Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś się ruszyło:-) Wczoraj miałam jedno zapytanie o Pucka, państwo pytali jaki on jest w stosunku do królików:lol: Przedstawiłam go w jak najlepszym świetle, może się zdecydują?

Posted

Niestety nie, ale uznałam, że kot to taki rodzaj królika tylko z krótkimi uszami, a jemu Pucek nic nie robi więc mam nadzieję, że królikom też da spokój.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Florentynka ma królika( mojego), można przetestować - zezwalam. Tak myslałam, że coś musi ruszyć, bo w nocy było 111 wyświetleń[/QUOTE]

no to faktycznie sporo. Niech wreszcie ktos konkretny zadzwoni...

Posted

[quote name='ULKA12']Coś się ruszyło:-) Wczoraj miałam jedno zapytanie o Pucka, państwo pytali jaki on jest w stosunku do królików:lol: Przedstawiłam go w jak najlepszym świetle, może się zdecydują?[/QUOTE]
Pół dnia nie miałam prądu a tym samym komputera.
Pucek jest przetestowany na króliki! U mnie chodził na antresolę, gdzie mieszka królik. Królik oddzielony jest od reszty świata niskim płotkiem - Pucek siadał przed płotkiem i oglądał sobie królika. Nie wykazywał najmniejszej agresji ani żadnych morderczych instynktów.

Posted

Państwo znowu pisali, niestety dosyć lakonicznie pytali gdzie w tej chwili pies jest i jak ma wyglądać adopcja, ani słowem skąd są gdzie mieszkają. Florentynka napisałam, że Ty jesteś odpowiedzialna za decyzję komu psa oddajemy i podałam twój numer telefonu, mam nadzieję, że się nie obrazisz. Pani ma na imię Bogna i to ona pewnie będzie dzwoniła.

I aż się boję zapytać jak tam Twoja twórczość Florentynko?

Posted

No więc tak...
Jasne, że się nie obrażę, aczkolwiek wierzę w Twoje wyczucie w kwestii wyboru odpowiednich ludzi dla Pucka - znasz go przecież dobrze, a po tym co razem przeszliście nie oddasz gada byle komu, nie? Warunki adopcji - standard - wizyta przedadopcyjna. Transport Pucka do domu możliwy - a na jakich warunkach to zależy od odległości.
Jeśli chodzi o twórczość - mam obsuwę czasową, w związku z Matyldą
[*], nie miałam głowy do niczego, ale to już rozgrzebane, postaram się zebrać w sobie i skończyć czym prędzej, dobra?

Posted

Panstwo znowu pisali mają do ciebie dzwonić florentynko jak na mój nos to jest Ten dom i mieszkają w Wieliczce :-) Podać im ten wątek, nie za wiele tutaj informacji? Żeby się nie wystraszyli :-)

Posted

Nie no, co Wy? Ten wątek to super reklama Pucka, sama bym go adoptowała już po lekturze tylko:)

A swoją drogą trzymajcie troszkę kciuki: mój mały diabełek, chodząca petarda właśnie jest odjajczany.

Posted

Kurcze ja im wczoraj opisałam całą historię Pucka, wysłałam te słodkie zdjęcia Pucusia, myślicie, że jeszcze zadzwonią? Ja się już tak cieszyłam, pani mi przysłała swoje zdjęcie ze swoją sunią, która aktualnie jest psem jej taty, myślałam, że oni tak na poważnie, może jeszcze napiszą????

Posted

[quote name='ULKA12']pani mi przysłała swoje zdjęcie ze swoją sunią, która aktualnie jest psem jej taty, myślałam, że oni tak na poważnie, może jeszcze napiszą????[/QUOTE]

miejmy nadzieję że napiszą chociaz takie rzeczy widziałysmy przy adopcjach, że trudno uwierzyć. Bombardowanie telefonami dzień i noc, rezerwowanie psa i upewnianie że już niedługo, nawet było wycofywanie się z adopcji już po sprawdzeniu domu. A ile oszołomów dla zabawy dzwoniło to nie powiem, bardzo miłych i kulturalnych. Też opowiadali jakie to zwierzeta mają i jak kochają, a potem kicha, ciągłe kłamstwa i nieodbieranie telefonów. Mam nadzieję, że to Pucka nie dotyczy.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Cholera.... ludzie, dzwońcie!!!!
Ulka... może daj Florentynce nr do Pani i niech ona zadzwoni....[/QUOTE]

No nie wiem... Ja jestem zdania, że nic na siłę... Jeśli to TEN dom, to powinno mu zależeć...