Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ULKA12 napisał(a):
Zaokrąglę do 20:diabloti:

Już nie ma tej końcówki, mam nadzieję, że nikt mnie o defraudację nie posądzi :-)

jak do 20? ranyboskie... nie wiem co kombinujesz, ale o nic Cię posądzać nie zamierzam ;)

Posted

EEE, zostawcie końcówkę w spokoju i zajmijcie się zasadniczą częścią. A może moich postów nie widać, hę? Dobrze to policzyłam, czy niedobrze?
Edit: A już widzę, że niedobrze, z powodu końcówki, którą powinnam sobie dorzucić, czyli nie 113 tylko 116, czyli 416, TAK?

Posted

Wierszyk będzie bliżej wieczora - nie miewam natchnienia w świetle dnia.
Teraz idę pozdychać na grypę.
Nadmieniam, że ja nie chce rozmawiać o końcówkach lub ich braku, ja chcę wiedzieć ile mam przelać!!!

P.S. Siostra - wstydź się! tam jeszcze "Oj dana!" na końcu brakuje...

Posted

Poprzez chaszcze i parowy biegnie Pucek już jest zdrowy.
Doktor łapki zreperował. Puckowi nowe życie darował.

I na koniec przytup z podskokiem:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Doktorze nasz wspaniały, co Puckowe rany
zszywałeś w pocie czoła przez długie godziny
i już Pucek jak nowy, cały pozrastany
gotów jest na szukanie swej nowej rodziny.
Perło weterynarii o sercu gołębim!
Ty żeś łapę Puckową śmierci wydarł przecie!
Za to my Ci wdzięczni jesteśmy do głębi
i imię Twe sławić będziemy po świecie!

Posted

Dzika Figa leżę i płaczę ze śmiechu. To się do gazety nie nadaje ale ja mu to wydrukuję i zaniosę tonie może tak zniknąć, kto jeszcze coś napisze? Może drugiego Pana Tadeusza napiszemy? Figa nie wiem co robisz zawodowo ale marnujesz swój talent :B-fly:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Dzika Figa leżę i płaczę ze śmiechu. To się do gazety nie nadaje ale ja mu to wydrukuję i zaniosę tonie może tak zniknąć, kto jeszcze coś napisze? Może drugiego Pana Tadeusza napiszemy? Figa nie wiem co robisz zawodowo ale marnujesz swój talent :B-fly:

zawodowo jestem kurą domową a przy Flerentynkowym Talencie moje umiejętności to jak pomyje przy dobrej zupie (co za porównanie w ogóle!).
Poczekaj, aż zobaczysz, co ona potrafi!
Niemniej jednak będzie mi bardzo miło, jak mój poemat trafi w ręce adresata ;-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Nie odbieraj mi tej przyjemności zobaczenia jego miny:placz: Może sama coś stworzysz?

hahahah ja też chcę ją zobaczyć :roflt: musimy iść razem haha

Florentynka napisał(a):
Ulka, a pan doktor pija kwiaty?

ale że co?????? :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):

ale że co?????? :hmmmm:

Ale że ponoć jakiś ludzki lekarz miał na drzwiach gabinetu wywieszkę "kwiatów nie pijam" - żeby wdzięczni pacjenci wiedzieli z czym przyjść wyrażać wdzięczność.
Może Pucek powinien się do pana doktora wybrać jak facet ( powiedzmy) do faceta, z jakąś godziwą butelczyną?

Posted

Nygus ze mnie bardzo tęgi
I uwielbiam psie włóczęgi...
Gdzie nie pójdę, miast osłody,
To sam sobie robię szkody...
Ale gdy ma łapa chora,
To cudnego mam doktora!

Posted

ULKA12 napisał(a):
Jeśli dobrze rozumiem o co Ci chodzi to pija, ale umiarkowanie :-)

No wiesz, absolutnie nie zamierzałam imputować Puckowemu doktorowi nieumiarkowania! Tak po prostu mi przyszło do łba, że może Pucek coś mu powinien postawić.
Nie żeby od razu skrzynkę...;)

Ubocze - dzięki!

Ja mimo grypy i nawału pracy próbuję coś stworzyć - proponuję wydrukować fotę Pucka z tymi wszystkimi wierszykami i wręczyć panu doktorowi taką laurkę, oczywiście oprócz oficjalnych podziękowań w prasie, które uważam za bardzo dobry pomysł.

Posted

A może na jakimś regionalnym portalu internetowym zamieścic te podziękowania?
Z tego co pamietam to za ogłoszenia w prasie sobie troche liczą, a jeszcze za takie bardziej widoczne to pewnie sporo.

Florentynko, ale Cię przewspaniali poeci ubiegli, no nie dali Ci napisać..oj nie dali:evil_lol: