Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj była zmiana opatrunku, jak tak dalej pójdzie to następnym razem nie będzie potrzeby zakładać nowego :-). Pucek jeszcze tylko czasami chodzi na dwóch łapach a tak normalnie to na czterech i nawet biegać zaczął. Jest psem idealnym, tylko dlaczego nikt go nie chce?

Posted

Dzwoniła pani z warszawy, chce Pucka adoptować choćby w najbliższą sobotę, narazie nic o sobie nie mówiła, poza tym, ze mieszka z narzeczonym. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną znacie kogoś z Warszawy kto by wykonał taka wizytę na cito?

Posted

ULKA12 napisał(a):
Dzwoniła pani z warszawy, chce Pucka adoptować choćby w najbliższą sobotę, narazie nic o sobie nie mówiła, poza tym, ze mieszka z narzeczonym. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną znacie kogoś z Warszawy kto by wykonał taka wizytę na cito?

Figa33, mru, Jo37 ( nie wiem czy dobrze napisałam nick), Abrakadabra.

Posted

Poprosiłam Andzike i Figę33 żeby zajrzały na wątek Pucka, mam nadzieję, że któraś z Nich mogłaby zrobić wizytę...
O, słodka wizjo Pucka we własnym domu...choć obawiam się, czy mu serce nie pęknie przy rozstaniu z Ulką...

Posted

Jestem - podeślijcie adres na pw to się zorientuje czy dam radę :)
Nie mam samochodu (nie przeszedł przeglądu i kibluje u mechanika) więc ogólnie jestem jak bez ręki... :(

Posted

czytam i się bardzo cieszę
do mnie dziś też napisała osoba zainteresowana Puckiem , z allegro ,które się dawno skończyło ,więc to trochę dziwne
napisałam czy aby na pewno ,ale napisała ze strony aukcji Pucka , więc czekam
jeśli chodzi o wizytę przedadopcyjną , trudno mi będzie , bo zastępuję chorą osobę w pracy , i praktycznie siedzę teraz od 8-21
a gdzie ludzie mieszkają ?

Posted

Ulka się objawi, to zezna co wie na temat lokalizacji. Może jeszcze Mru zmobilizować w takim razie? Gdyby się dało gadzinę w sobotę już wyprawić do własnego domu to byłoby suuuper!
A w ogóle to tfu, tfu, coś się ruszyło znaczy w sprawie Pucunia!

Posted

Ok, ja bez problemu moge ogarnać Ochotę, Mokotów, Centrum, ew. Ursynów. Z resztą dzielnic - bez samochodu - będzie ciężko ... :(
ale w sumie bardzo bym się ucieszyła, gdyby Pucek wylądował na Ochocie - nie dość, że blisko to byłby moim sąsiadem :D :D :D
Zaraz wychodzę z fabryki, zajrzę za jakieś 1,5h, ale jak będziecie mieć ulicę to proszę o smsa 519127664:)

Posted

Właśnie rozmawiałam z panią z Warszawy, ona nie mieszka w samej Warszawie tylko w Jabłonnej. Ma narzeczonego i fretkę. Mieszka jeśli dobrze zrozumiałam w bloku i nie może sie doczekać na Pucka. Podałam jej wątek na dogomanię, mam nadzieję, że się nie zrazi. Natomiast pisała pani z Krakowa, rezygnują bo adoptuje innego pieska ze schroniska, dobre i to, że w ogóle napisała i człowiek się niepotrzebnie nie łudzi.

Posted

przepraszam, że się wtryniam... ale pilna sprawa, Ciotki... UMIERAJĄ SZCZENIAKI jeden za drugim... można je uratować, ale potrzeba kasa - dla jednego na transfuzję krwi, dla pozostałych na leki... dług u weta pójdzie w setki złotych
śliczne psiaki... pomóżcie... jak nie pojawią się deklaracje, to kolejna sunia umrze jutro rano
Znaleźliśmy im wspaniały dt, już nawet jeden ds się znalazł... i sunia go pewnie nie doczeka :(

http://www.dogomania.pl/threads/1936...-TM-%28/page32

Posted

2411magdalenka - popraw link, bo nie działa

Andzike - a jakie to są okolice, bo ja tego na mapie znaleźć nie mogę?
Napisałam jeszcze do eloise. Do diabła ciężkiego, gdzie jest lista użytkowników???