak już sobie tak wytykamy kto skąd :eviltong: to z okolic Legionowa jestem ja, Neigh, Kakadu, Agnezs i Aneczka&Sułtan o inszych nic nie wiem, ale widzę, że od Was się dowiem jak tylko będę miała chwilę prześledzić to coście tu nawypisywały :eviltong: Ellig, skasuj proszę post z moim telefonem i mailem. Wiem, że na wątku Stefanka i tak są podane, ale wolałabym mimo wszystko by nie walały się wszędzie :) Quote
Kociabanda2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ellig napisał(a):Juz sie nie "walaja"................ dzięki :) . Quote
Kociabanda2 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 czy możecie napisać mi np. na pw, gdzie dokładnie i jak szybko miałaby być ta wizyta przedadopcyjna? Quote
mysza 1 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 figa33 napisał(a):wydaje mi się ,że Lavinia jest z Legionowa Nie, z Łomianek ;) Quote
Recommended Posts