ULKA12 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Kurcze nerwicy można się nabawić przez te adopcje :-) Quote
mmd Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Czasem warto poczekać, Pucek jest tak wyjątkowy, że dom też musi być wyjątkowy:) Quote
Florentynka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='ULKA12']Kurcze nerwicy można się nabawić przez te adopcje :-)[/QUOTE] No, Pucek poniekąd od początku gwarantuje nabawienie się nerwicy, na wszystkie możliwe sposoby. Quote
ULKA12 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dzisiaj była zmiana opatrunku, jak tak dalej pójdzie to następnym razem nie będzie potrzeby zakładać nowego :-). Pucek jeszcze tylko czasami chodzi na dwóch łapach a tak normalnie to na czterech i nawet biegać zaczął. Jest psem idealnym, tylko dlaczego nikt go nie chce? Quote
ULKA12 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dzwoniła pani z warszawy, chce Pucka adoptować choćby w najbliższą sobotę, narazie nic o sobie nie mówiła, poza tym, ze mieszka z narzeczonym. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną znacie kogoś z Warszawy kto by wykonał taka wizytę na cito? Quote
karolciasz28 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ULKA12 napisał(a):Dzwoniła pani z warszawy, chce Pucka adoptować choćby w najbliższą sobotę, narazie nic o sobie nie mówiła, poza tym, ze mieszka z narzeczonym. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną znacie kogoś z Warszawy kto by wykonał taka wizytę na cito? Figa33, mru, Jo37 ( nie wiem czy dobrze napisałam nick), Abrakadabra. Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 I jeszcze Andzike. Już pisze do dziewczyn!!! Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Poprosiłam Andzike i Figę33 żeby zajrzały na wątek Pucka, mam nadzieję, że któraś z Nich mogłaby zrobić wizytę... O, słodka wizjo Pucka we własnym domu...choć obawiam się, czy mu serce nie pęknie przy rozstaniu z Ulką... Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jestem - podeślijcie adres na pw to się zorientuje czy dam radę :) Nie mam samochodu (nie przeszedł przeglądu i kibluje u mechanika) więc ogólnie jestem jak bez ręki... :( Quote
figa33 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 czytam i się bardzo cieszę do mnie dziś też napisała osoba zainteresowana Puckiem , z allegro ,które się dawno skończyło ,więc to trochę dziwne napisałam czy aby na pewno ,ale napisała ze strony aukcji Pucka , więc czekam jeśli chodzi o wizytę przedadopcyjną , trudno mi będzie , bo zastępuję chorą osobę w pracy , i praktycznie siedzę teraz od 8-21 a gdzie ludzie mieszkają ? Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Ulka się objawi, to zezna co wie na temat lokalizacji. Może jeszcze Mru zmobilizować w takim razie? Gdyby się dało gadzinę w sobotę już wyprawić do własnego domu to byłoby suuuper! A w ogóle to tfu, tfu, coś się ruszyło znaczy w sprawie Pucunia! Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ok, ja bez problemu moge ogarnać Ochotę, Mokotów, Centrum, ew. Ursynów. Z resztą dzielnic - bez samochodu - będzie ciężko ... :( ale w sumie bardzo bym się ucieszyła, gdyby Pucek wylądował na Ochocie - nie dość, że blisko to byłby moim sąsiadem :D :D :D Zaraz wychodzę z fabryki, zajrzę za jakieś 1,5h, ale jak będziecie mieć ulicę to proszę o smsa 519127664:) Quote
olalolaa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 obarczus od Kundelkowej Skarbonki tez z Warszawy, ja właśnie jadę na wizyte zaraz dla niej, moze by sie tak samo zrewanzowała? :) Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ruszyło coś! Trzymam kciuki! Pucek do domu!!!!! Quote
malawaszka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ojej trzymam :kciuki: może razem z Gajką pojada podbijać Stolycę???? Quote
ULKA12 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Właśnie rozmawiałam z panią z Warszawy, ona nie mieszka w samej Warszawie tylko w Jabłonnej. Ma narzeczonego i fretkę. Mieszka jeśli dobrze zrozumiałam w bloku i nie może sie doczekać na Pucka. Podałam jej wątek na dogomanię, mam nadzieję, że się nie zrazi. Natomiast pisała pani z Krakowa, rezygnują bo adoptuje innego pieska ze schroniska, dobre i to, że w ogóle napisała i człowiek się niepotrzebnie nie łudzi. Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Fretkę? Super, Pucek będzie miał z kim brykać. Dla niego takie żywe i energiczne zwierzątko to świetne towarzystwo ! Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Cholera, Jabłonna to drugi koniec miasta :( Nie dam rady qrde bez samochodu... Przepraszam ciotki i Pucku :( Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Do obarczus napisałam, może się odezwie. Jeszcze Mru podręczę. Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 jest jeszcze roleczka, NiJaSe i Kosu32... sleepingbyday, L/Olka, Ewa Marta, gusia0106.... Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 i UBOCZE też. Pisz siostra do NiJaSe, kosu i roleczki... Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 a Ty zmieniaj tytuł wątku! EDIT : kosu ma pełną skrzynkę, sleepingbyday tyż, wysłałam do: Wisełki, gusi0106, Agmarek... L/Olki, NiJaSe, kasik91 i Roleczki Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ubocze i mru mieszkają na Ursynowie, poza tym Ubocze nie są zmotoryzowani... w tamtych okolicach to chyba właśnie abrakadabra mieszka Quote
2411magdalenka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 przepraszam, że się wtryniam... ale pilna sprawa, Ciotki... UMIERAJĄ SZCZENIAKI jeden za drugim... można je uratować, ale potrzeba kasa - dla jednego na transfuzję krwi, dla pozostałych na leki... dług u weta pójdzie w setki złotych śliczne psiaki... pomóżcie... jak nie pojawią się deklaracje, to kolejna sunia umrze jutro rano Znaleźliśmy im wspaniały dt, już nawet jeden ds się znalazł... i sunia go pewnie nie doczeka :( http://www.dogomania.pl/threads/1936...-TM-%28/page32 Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 2411magdalenka - popraw link, bo nie działa Andzike - a jakie to są okolice, bo ja tego na mapie znaleźć nie mogę? Napisałam jeszcze do eloise. Do diabła ciężkiego, gdzie jest lista użytkowników??? Quote
Recommended Posts